Scudo Sports

Beylikdüzü

çok güzel proje b.çekmece gölü etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu yaptırmak en azından insanlar göle sayip çıkarlar

cuma akşamı gece turu yapılacak cumartesi pazarının girişinden kumburgaz gitilecek gelirseniz tanışırız

• Beğen
Tepkiler: bvernik
Scudo
slm arkadaşlar yeni üye oldum b.düzünde oturuyorum.akşam 21.00 den sonraki gezilere katılabilirim

• Beğen
evet arkadaşlar gördüğüm kadarıyla hareketlenme had safhada:) büyükçekmece ile beylikdüzünü ayıran o koca yokuşu unutmamak lazım:)

13 nisan salı günkü panele katılmak isterim.diğer arkadaşlarda katılırsa tanışma faslını gerçekleştirmiş oluruz.bizim içinde iyi bir fırsat olacaktır.burdan haberleşmeye devam edelim...

• Beğen
Bende trek fx 7.1 var. Yakupluda oturuyorum ,haftasonları, yakınlarda varsa birileri tanışmak isterim.

• Beğen
İki duyuru yapalım o zaman.

10 Nisan Cumartesi Bisiklet Gezisi
Saat 10.00'da tarihi Mimarsinan Köprüsü'nde buluşup Büyükçekmece Gölü civarında 10-20 km'lik kısa, öz ve yavaş bir tanışma turu düzenliyoruz.

13 Nisan Salı günü Panel
'Bisiklet: Bir Ulaşım, Gezi ve Toplumsal Dayanışma Aracı'

Konuşmacılar;
Murat Suyabatmaz / Bisikletliler Derneği Başkanı
Aydan Çelik / Bisiklet Yazarı

Saat: 14.00
Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, Suna Pekuysal Salonu.
Büyükçekmece'deki sivil toplum kuruluşları ile kurumların ve belediyenin da katılacağı bu panel bu civardaki bisikletçilerin buluşması, tanışması ve kendilerini tanıttırması açısından önemli olabilir.
Tüm bisikletseverleri bekliyoruz.

Hoşçakalın.

İrtabat No:
0507 706 10 90

pazar günkü ygs sınavı dolayısıyla ne yazıkki c.tesi günkü geziye katılamayacağım.ama salı günü kesin oradayım:in:

aslında cumartesi günkü gezide salı yada çarşamba günü olsaydı benim için harika olurdu neyse kısmet birdahakine.bir ricamda salı günkü panelle ilgili daha ayrıntılı bilgi alabilirmiyiz...?

• Beğen
@demiralatalay

selam demiral.ben büyükşehirdeyim hafta içi- sonu akşamları müsaitim çok fit durumda değilim ama şehir içi gezileri için yarı yolda bırakmam.akşam 21.00 den sonra müsait oluyorsan turlayabilirizbu civarlarda. pazar günleri 19.oo dan sonrada olabilir.

@mehmet ayaz

selam haftasonları uygunum başlangıç için ambarlı sahile kadar gidebiliriz veya sahilden menekşeye kadar.

tüm beylik düzü pedalşörlerine selam eder
esenlikler dilerim

:in: :in: :in:

21.15 migros--slm arkadaşlar .bu akşam(c.tesi) 21.15 te b.düzü migros önünde buluşmak isteyen gelirse kısa turlama yapabiliriz.migrosun sur otoya bakan üst kapısının orda taksi duraklarının karşısında buluşabiliriz.ben siyah bir salcano ile gelecem kısmetse.

arkadaşlar kısmetse yarın şu ygs sınavından kurtulucam:)ondan sonraki tüm buluşmalarda hazırım:)

@gökhanc

bağımsız tur düzenleyen tüm pedalşörlere başarılar

:in: :in:

merhabalar oncelikle bnde yakupluda oturuyorm 2009 model siyah sedona borlam war 10 nisan cuma gunu buyukcekmecede bir toplandık tanısma amaclı buyukcekmece golune gittiik guzeldi neyse konuyu toparlıyım bnde sizlere katılmak isterim yalnız bn bir tek cumartesi pazar gunleri müsait oluyorm bu arada yasım 17 bol pedallar..

@Serpil Tunca

bende yakupluda oturuyorum sadece hafta sonları musait olurum bu arda ne kullanırsın bisiklet olarak yiğit ben memnun oldum

Merhaba arkadaşlar bir etkinlik duyurusu.

PANEL

"Bisiklet: Bir Ulaşım, Gezi ve Toplumsal Dayanışma Aracı"

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü tarafından düzenlenen panelde "Bisiklet: Bir Ulaşım, Gezi ve Toplumsal Dayanışma Aracı" başlığı altında bisikletin bireysel ve toplumsal faydalarının yanısıra ülkemizde ve dünyada 'bisikletli yaşam' konuları ele alınacak.

Panelistler:
Murat Suyabatmaz, Bisikletliler Derneği Başkanı
Aydan Çelik, Bisiklet Yazarı

Tarih : 13 Nisan 2010 Salı, Saat 14.00

Yer : Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, Suna Pekuysal Salonu

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü, 2009 yılında kurulan Büyükçekmece Yeniay Spor Kulübü bünyesinde bisikletle ilgili sosyal etkniliklerin yürütüleceği bir organizasyon olarak oluşturuldu. Büyükçekmece'de bisikletli yaşamının oluşabilmesi, ülkemizde bisiklet kültürünün yagınlaşabilmesi için çalışmalarda bulunacak olan organizasyon bu etkinlikle birlikte ilk eğitim çalışmasına imza atıyor.

Tüm bisikletseverler davetlimizdir.

orda olacağım.katılacak diğer arkadaşlarda burdan yazarsa buluşup tanışmış oluruz...

merhaba aramıza hoşgeldiniz

Facebook'taki grubun tam adı " Beylikduzu Bisiklet Grubu ". Kaptanlarının telefon numarası da anladıgım kadarıyla 0533 326 26 91. duzenli olarak her Carsamba aksamı cıkıyorlar.ve hafta sonları da cıkıyorlarmıs.bi bakın derim ben.bakamazsanız da arayın.

Evet güzel bir forum ve üye olduktan sonra tesadüfen Beylikdüzü'nde oturan biri olarak bu konuyu gördüm ve ilk mesajımı buraya yazıyorum. Okuyan herkese selam olsun :)

Geri