Bilmeyenler vardır diye güzel bir haber vermek istiyorum. Beykoz Çubuklu sahil bisiklet yolu çalışmaları yapılıyor. Mangalcılar bizden daha çok sevineceklerdir.
Merhaba ben motosiklet kullanıcısıyım ve bisiklete geçmek istiyorum fakat e-5 tem gibi yollarda kullanılabilirmi bisiklet? ve normal hızı nekadar çıkabilir tabiki bisiklete göre deişir diyeceksiniz fakat hiç bir bilgim olmadığından alabileceğim bisikletin max3.500 tl civarı fiyatı olabilir ekipman hariç almama tek engel otoyollarda kullanabilinirlik cevaplarsanız sevinirim
selamlar hız konusunda yol bisikleti kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır mutlaka. otoban konusuna gelince kesinlikle yasak diye biliyorum hatta girişlerde tabela dahi olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
Aslında başlangıç bisikletinden kasıt herkesin farklı olabiliyor mesela ben kasıtlı olarak çok ucuz bir bisiklet aldım çünkü geçici bir heves olabilirdi hemde model yükselttiğim de farkı daha iyi anlamak istedim
Size tavsiyem hangi tür bisiklet ihtiyacınızı görür onu belirleyin , MTB , yol yada şehir, forumda çokça konu bulunmakta bunun için.
@Naked150 TEM yasak ama E5(D100)'de riskleri göze alarak, emniyet şeridimsi sağ taraftan ilerlenebiliyor. Ben Sabiha Gökçen kavşağından Harem'e kadar inmiştim. Sanırım hız(performans) odaklı bir sürüş merakınız var. Bisiklete ve daha önemlisi bisikletçiye göre hız değişiyor. Dünya profesyonel bisiklet yarışlarında kullanılan bir bisikleti alalade birine versek, yapacağı ortalama max. 20-25km/s iken, prolar min. 40-45km/s ortalama çıkarıyorlar.
Alışagelmiş 'kaç yapıyor bu alet?' sorusunun bisikletli için cevabı 'kime göre, neye göre?'dir.