Scudo Sports

Beykoz Belediyesi 24 Saat Bisiklet Yarışı

sadi imren

Bursa Tur Komitesi | B.T.K
Tepki
5.365
İsim
Sadi İMREN
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
FB_IMG_1661321943785.jpg

Son kayıt tarihi: 2 Eylül 2022 - 18:00 Kayıtlar ücretsizdir! Tarih 03-04 Eylül 2022

(link)
Kayıt Formu Beykoz Belediyesi 24 Saat Yol Bisikleti Yarışı 03-04 Eylül 2
Son kayıt tarihi: 2 Eylül 2022 - 18:00 Kayıtlar ücretsizdir!
Tarih
03-04 Eylül 2022

Yarış Programı
3 Eylül 2022 Cumartesi

08:00 /11:00: Yarış Kiti Dağıtımı

12.00 Start Tüm kategoriler

4 Eylül 2022 Pazar
14.30 Ödül Töreni
Parkur Bilgisi
Parkur uzunluğu: 9,08 KM

Scudo
Çok değişik kurallar koymuşlar. Nereden esinlendiler acaba...

- Bir sporcu kendisine ayrılan 6 saatlik dilimde istediği kadar pedal çevirecektir.
- Her 6 saatte bir değişim noktaları olacaktır. Takımların yeni sporcuları değişim saatinde belirlenen alanda bulunacaklardır. Değişim noktalarında sporcular arasında çip değişimi yapılacaktır.
- Hakemlere bildirilen aralıklardaki sporcular tam zamanında değişim noktasında olmalılardır. Belirlenen sürede değişim noktasında bulunmayan takım DNF olacaktır.
- *Belirlenen değişim saatlerinde parkurdaki sporcular değişim noktasında bulunmalıdır. Sporcuların son turlarını bu şekilde organize etmesi gerekmektedir. Parkura katılacak olan yeni sporcular önceden belirtilen aralıklarda takım arkadaşlarıyla yer değiştireceklerdir. Her takım için tek çip olacaktır, çipler değişim alanında değiştirilecektir.

9km parkur nedir yahu, ben 20km den sonra anca ısınmaya ve açılmaya başlıyorum. Hiç hoş olmamış. Yine sadece etkinlik diye kalan bir aktivite olmuş.MTB yarışı olsa anlarım da, yol bisikleti diyor 9km diyor...

Belediyelerin yapabileceği bir iş olduğunu düşünmüyorum.

9km parkur nedir yahu, ben 20km den sonra anca ısınmaya ve açılmaya başlıyorum. Hiç hoş olmamış. Yine sadece etkinlik diye kalan bir aktivite olmuş.MTB yarışı olsa anlarım da, yol bisikleti diyor 9km diyor...
9km'lik parkurda 24 saat boyunca dönülecek. size ayrılan 6 saatte kaç tur atarsanız, onun üzerinden hesaplar yapılıyor.

9 km parkuru 6 saat süre içinde 1 sporcu dönüp duracak.

6 saat normal mi? Normal bisiklet sürücüleri için bu süre biraz fazla değil mi?
Şöyle olamaz mıydı? 4 saat sürüş altında değişim olmayacak gibi..

Belediyelerin yapabileceği bir iş olduğunu düşünmüyorum.

Belediyeler yapmayacakta kim yapacak afedersiniz. Beykoz belediyesi bisiklet üzerine o kadar başarılı işler yapıyor ki taktire şayan. Daha 2 ay önce aynı yerde Beykoz kriteryum yarışı yapıldı. Geçen hafta da Kartepe belediyesi tırmanış yarışı düzenledi. Hem de bunları ücretsiz yapıyorlar. Destek olacağınıza belediyelerin yapabileceği bir iş değil diyorsunuz pes size.

Belediyeler yapmayacakta kim yapacak afedersiniz. Beykoz belediyesi bisiklet üzerine o kadar başarılı işler yapıyor ki taktire şayan. Daha 2 ay önce aynı yerde Beykoz kriteryum yarışı yapıldı. Geçen hafta da Kartepe belediyesi tırmanış yarışı düzenledi. Hem de bunları ücretsiz yapıyorlar. Destek olacağınıza belediyelerin yapabileceği bir iş değil diyorsunuz pes size.

Ben Anadolu'da bir bisikletçi olarak belediyeler tarafından düzenlenen pek yarış görmedim de .

6 saat normal mi? Normal bisiklet sürücüleri için bu süre biraz fazla değil mi?
Şöyle olamaz mıydı? 4 saat sürüş altında değişim olmayacak gibi..
biraz anlamsız bir kural olmuş. bir bisikletçi öğlen sıcağında 6 saat sürecek, bir başkası gece gece 6 saat sürecek...
Kişilerin toplam sürüş zamanına alt ve üst limitler konulabilirdi. Mesela herhangi bir bisikletçi toplamda 4 saatten az sürüş yapamaz, 8 saatten fazla sürüş yapamaz şeklinde.
takım isterse 2 saatte bir değişsin çiplerini.

Formula pistinde yapılan 24 saatta sanırım kurallar bu şekildeydi...

biraz anlamsız bir kural olmuş. bir bisikletçi öğlen sıcağında 6 saat sürecek, bir başkası gece gece 6 saat sürecek...
Kişilerin toplam sürüş zamanına alt ve üst limitler konulabilirdi. Mesela herhangi bir bisikletçi toplamda 4 saatten az sürüş yapamaz, 8 saatten fazla sürüş yapamaz şeklinde.
takım isterse 2 saatte bir değişsin çiplerini.

Formula pistinde yapılan 24 saatta sanırım kurallar bu şekildeydi...

Ben katılmak istesem 6 saat bana çok fazla. Kafadan elendim. Ayrıca dediğiniz gibi sıcaklık durumları var.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Şu demek mi oluyor 1. sporcu 6 saat sürdükten sonra eve mi gidiyor :) insanın canı sıkılır 18 saat kenarda bekleyerek.

Değişim noktası saatleri

Start 12:00 - 18:00

1.Değişim 18:00 - 00:00

2.Değişim 00:00 - 06:00

3. Değişim 06:00 - 12:00

Yarış 9 km değil

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
24saat olsa katılırdım

• Hahaha
Tepkiler: Özcan
B06B1E44-91C4-4050-80BC-DE1282A236DA.jpeg
Az önce parkurdan çıktım 5-6 saat çevirmek için gelmiştim asfalt çalışması devam ediyor mesai öncesi geldiğim için 1 saat (3 tur) çevirebildim ekipler gelince çıkardılar. Ayın 20sine kadar sa çalışmanın devam edeceğini söylediler. Gelecek arkadaşların bilgisi olsun.

Parkuru en son yapılan Kriteryum yönünde döndüm fakat virajlarda lastikler ters yöndeydi.Pelin hocayla iletişime geçtiğimde saat yönü tersinde dönüleceğini öğrendim.
Parkur hakkında bir kaç video paylaştım instagramda hikayemde merak edenler şuradan bakabilir. (link)
Şuraya da strava verisini bıraktım parkurun: (link)

Son düzenleme:
..........

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Önce ertelendi bugün de iptal oldu. Beykoz belediyesine yakışmıyor.

Geri