Scudo Sports

Beylikdüzü

Aslında benim merak ettiğim de oydu. Özellikle Ambarlı'daki tesislerin etrafından mı dolanmak gerekiyor? Ben de E 5 i tercih etmediğim için sahilden bir yol sormuştum.

Scudo
(link)

Linkteki gezi yazısı size yardımcı olabilir

• Beğen
Tepkiler: Celaleddin K.
Metrobüs yolundan kaçıyorum derken ?
Metrobüs yolunda mı sürüyorsun hocam ? Wow. Ben de istiyorum

büyükçekmecede sürücem bende 1 hafta sonra. ama sahil kısmında. sende ne var bilmiyorum ama eşlik edebilirim.

arkadaşalr merhaba uzun bir süreden sonra hafta sonu aldığım CORONNA marka bisikkletim ile beylikdüzü yollarındayım :)
işeyim beylikdüzü birlik sanayi sitesinde migrosun arkasında evimde isthanbul evlerinin altı tarafında yeşilhasbahçede yaklaşık 3,5 kmlik bir yol sabah ve akşam işe gidip geliyorum...

Bende bir ay önce bir bisiklet alarak aranıza katıldım.
İşten vakit bulduğum zamanlarda kısa mesafe olarak bir saat kadar ve pazar günleri de gürpınar sahil turu yapıyorum. Beylikdüzünde oturduğumdan dönüş zor oluyor. 270 metre tırmanıyorum, öyleki bazen yaya olarak ilerliyorum ama genede zorlu olduğu kadar zevkli geçiyor. Toplam 23km durmalar hariç 2 saat sürüyor. Şimdilik tek takılıyorum, ama eksiklerimi tamamladığım zaman gruplarada katılmayı düşünüyorum.

Hoşgeldiniz aramıza. Kazasız pedallamalar..

https://lh6.googleusercontent.com/-E3bxrWlAoaU/UjD0e0r71RI/AAAAAAAAAMg/Nae6EV0IMco/w680-h510-no/20130830_082305.jpg
Hoşbulduk

Merhaba Servet ,
Beylikdüzü bisiklet gurubu olarak Facebook üzerinden haberleşiyoruz. Cuma akşamları turlarımız oluyor. Seni de aramızda görmek isteriz. Ayrıca Gürpınar sahile de hafta sonları kısa turlar yapılmaktadır. Selamlar..

slm.bende silivri den .eski bir castello aldım. yavaş yavaş ugraşıyorum.hafta sonları gruba katılabilirim

Selam,
Ben de Beylikdüzü'nde oturuyorum. Hafta içi hafta sonu pek fark etmeden her çıkışımda 30km aşağısında pedal basmamaya gayret gösteriyorum. Özellikle Büykçekmece Sahil boyuna inip, (komple tur toplamı) 50km dolaylarında yol yapmayı seviyorum. Arada sırada gaza gelip Beylikdüzü-Çapa ve Çapa'dan Eminönü-Beşiktaş-Bebek güzergahı ile İstinye'de soluğu alabiliyorum ki bu gerçekten inanılmaz keyifli oluyor =)

Beylikdüzü çıkışlı tur yapabileceğimiz bir çevre varsa dahil olmak isterim..

valla bisikletle bırak ilçe içi turu, dünya turu yapabilirim :)

Herkese Merhaba, Bu forumda kimseyi tanımıyorum, Ben yeni bisikletçi olmak istiyorum. Seviyorum. 35 yaşındayım, Adnan Kahveci mah. de yaşıyorum. Adım Ali . Birde 18 vites şehir gezi bisikletim var. Profesyonel değilim. Ancak ilerleyen bir kaç yıl içerisinde profesyonel binici olmak istiyorum (yarışlara girmek değil, bilinçli olmak). Beylikdüzü taraflarında bana bu yolda ışık tutabilecek akıl alabileceğim, bisiklet bilincinde gelişmeme yardımcı olabilecek profesyonel arkadaşlar varsa onlarla tanışıp kaynaşmak isterim. Eeeee ne demişler -Bir bilene sor.
Amatör anlamda Uğraştığım diğer sporlar, binicilik ve yüzme. paten kaymaktan da çok hoşlanırım ama pek vakit bulamıyorum paten için...
Şimdiden tanışma yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
Selamlarımla
Ali

Ali bey meraba,foruma hosgeldiniz.Ben arada beylikduzu ve avcilar gruplari goruyorum forumda.Isterseniz arama butonunu kullanin,bir de facebookda da arayabilirsiniz,herkese acik gruplar var ve toplu turlar yapiyorlar.Tekrar hosgeldiniz,iyi forumlar

(link)

Facebook kullanıyorsanız eğer, grup aktif olarak bu sayfa üzerinden haberleşiyor. Tur duyurularını yine aynı şekilde bu sayfadan takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Caner HOCAOĞLU
Geri