Scudo Sports

Beylikdüzü

Merhabalar

Yeni taşındım Ömerli Kiptaş konutlarına, henüz bisikletimi Fatih deki evimden getiremedim ama en yakın zamanda gelecek inşallah, sitede yada yakınında grup/arkadaşlar ile tanışmak isterim...

Bisiklet hayattır...

Scudo
Ömerli kiptaş da oturuyorum, 2 hafta içinde turlara başlamayı planlıyorum.
Alternatif tur; buraya gelin buradan da sizin oaraya geçelim :)

Merhaba arkadaşlar. ben kaan yaşım 16 beykent'de oturuyorum arkadaşım ile beykent'den toruım'a gidip gelebiliyoruz. Benim bisikletim bianchi speed 1000 eğer çevremizde yaşıtımızda arkadaşlar varsa onlarıda bekleriz. turlara katılmayı düşünüyorum.

bisiklete bınen antrenman yapaan varmı yenı geldım pazar günleri beraber sürmek ısterım ben innovia konutlarındayım beylikdüzünde numara 05062164391 anntrenman yapan veya akşamları gezinti yapan varsa ulaşbılır bana

Merhaba Akif Hoşgeldin..
Beylikdüzünde hafta içi perşembe çıkan bir grubumuz mevcut "Beylikdüzü Bisiklet Grubu" Facebook sayfasından genel tur duyuruları yapılmaktadır. Hafta sonları ise herkes kafasına göre takılıyor. Bir pazar pedallayabiliriz. Cumarteside benim için genelde uygun oluyor.
Ayrıca Pazar günleri B.çekmece Albatros Sahilden sabah 08:00 gibi tur düzenleniyor. Sahil bölgesi turlanıyor. Burayada katılabilirsin. BBK organize ediyor...
görüşmek üzere...

perşembe tam nerde bulusuyorsunuz ben innovia sitesindeyim devlet hastanesıne yakın cumartesı calşıyorum 5 de evdeyım pazar günüde buluşalım benım numaram 0506 216 43 91 msj atarsanız buluşabılırz ve gezi deılde antrenman sevıyesınde binen antrenman yapan arkadaslarda varmı pazar günleri

@Akif Bozkurt

Merhaba,
Bahçeşehir bisiklet grubu Ekim ayı itibari ile kışları her pazar etkinliğe başlayacak facebookdan ulaşabilirsiniz sevgiler saygılar.

@Akif Bozkurt
Beylikdüzün deyim eğer size uyarsa buraya yakın bir yerde pazar günleri yada c tesi 5 30 gibi tur imkanı olabilir mi ?

@Akif Bozkurt

Akif merhaba,

Ben pazarları fırsat buldukça antrenman maksatlı çıkmaya çalışıyorum. Geçen pazar günü Esenkent'ten çıkıp Subaşı tarafına gittim. Toplam 75 km, toplam sürüş 4 saat, toplam tur süresi 5 saat.
MTB kullanıyorum. Az mola, uzun sürüş şeklinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Şehir dışına doğru hava temiz, trafik, araba sorunu yok ve yolu çok düzgün bölgeler var.
Eğer sana uyarsa beraber çalışabiliriz.
Ancak bu haftasonu Yalova bisiklet festivaline gidiyorum.

Arkadaşlar Merhaba ben daha önce Avrupa yakası pedal grubunda pedal basıyordum fakat bende beylikdüzüne taşındıktan sonra bir grup bulamadım program yaparsanız bende varım

(link) Beylikdüzü Bisiklet grubunun Facebook sayfası.......Küçükçekmece Bisiklet grubunun Kardeş gruplarındandır......Beraber etkinlikler düzenlemekteyiz....................

Torium arkasinda oturuyorum,aksamlari avcilar florya tarafina cikan varsa bende gelirim

Herkese merhaba.Sedona istanbul ile Beykent'ten Büyükçekmece'ye inip,sahilden gürpınar yapıp ordan beykent'e geri geliyorum.Yapılacak gezilerden haberar ederseniz sevinirim.

Merhaba Beylikdüzü sakinleri ne var ne yok ? Kış geldi millet yamulduk biraz.
Pedallayan aktif arkadaşları da görüyoruz.
Artık yeni yıldan sonra inşallah aktif olarak pedallamaya tekrar başlarız. Bu civardaki arkadaşlara selamlar...

Bisikleti şimdilik asıya aldım bekliyorum, umarım baharla birlikte beylikdüzünde bulunan arkadaşlar olarak hem tanışır hem de turlarız.

Merhaba. Yenibosna'da oturuyorum ve şimdiye kadar daha ziyade Eyüp veya Sirkeci taraflarına gidip geldim. Büyükçekmece istikametine gitmek için bir güzergah belirlemeye çalışıyorum. Emin olamadığım husus, Avcılar ile Büyükçekmece arasında sahil üzerinden münasip bir güzergah var mı? Beylikdüzü tarafında hangi güzergah tercih ediliyor?

e 5 i tavsiye ederim son beş gündür hergün gidip geliyorum temiz, metrobüsün gelmesiyle yapılan yeni yolu oldukça beğenmekteyim özellikle torium taraflarını, geceleri metrobüs yolunndan kaçıyorum bazen 40 50 gidiyor

Beylikdüzü'nden sonra sahil tarafından gidilen bir güzergah var yalnız o tarafları hiç bilmiyorsan anlatması biraz zor. Ben şahsen E-5'ten gitmeyi pek sevmiyorum. İç taraftan gitmesi daha sakin ve rahat oluyor. Ama dediğim gibi buradan anlatmak biraz zor :(

Geri