Scudo Sports

Beylikdüzü

@frkncn Evet kondisyon önemli ama kondisyon için yokuş şart :) Yolda kalırsan taşıma aparatım var gelir alırım olmadı benim bisiklete bağlarız antreman olur :D

• Beğen
Tepkiler: frkncn
Scudo
@bianchircx229 kendimi iyi hissettiğim ilk zaman deneyeceğim emin ol (belki yarın)çünkü tavsiyeler bilgi ve tecrübe içerdiği önemli..buarada kondisyon u 2 kere yazıp bana kondüsyon yazılmaz mı demek istedin :)

@frkncn Olur mu öyle şey kondisyon önemli demek istedim sadece çünkü kondisyon kondisyonun kondisyonudur :p

• Beğen
Screenshot_2015-09-14-23-13-21.jpg UScreenshot_2015-09-14-23-13-27.jpg @bianchircx229 bugün tavsiyene uyarak korkulu haramidere yokuşunu tekrar denedim.. saymadım ama toplamda 7-8 kez nefesimi düzenlemek için dinlenerek bisikletten hiç inmeden marmara park otopark girişine ulaştım sonrası tek kalemde 1/1-1/2 viteste ağır ağır belediye önüne kadar sonrada oradaki koruluğun etrafında turlama şeklinde daha sonrada white corner-villalar-yeşil flamingo-mega kent ve ev şeklinde rotayı tamamladım..(çok şükür) sonuç yokuşlar dışında bi problem yaşamıyorum hatta bugün saat müsait olsaydı yokuşu tamaladıktan sonra ne km gittiysem 2-3 katına nefesim var gibi hissediyordum merak ettiğim şey ise şu; beni yokuşta bu denli zorlayan şey sadece kondisyon mu ?

@frkncn Öncelikle tebrik ediyorum azmini dostum. Nefesinin kesilmesi kesinlikle kondisyondan yokuş çıktıkça tempolu sürüşler yaptıkça açılacaksın. Bende bugün Büyükçekmece albatrostan tırmandım molasız. İlk zamanlar çıkmaya çalışsam kesin 2-3 kere mola verirdim. Pedalına kuvvet :harika:

• Beğen
@bianchircx229 teşekkür ederim.. senin motivasyon ve desteğin ayrıca tavsiyelerinde bu duruma gelmemize vesile oldu.. yalnız mesela düşünüyorum nefes yokuşta yetmiyo bu ok. ama sadece nefes değil düz yolda belli bir mesafede yüksek kadans yapabilirken yokuşta bu mümkün olmuyor özellikle üst bacak kasları baya bi yeter diye bağırıyo yokuşta e tabi yaklaşık bisiklet ve benim toplamım yaklaşık 115 kg (101 kg idim şimdi 98) bununda etkisi vardır yani kg azaldıkça kondisyon yükseldikçe baya bi iyi seviyeye gelirim inşallah.. yalnız beni zorlayan bi konuda kesinlikle amortisörlü maşam (kilitsiz) bastığım pedal gücünün bi kısmını emdiğini hissediyorum katılırmısın bu söylediklerime ? Yani % kaç etkiler bu durumlar ?

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
Bugün sahil turumdan hatıra kalan bir video :)

@frkncn Sana onu soracaktım kilitli maşamı kullanıyorsun diye aldım cevabı tahmini yaklaşık %30 güç emilimi oluyordur değişme şansın varsa değişmeni tavsiye ederim.

• Beğen
@bianchircx229

senmiydin o kaçan ?:koptum::koptum:

@bianchircx229
offf % 30 mu çokmuş yaaa :eek: değişelimde dostum 10 gün oldu alalı yazık yahu neyse hayırlısı..

@bianchircx229 city fun 60...aslında aldıktan hemen sonra ki daha kullanmamıştım forumda buna konuya benzer bişi görünce (ne olduğunu anlayamıyorum o zaman) bisiklet aldığım yeri arayıp durumu söylemiştim düz maşa oluyomuş falan dedim satan arkadaşa sizin için en uygunu bu dedi bende uzatmadım konuyu öle kaldı

@bianchircx229

bi formül düşünecez bakalım link teki maşa için 26'' diyo benimki 28'' işi o noktaya getirince yine danışırım sana zaten alakan için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
Bende ensar abi ile rüzgara karşı ufak bi antrenman yaptım :) Bi şirinevler yapıp döndük 42 Km 25 ort ile felan bitmiş tur ama müthiş bir rüzgar vardı :confused::eek:

• Beğen
@Uğur Can S.
Haberim oldu tebrikler iyi rüzgar vardı gerçekten.. ben haramidere yokuş antrenmanı yaparken uğradım siz çıkalı 2 dk olmuş çocuklar öle dedi buarada emaneti bıraktım söylemedilerse bilgin olsun onun için ayrıca teşekkür..

@frkncn Estağfirullah lafımı olur abi. Elimden ne geliyorsa yani. Bu arada Cuma akşamı (link) için tur açmış Ensar abiler. Fırsatın olursa bide florya ya çay içmeye gideriz :D

• Beğen
@Uğur Can S.
Nasipse niyetim var... bi mani olmazsa geleceğim inşallah!

• Beğen
Tepkiler: Uğur Can S.
İnşallah abi :) Bu arada Cuma müsait olan herkesi bekliyorum inşallah ..

• Beğen
Tepkiler: ersoy balcı
Geçen Cuma gelmiştim ama bir dahakine maalesef gelemiyorum. Size iyi sürüşler.

Geri