Scudo Sports

Beylikdüzü-Karaburun (Karadeniz) Turumuz

@Onur İstanbul zerre yağmadı. Keşke gelseydiniz. Bi yağmurluk edinin yoksa. Bisiklet ve yağmur ayrı bir keyif

@ÖmerMurat beğendiğinize sevindim. Teşekkür ediyorum

@ScaryEnemy başka sefere gelin. Ne akıyor yol yaşamadan olmaz anlatmakla olmuyor. Bahadır uçtu zaten. Dahon'un hakkını verdi

@Asusmune tamam bekliyoruz

@Bahadır ÖZEL yerine @Hayrettin in fotoğrafını koymuşum kimsede söylemiyor. Düzelttim mesajı. Burayada ekliyorum. image.jpeg

Scudo
@hasanalparslang
Bu hafta için belli değil. Bakalım kısmet

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@Bahadır ÖZEL
Cumartesi günleri öğlene kadar çalışıyoruz. Pazar günü halamın oğlu nişanlanıyor. Gündüz. :(

• Beğen
@soneryen
Nişanla düğünle yaz geçer zaten :)

• Beğen
@Bahadır ÖZEL
Gitmesek olmaz. Birinci derece yakın. Akşam turları, düğün olmadığı zaman pazar turları idare edeceğiz. Bu günlere gelene kadar her pazar ciddi turlar yaptık ama foruma yazmadık. Münferit gittik. Bundan sonra hep beraber gideriz, havalar 10 derece oluncaya kadar yolu var. Kasım-Aralık biz halen biniyorduk geçen sene. Güzel giyinince sıkıntı yok.

@Onur İstanbul
Dağ bisikleti süren yaşlanmaz, çünkü çamur cildi gençleştirir. Yağmurun çamurun zevki ayrı. Sırf bunun için orman sürüşü yaptığımız turlar var. Birde bisiklet bahane kabul etmez, yağmur yağdıyı, yokuş vardıyı hiç sevmez. Bunlar soneryen den özlü sözler unıtmayın . :)

@hasanalparslang
Kimse gitmese ben varım İnşaallah. Terkos, balaban düşünüyorum tur olmaz ise.

önceden haber ederseniz katılmak isterim hocam selamlar.

Harika resimler bazılarını bilgisayar için masaüstü resmi yapacağım :D

Yağmur yağdı hemen kaçtım :)

(link)

(link)

@MertAhci35
Biz masaüstü resmi olduğunu iddia etmedik. Niye bu şekilde bir gülüş yokladınız anlamadım

@Bahadır ÖZEL hocam,bende katlanırım için bagaj üstü çanta arıyorum,çantanızın marka ve modeli nedir,memnunmusunuz,birde portbagaj bisikletin üstünde gelen bagaj mı?ve de son olarak heybe oluyorsa pedallarken ayağınız çarpmıyor mu?

vallahi çok imrendim bende avcılarda oturuyorum,katlanırla o yokuşu nasıl çıkmış bahadır hocam vallahi bravo,bende gaza geldim,size katılmalıyım :)bidahaki sefere

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ÖZEL
@Dağhan
Teşekkürler öncelikle. Çanta konnix marka,
(link)
aldığım mağaza da linkteki yer.Atak bisiklet alışverişte sorun olmuyor. Çanta kullanışlı çok işe yarıyor. İçinde bir sürü de gözü var. Tabi su geçirmez bir çanta değil. Bagaj da bisikletle gelen standart bagaj. Sanırım yük kapasitesi 10 kg. Heybeleri açınca pedala anca ayak ucuyla falan basıyorsam hafif sürtüyor.Yoksa sıkıntı olmuyor. Tabi boyunuz uzunsa falan bilemem ben 1.70 im.

Bugün de Silivri turu yaptık. Dönüşte deve bağırtan yokuşunu çıktık dinlene dinlene. Siz de katılın artık turlara ben tek katlanırcı oluyorum gruplarda.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri