Scudo Sports

Beyler başkentimiz bayburt ya da karaman olmalı

Hayır, ciddi olsa ne olacak ki? :D
Diyelim ki referandum yapıldı ve x ilinin başkent olması kabul edildi. Demokrasinin gereğine göre x ili başkent olur. "Eyvah, Ata'mızın başkentini değiştiriyorlar" diye ya da başka bir sebeple ağlanmasına gerek yok.

Scudo
@Mustafa Tufan

Bazı konular vardır ki; kime göre, neye göre olmasını tartışmaya bile açmak yersizdir. Bir ülkenin bütün vatandaşları için tektir, değişmezdir. İşte o zaman MİLLET olunur. Bu konu da onlardan birisi.
Şunu da söyleyeyim; böyle düşünme sebebim kesinlikle Ankara'lı olmam değil.
Eğer Başkentimiz başka bir ilimiz olsaydı, onun da değiştirilmesine sonuna kadar karşı çıkardım.
Hoşçakalın.

Bu konunun altına bile nerdeyse bu topici açanların arkasında amerika-israil var hepiniz uyuyorsunuz yazılacak...

şu yorumlara bakıyorumda 2-3 kere bu konu eğlence amaçlı açıldı dememe rağmen hala ciddiye alan kişiler var, anlamıyorum sizi, başlığa bakıptamı yorum yapıyosunuz napıyosunuz.

@gurkankas

Zaten yaşadığı ülkenin şehirlerini ararken gözleri kan çanağına dönen adamdan da ne beklenir ki?:mad:

• Beğen
Tepkiler: arda22
@Umut YALÇIN

kimse benden bişey beklemesin, banane, umrumda değil, ben eğlenmeme bakarım, isteyen benimle eğlenir isteyen uzaktan izler.

bu arada yöneticilerden biri ilk mesajı silmiş ve 2. mesaj benim olduğu için konu bana kalmış. neyseki ekran görüntüsünü almıştım, ordan okuyup neyin ne olduğunu anlarsınız.
http://i780.photobucket.com/albums/yy82/blackdeer_2010/29734_1498812950715_1245893947_31408239_7072127_n.jpg

Geri