Scudo Sports

Beylikdüzü

Scudo
merhaba şafak sen gel yinede hem tanışmış oluruz bugün hemde turlarız ileriki zamanlarda temin edersin kask ve eldiven... :)

Arkadaşlar, Bu hafta Cumartesi 6 Ağustos sabahı için 100km civarı bir tur yapalım diyorum. Tur rotası B.Düzü - B.çekmece - çatalca - inceğiz - Akören - Gazitepe - Kavaklı - Selimpaşa - Kumburgaz - B.Çekmece - B.Düzü Şeklinde olmasını düşünüyorum. Tura kayılmayı düşünen arkadaşlara duyurulur.

Ben geldim de sizi bulamadım.19:55'ten 20:15 e kadar beylikpazarının çevresini turladım.Bir bisikletli gördüm eldivenli filan,işte dedim buldum...Yanına gittim "siz bisikletforum'dan mısınız ?"dedim, o da "Hayır ama olimmi? dedi.Bende " Ol "dedim ve oradan uzaklaştım.Neyse artık haftaya buluşuruz inşallah.Bu ara da caner abi bana Ö.M'den senin cep numarasını atsana haftaya karışıklık olmasın.

@şafak deniz

şafak merhaba,

Biz biraz geciktik. 20:10 da beylik pazarının önündeki caddeden geçtik bakındık ama bisikletli falan göremeyince herhalde gelmedi dedik, birde ramazan diye belki gelmez diye düşündük herhalde sende o sırada pazarı turluyordun. Neyse artık haftaya tanışırız.

Hatta beylikpazarının yanında bisiklet tamiri yapan bir yer var.Oraya da sordum "buradan geçen 8-10 bisikletli gördün mü?"diye yok dedi.Herhalde siz migrosun önünden geçtiniz.Neyse bir daha ki buluşma yeri neresi olacak?

Şafak biz zaten dün 2 kişiydik. Beylikdüzünde 8-10 kişi bulmak zor :D
Ayrıca dediğin yerden geçtik ama görüşemedik. Ben sana özelden tel attım sende bana bir çağrı at bir ara.
Bidahaki buluşma yeri o zaman Carrefour önü olsun daha küçük bir yer hem buluruz birbirimizi :)

Carrefour değilde,pazarın yanında fırın varya,açık arazide altın fırın GERÇEK TRABZON EKMEĞİ :) onun önünde buluşalım.

tamam şafak ayarlarız haftaya birşeyler görüşürüz...:)

• Beğen
Tepkiler: bisiklet1
@şafak deniz

merhaba şafak yarın biz gürpınara doğru turlamayı düşünüyoruz 18.00 da sende gel istersen müsaitsen 18:05 de buluşuruz. yalnız senin dediğin fırının yerini tam olarak bilmiyorum pazarın karşısında otobüs durağının orda buluşsak senin için uygun olurmu...

Maalesef gelemeyeceğim.Arka tekerleğimi atlattığım küçük bir kaza nedeniyle paramparça ettim.Zaten çalışıyorum 19.30'da işten çıkıyorum,yetişemem.

Tekerleği yaptırdım geleceğim ama 19:45 gibi buluşursak gelebilirim.Uyarsa otobüs durağında buluşuruz.

TUR DUYURUSUDUR ....

22/10/2011 Cumartesi
Saat : sabah 09:30
Buluşma yeri : Büyükçekmece kültür park..
... Güzergah : Büyükçekmece göl etrafı .. At çiftliğinde mola ...
Şu saat itibari ile 2 kişiyiz. Gelmek isteyenleri bekleriz.
Görüşmek üzere...

Selam;
Bu turları sıkça yapıyorsanız önümüzdeki hatfadan sonra katılmak isterim. Zira jant setimi verdim. Yenisini topluyorum. Haftaya hazır olacaktır.

@Ferhat Fırat

Selam..

Bu turları genelde yapmaya çalışıyoruz. Forumdan takip ederseniz başka turlarda görüşmek üzere ..

@tolgaerdem

Canerle medıcana önünde 09.da buluşacağız görüşmek üzere ben bugün bahçeşehirden esenyurttan beylikdüzüne çıktım oradan avcılar ambarlı yaptım trafik çok kötü idi

Semih abi o zaman dediğin gibi Beylikdüzü Medicana hastanesi önünde 9:00 gibi buluşuyoruz. Oradan beraber büyükçekmeceye pedallarız.
Hafta sonu hava nihayet güzel olucak :D

• Beğen
Tepkiler: semih59
Selamlam;
adım Çağkan 21 yaşındayım, İTÜ öğrencisiyim, Beylikdüzü'nde oturuyorum Trek 4900 SL sahibiyim.
Dizimdeki problem yüzünden 2.5 sene uzak kaldığım bisikletime geri dönüş yapacakken street zehirinden kaptım bu konu üzerine araştıma yapıyorum, sizlerinde yardımlarınızı bekliyorum.:)
Eğer bu tarafta toplantılar olursa katılmayı çok isterim.
Herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Geri