Scudo Sports

Beylikdüzü

@Serkan B.

Serkan Hocam selamlar;
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşaallah daha iyileri sizlerin olsun.
Size özelden mesaj yolladım. Alaka buyurursanız sevinirim.

Scudo
Merhaba Arkadaşlar,
Dün itibariyle bisiklet sevdamı profesyonel boyuta bir adım daha yaklaştırarak, Carraro CRP 700 modelini almış bulunmaktayım. Ağustos ortalarına doğru (2 ay kondisyon kazanmam ve işleri ayarlamam lazım) kısmet olursa, Beylikdüzün'den çıkıp, Avcılar tarafından İzmir'e kadar gitmeyi planlıyorum... Şimdiden tanışalım istedim.

Herkese sağlıklı ve bol pedallamalı günler dilerim. ;)

Hoş geldiniz. Bisikletiniz hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

Hoşgeldiniz aramıza.Yeni bisikletiniz hayırlı olsun.
Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin

Merhaba Ziya Bey,
Çizmiş olduğunuz rota bence gayet sakin ve güzel bir parkur. Ama bir rampanız var. Onu da pas geçmek isterseniz. Adakent üzerinden BArış mah. Ali çebi cad. takip ederek Birlik sanayinin içinden Yakuplu yokuşuna ulaşabilirsiniz. Alternatif önerim olsun size :)
Keyifli pedallamalar.
Sizleri Beylikdüzü bisiklet grubuna da tanışmak için bekleriz.

Merhaba Ziya Bey,
Çizmiş olduğunuz rota bence gayet sakin ve güzel bir parkur. Ama bir rampanız var. Onu da pas geçmek isterseniz. Adakent üzerinden BArış mah. Ali çebi cad. takip ederek Birlik sanayinin içinden Yakuplu yokuşuna ulaşabilirsiniz. Alternatif önerim olsun size :)
Keyifli pedallamalar.
Sizleri Beylikdüzü bisiklet grubuna da tanışmak için bekleriz.

Cem Nur bisikletiniz hayırlı olsun.
Hayallerinize doğru yelken açmışsınız. Umarım gerçekleştirme fırsatını da yakalarsınız.
Beylikdüzü Bisiklet Grubu olarak Cuma akşamları turlarımız oluyor. Facebook üzerinden de bize ulaşabilirsiniz, tanışmak için bekleriz. Selamlar :)

Cem Nur bisikletiniz hayırlı olsun.
Hayallerinize doğru yelken açmışsınız. Umarım gerçekleştirme fırsatını da yakalarsınız.
Beylikdüzü Bisiklet Grubu olarak Cuma akşamları turlarımız oluyor. Facebook üzerinden de bize ulaşabilirsiniz, tanışmak için bekleriz. Selamlar :)

Arkadaşlar Merhaba,
Beylikdüzü'nde oturuyorum ve yeni yeni bisikletle dolaşmaya başladım. Tabi ki gözümde hep Büyükçekmece'ye inmek var. Bildiğiniz üzere mesafe kısa görünse de Büyükçekmece'ye gidiş değil dönüş düşündürüyor. Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim şu; dönüş için aklıma gelen 3 farklı yol var; 1) Devebağırtan Yokşuşu (Tüyap önü), 2) Turgut Özal Bulvarı 3) Gürpınar tarafı. Bu yokuşlardaki eğimleri tam kestiremediğim için yorum yapmadan tecrübeli arkadaşların fikrini soruyorum, Büyüçekmece dönüşü için en mantıklı yok hangisi? :)
Selamlar ve sevgiler.

@Emre Karaoğlu

1) Devebağırtan Yokuşu (Tüyap önü) % 9 rampa
2) Turgut Özal Bulvarı % 13 rampa
3) Gürpınar % 10 rampa
olarak gözüküyor mapmyride sitesinde
Güzergah Mimar Sinan köprüsü - Beylikdüzü Belediyesi arası

b.düzünün neresinde oturuyorsun bilmiyorum ama yakuplu tarafından gürpınar.a ulaşır,oradan da sahile inersen sahil şeridini takip ederek kolayca b.çekmece.ye ulaşırsın.
gidiş-dönüş kısa yokuşlar mevcut ama bir devebağırtan değil tabi :D

@Emre Karaoğlu
o yokuş deveyi bile bagırttıysa sizi çok fena bagırtır ustam.saygılar:):)

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Turgut Özal Bulvarı beni aralarında en zorlayan rampaydı diğerlerine göre.
Bazen Silivri-K.çekmece turu yapıyorum yapıyorum

@Emrah GÜLEZ

Bu rampalarin uzunluklari ne kadar?

1. sini buldum. Arada bir 150-200 metre dik yokus var, gerisi nanay.. Toplam 3,5 kilometre imis, bunda korkacak bir sey yok!....

0 dan 197 m ye çıkıyorsun 4km sürüyor ,2 yerde % 10 a yakın D 100 den söylüyorum ortalama %5 civarı.Antrenmanlı adamlar için birşey değil.

@ihtiyar

1. yol çıkılabilir, veya yarısına gelince sağa Beykent e doğru devam edilebilir.
2. rampa gerçekten saçma bir rampa, sıfırdan tepeye kadar hiç düzlük yok. Biz B.çekmecede otururken, kardeşim her gün işe bu yokuşu tırmanarak giderdi. Aradan on yıl geçti, hala bir tartışma yaşasak hemen "oolum ben her gün Beykent yokuşunu tırmanıyordum" der, hakkını vermek lazım, ciddi bir yokuş. Bana kalırsa gereksiz, elde yürüyerek çıkılabilir.

Çok teşekkürler arkadaşlar. En mantıklısı yine 1. yol gibi. Gücümün bittiği yerde elimde çıkmak veya mola vermek alternatiflerini düşüneceğim demekki. :)
Bu arada mapmyride'ı incelememiştim. Böyle detaylar verior olması çok güzelmiş. İncelemek lazım. :)
Teşekkürler

@Emre Karaoğlu
Bisikletinizi bilmiyorum, ama bir abi nasihati; türkü söyleye söyleye cikin, yolun düzelen yerlerinde bile hic hizinizi hic degistirmeyin, türkü söylemeyi de hic birakmayin, otomobillerin ciktigi her yokusu cikarsiniz...

@ihtiyar

Abi rampa 10 km ve ustu egim yuzde 10 civariysa turku kesmiyor direk bozlak havasina gecirtiyor insani :) bozlak yavru deve iniltisi demekmis inileye inileye devam :)

İsin sakasi 4 km de 200 metre korkulacak birsey degil cekinmeden basin pedala kendinizi iyi hissederseniz bitince inin bir daha cikin cok degil bir kac hafta sonra keyif almaya baslarsiniz.

Pazar günü 80 km yol yaptıktan sonra Uçmakdereyi tırmandım antremanlı olduğum için Beylikdüzü rampası beni korutamaz.
Acıdan zevk almasını tepeleri çıktıkça anlıyorsun ve o acı sana zevk veriyor. Bacaklarındaki yanma hissi paha biçilemez :)

Geri