Scudo Sports

Beykoz'da mazgala düştüm

Geçmiş olsun:( özellikle yüksek hızlarda çok tehlikeli oluyor! gerçekten dikkatli olmak gerekiyor.

Scudo
öncelikle geçmiş olsun :( ah şu toplumu oluşturan insanlar biraz daha eğitimli olsada şu mazgalları çalmasalar...

Belediye yetkilileri yalan söylememiş, gerçekten de at arabalı çingeneler yol durum levhalarını, mazgalları, çitleri çalıyorlar.Bostancı köprüden sahile dönün direk aşağı gidin bir alt geçit var o alt geçidin içindeki mazgallardan geçin bir zincir sesi duyacaksınız. Mazgalları alttan çalınmasın diye zincirlediler. Bir çok yere böyle çözüm bulmaya çalışıyor belediye yetkilileri. Tabi ki bu bir bahane değil seni Allah korumuş daha kötüde olabilirdi büyük geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Mazgallar hep dert.Ben Şahsen gördüğüm yerde fotoğraflıyorum Anlaşılıcak şekilde dikey mazgalların tehlike yarattığını en azından yatay duruma getirilmesi gibi..Nerede isem o yerin belediyesine Fotoğrafla beraber önce halkla iilşkilere,fen işlerine,cevap alamaz isem özel kalem müdürüne oda cevap vermez ise belediye başkanına mail atıyorum.Bisiklersever olarak herkes mail atsa sesimizi duyurabiliriz.Ve buradan belediye ismi vermek istemiyorum.Bir beldenin belediyesi mail olarak cevap gönderdi.Yapmış oldukları hatalı takılan mazgalları tarih vererek değiştirdi.Ve bana teşekkür etti:)

herkese geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim. umarım insanlarımız gün geçtikçe ortak kullanım alanlarındaki levha, kapak, tabela gibi tüm malzemelerin aslında kendisi için de oraya konduğunu anlayabilir ve bu tür hırsızlıklar yapmaz..

Geri