Merhaba,
Bu Hafta Beylikdüzü Grubu olarak, 10 Kasım Atatürk anma etkinliği kapsamında Dolmabahçe turu yapılacaktır. Facebook grup sayfası üzerinden etkinliğe katılabilirsiniz.
Görüşmek üzere.
Beylikdüzünde çeşitli gruplar var evet ben tek başıma gezerken farkettim ilk önce etrafı tanıma amaçlı ufak turlar yapılabilir devamıda gelir hocam eğer sık çıkarsanız bana rastlamanız mümkün
adım Çağkan 23 yaşındayım öğrenciyim.Beylikdüzü'nde oturuyorum diz probleminden sonra mongoose fireball26 ile bisiklet dünyasına geri döndüm şimdi antrenman ve gezi için sedona istanbul arıyorum
daha öğrenmem gereken çok şey var o yüzden doğru yerdeyim sanırım
Hoş geldiniz kesinlikle doğru yerdesiniz.
Sedona İstanbul yerine başka modeller de bakabilirsiniz onu bulabileceğinizi sanmıyorum az üretildi ve geçen senenin modeli.
Aramıza hoşgeldiniz,bisiklet hakkında bilgi edinmek için en doğru yerdesiniz.Sedona İstanbul'u Kadıköydeki Bike and Outdoor mağazasında görmüştüm arayın sorun isterseniz.
Merhaba arkadaslar. Beylikduzu'nden selam. Ben de kismetse kisa bir sure sonra katlanabilir bir bisiklet ile ise gidip gelmeyi planliyorum. Gidis gelis yaklasik 20 km civarinda. Trafikten korkmuyor degilim. Tavsiyelerinizi beklerim.
Selamlar ben de Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum.
Yeni aranıza katıldım. Bianchi Alto 26" bisikletim var.
Beylikdüzü - Gürpınar Sahil - Büyükçekmece rotalarını gezmek istiyorum ama en güvenli yol hangisi kestiremedim.
Birgün sizlere eşlik etmek isterim.
Hele ki ileride Beylikdüzü-Çapa rotası harika olur..
İstanbul Caddesine çıktıktan sonra Turgut Özal caddesinden inersen (Shell'in yanından), sonra Opet'in oradan sağa Atatürk Caddesine geçersen daha mantıklı.
Eğim olarak yeni başlayan birini zorlayacaktır. Fakat Büyükçekmece - Beylikdüzü arası daha az eğimli bir rota yok.
Trafik olarak da yoğun bir yol. Fakat daha boş yollar çok çok daha dik
Ziya Bey sahil yolunu tercih edebilirsiniz. Biraz yol uzamis oluyor ama hem gezmis olursunuz. Ben opetin ordan saga donmuyorum. Duz karsiya geciyorum. Devam edip gurpinar sahile iniyorum. Sahil seridi boyunca devam edip b.cekmeceye ulasiorum. Yokus biraz zorlar ama zamanla alisiliyor. Dönüsüde ayni sekilde yapiyorum.
GT-I9003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi