Merhaba şu rota için yada önerebileceğiniz başka bir rota için yardıma ihtiyacım var... Şçyle bir rota çizdim ama görüşlerinizi daha önceden bir kısmını kullanmış olan yol hakkında bilgi verebilir mi? (link)
@Savaş Uzun Alkente çıkan yokuşu sabahları çok trafik olursa kullanıyorum yol gidiş gelişli ve emniyet şeridi vs. yok riskli bir bölge köpekte kaçınılmaz.
@bianchircx229 çok teşekkür ederim cevabınız için... Bu arada 6 yıldır istanbul'da değilim o yüzden tam neresi neresi onuda bildiğim yok, sakarya'da imkan daha çoktu orada rahattık ama istanbul öyle değil... O yüzden öğrenmem gerek yolları dediğiniz gibi ise sakat o zaman var mı beni bu esenturt'ta B.çekmeceye götürecek yol :S
@bianchircx229 Sanırım en mantıklısı o şu anda hem bildiğim yol daha rahat olur... Çok sağ olun... Gene bilgisi olan paylaşırsa bilgilenmiş oluruz çok teşekkürler...
@Savaş Uzun
Esenyurttan E5 e geçip yan yoldan bizimkent köprüsü yapın. Oradan Gürpınar sahile inin. Sahilde bisiklet yolu Büyükçekmeceye kadar devam ediyor sanırım. Trafikten en az etkileneceğiniz bir rota olur. Haramidere rampası da migrosa kadar var. Sonrası kolay.
Ben de yarın ya da öbür gün Esenyurt Devlet Hast.-Esenkent-Hadımköy-Alkent-Tüyap-Beylikdüzü-Esenyurt yapmayı planlıyorum. Hava durumuna da bağlı.
Merhaba, ben de Beylikdüzü sakiniyim, genellikle haftada 1 ya da 2 gün tura çıkabiliyorum. Şu ana kadar rotamı çok fazla değiştirmedim, denk gelirsek birlikte pedallamak keyifli olabilir.
@bianchircx229 sağolun teşekkür ederim @Matiz Eyvallah sağolasın abim. Oldu işte ufak bir sakatlık. 3 4 hafta kola hareket yasak pek binemeyecegiz gibi duruyor da yarin Florya turuna gidesim var
Vakti musait olanlar için bekliyorum inşallah
Merhabalar, Çarşamba günü Esenyurt'tan Büyükçekmece için kullandığım rota belki birilerine lazım olur, yollar düzgündü ama genelde yokuş bilginize... (link)