Scudo Sports

Beyler Koltuk tavisyesi istiyorum

Tepki
7
İsim
Ali Haydar Özüak
Bisiklet
Bianchi
bianchi bisiklet aldım 4 gun bındım artık afedersınız pop kemıgım acıyor hıc rahat değil ınce ortası boş en rahat acıtmayan koltuk hangısı tavsıye verırmısınız ?

Scudo
Başlığı görünce tebessüm ettim :) Alışmak koşuluyla en rahat seleler Brooks selelerdir genel kanaate göre uzun yollar için vs.

@Yiğit Eydemir

ben öyle yaylı istemiyorum ınce uzun koltuklar varya spor ne denıyor onlara bılmıyorum ama onlardan en rahat olanını ıstıyorum acıkcası :D

Sele seçimi bisiklette en zor iştir!Kıçın beğenmezse hiçbir bisikleti süremezsin.Kilonu,tarzını... bilmediğim için tavsiyem Bianchi'nin standart seleleri..Aldığın model ne ?(ayrıca)

@Ali Haydar ÖZÜAK

İnce selelerin pedli tayt vs kullanmıyorsanız ağrı yapma olasılığı daha yüksek. B17 modeline bakmanı öneririm ben tekrardan. Şehir bisikletime aldığım ilk parçaydı :)

4 günde alışamazsınız. Bisikletin modeli nedir? En az 2 hafta kadar kullanın. Sonra değiştirirsiniz. Sürüş pozisyonunuz veya kadro boyu seçiminiz de yanlış olabilir tabi. Bunları da yazın. Boyunuz, bacak boyunuz, kadronuzun boyu...

Geri