Scudo Sports

Beyaz Şahin 34 LF 663

Scudo
iş çıkışı trafik şubeye gittim. durumu anlattım. beni içeri bile almadılar. savcılığa trafik bilmem neysine gidip şikayet etmem gerekiyormuş. bide fotoğraf olmadığı için pek bi işe yaramaz gitsende dedi.

@chnkrmz Welcome to Türkey :) ne kadar kötü yabancılarda arabada telefonla konuşmak bile yasak bizde 9 yaşında çocuk araba kaçırıyor.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
ülke sınırları içerisinde kural tanımayan türkler avrupa ülkelerine gittikleri zaman bütün kurallara uyuyor ise bi durup düşünmek lazım, bizim ülkemizde farklı olan nedir..

tabi ki sistemin kendisi. kamudaki bütün göbekli işe yaramaz insanları bi uçurmak lazım, akşam olsa da eve gitsek kafasındaki memurları da ayıklamak lazım. yani kamu çalışanları zehir gibi olursa sistem işlemeye başlar kelebek etkisiyle bu dinamizm heryere yayılır diye düşünüyorum.

tabi kamu çalışanları derken sadece masabaşındaki memurları düşünmeyin, polisinden itfaiye erine, zabıtasından posta memuruna kadar hepsi bu sınıflandırmanın içinde.

@türkay yılmaz Kamu personeli görevini iyi yapsa olmaz böyle.Polis rüşvet aldıkça , zabıta " goca goca adamlar bisiklet kullanıyo" dedikçe düzelmez.Ama bir taraftan kurallara uymayan çook insan var misal ışıklar bree arkadaş bekliyeceğin en fazla 20 sn onu beklemesen ölürmüsün sonra araba çarpınca devlet bize bakmiğğğ

Geri