Scudo Sports

beylikdüzü-karadeniz

cakmakmehmet

Daimi Üye
Tepki
109
13 ağustos sabahı bir aksilik olmazsa beylikdüzünden karadenize doğru yola çıkmak istiyorum..turum yarım günlüktür..işlerimi ayarladığım anda sabah yoldayım..gelmek isteyen olursa gazoz alacağım

• Beğen
Tepkiler: tayfur
Scudo
Abi saat kaçta nerede buluşuyoruz, güzergahımız yaklaşık ne olacak? Tahmini kaç kilometre bineceğiz?

tayfur 6,45 de migros önünde buluşalım mı..uyar mı sana ..yaklaşık 100-120 km düşünüyorum

• Beğen
Uyar abi, 5 dakika geç kalsam bile (kalmam ama) bekleyiniz, 120 km az ama artık bi hal yol düşünürüz :p

• Beğen
Tepkiler: cakmakmehmet
karadenize çıkar yollar
bizim düldül otobüs sollar
gidince 120 km
yorgunluktan kopar kollar

çatalcadan çıktık gari
yağmur yağmasa bari
kaskta delik küçük ama
yine de soktu arı

Abi karadeniz gidiş dönüş 120'den fazla olur gibi geliyor bana, mesele değil gideriz de, 180 yapıp 120 zannedilmesin :p

hayır tayfur ..akalan köyüne kadar gidip döneriz ancak..yoksa sıcağa kalırız..karadenize çıkarsak dönüş akşamı bulur..biz yarı yoldan döneriz

• Beğen
7.00'de tarihi Mimarsinan Köprüsü'ndeyim. de keşke çıkış saatlerimizi yarım saat geri alsak daha fazla yol alırız.

• Beğen
Abi bana çok zor oluyor o zaman, 6:45 de buluşmak için 6:20 de çıkacağım zaten.

slm mehmet bey tur cezbedici görünüyo ama çalışanları hiç düşünmüyosunuz şunu cumartesi yapsak olmazmı:(

• Beğen
Tepkiler: seykem
120 kilometre bindik, yokuşların tadına doyum olmadı :D herkes diğerleri getirir diye düşününce gene 3 koca bisikletçiden 1 fotoğraf makinası çıkmadı :D

@sinarit

Aslında sinarit'e katılıyorum bi yandan bence pazar yapalım :D

120km'de benim tahminim 1500-2000 metre arası vertikal vardı, yani toplam çıkıp indiğimiz yokuş yüksekliği.

@sinarit

ben de çalışıyorum da ..çarşamba için bir günlük izne çıktım..bu bir istisna idi ..pazar günü buyrun aynı güzergaha çıkalım

büyükçekmece- çatalca- inceğiz- kabakça- akalan- kalfaköy- dağyenice- çanakça- kestanelik- izettin- çatalca- muratbey- hezarfen havaalanı- karaağaç- hadımköy yolu/kıraç)- beylikdüzü- mimarsinan. güzergah bu toplam 110 km. biraz daha zorlasak rahatlıkla karadeniz'deyiz. bu kadar kısa mesafede bu kadar çok köy-kasabadan geçmek her yörenin harcı değil
bu pazarda bişeyler var galiba.. gelirsem fotoğraf makinesiyle geleceğimi garanti ederim gezileri- güzellikleri artık forum ahalisiyle paylaşalım derim

• Beğen
Tepkiler: cakmakmehmet
Geri