Scudo Sports

Beylikdüzü

Orkun Bey Merhabalar;
Gokhan Bey'in onerdigi rotayi takip ederek Buyukcekmece'ye cok sukur indim. Bir kopek saldirisi ddisinda bir sey olmadi. O da yarim metre kosturup geri dondu. Donuste ayni guzergahi takip ettim. Yokus cok zorladi. Yokusun bir kismini yuruyerek gectim
Simdi Perlavista'da dinleniyorum
Bir gun beraber turlamayi cok arzu ederim
Profesyonellerin destegine cok ithiyacim var. Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Scudo
Orkun Bey Selamlar;
Bugün sizin önerdiğiniz rotayı takip ederek Büyükçekmece'ye gittim. Gayet keyifli idi. Çok şükür yokuşları da güvenle indik.
Oldukça hızlı Büyükçekmece'ye ulaştım. Nacizane, trafik ışıklarında beklerken araçların önüne geçmemeyi tecrübe ettim. Arkalarında durup, hepsi hareket ettikten sonra hareket etmek daha güzel olacak.
Dönüş yolunda da aynı şekilde, Büyükçekmece Gürpınar sahil şeridini takip ettim. Kadırga'nın, yani Liman Kafe'nin hemen yanındaki rampaya çıkarak Beylikdüzü yolundan devam ederek Yavuz Sultan Selim Bulvarı'na eriştim.
Rampaların çoğunda yoruldum ve bisikletten inmek zorunda kaldım. Tek başına bu ikinci binişimdi.

cesareti olan varsa silivriye gidebiliriz beyler :) bu arada takip edebilirsiniz bizi (link)

Emirhan Bey selamlar;
Ben blogunuzu daha önceden ziyaret etmiş idim. Tebrik eder başarılar dilerim.
Ben maalesef henüz o rotayı pedallayacak kondüsyonda değilim.

merhaba bisiklet sevenler.
bisiklet kullanmaya çocukluğumda bıraktığım yerden devam ederek başlıyorum.

Dahon Eco C7 bisikletimin resimlerini birazdan ekleyeceğim.

sadece merhaba demek istedim..

Bora Bey hosgeldiniz;
Katlanabilir bir bisiklet mi kullaniyorsunuz?

Hoş geldiniz Bora Bey. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

Merhaba Ziya bey,
evet katlanır bisiklet kullanıyorum. daha doğrusu bugün daha başladım kullanmaya. umarım uzun vadede beklentilerimi karşılar.

Bora Bey hayrli olsun.
Bir gun bulusursak bisikletinizi de test etmeyi cok isterim.
Ben de katlanabilir almayi ben de cok arzu ediyorum ama Dahon baslangic icin beni butce olarak zorlar.
Bir gun turlamaya ne dersiniz?

Hoşgeldiniz. :)

Ziya bey merhaba,

tabiiki bir gün buluşup hem turlarız hem de bisikleti denersiniz. özel mesaj ya da genel konu açarak beylikdüzündeki arkadaşlarla bir gün organizasyon bile yapabiliriz belki. :)

teşekkürler Gökhan bey,

Beylikdüzü'ne bir bisikletçi daha yazın arkadaşlar :) En yakın zamanda birlikte turlayabilmek dileğiyle.

Merhaba . Hoşgeldin..
Havalar ısınmaya başladı. Beylikdüzünde daha çok rastlayacağız birbirimize.

Bu aksam soyle bir turlayacagim kismetse.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bora Bey;
Bir gun tespit edelim oyle ise. Bir pazar sabqhi Buyukcekmece'ye inelim arzu ederseniz.
Ya da aksamlari ben turlayabiliriz.

@Bora Türkoğlu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaşlar;
Yarın kısmetse 07.00 sularında Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nden, Haramidere Sanayi Sitesi'ne gitmeyi düşünüyorum. Ortalam 8 kmlik bir güzergah var. Trafiğin içerisine çok girmeyi arzu etmiyorum. Bu sebeple E-5 seçeneğini eledim ve arka yollardan varabileceğim bir güzergah araştırıyorum.
Önerisi olan?

Şu rota için ne dersiniz?
(link)

@Ziya A.
Rotanin sonu cok riskli. Tem baglanti yolu olan yerde cok tir var. Eger bisikletiniz uygunsa toprak yoldan gitmeye calisin.Rotanizin son noktasi eger caddenin karsisindaysa oraya da ozellikle dikkat edin. Cok tehlikeli bir cadde.

@Soner Közen

Alakanız için teşekkür ederim Soner Bey;
Peki siz ne önerirsiniz? Nasıl yapmalıyım?Katlanabilir bir bisikletim var. Dolayııs ile toprak yolda biraz zorlar gibime geliyor.

Benim iş yerimde oralarda, olabilecek en iyi güzergah bu. Bu arada yeni bisikletiniz hayırlı olsun..

Geri