Scudo Sports

beyaz kabloya alternatif

Mustafa Fatih Tahta

Aktif Üye
Tepki
69
(link)

baktım ki beyaz kablolar sadece aksesuar ve hoş görüntü için kullanmak isteyenler için fazla pahalı bende forum büyüklerimizden birinin, bir başkasına yaptığı yorumdaki tavsiyeyi uygulayarak bunu yaptım.bildiğimiz beyaz ayakkabı bağının uçlarındaki sert yerleri kesip belli oranda kısalttım ve benim normal kablonun üstüne direk geçirdim,çokta güzel oldu:in: fakat biraz kalın bağcık almışım galiba:Dtavsiye ederim.(üstüne tıklayarak daha büyük halde bakabilirsiniz)

iyi forumlar

Scudo
ben aynı yöntemle yapılmış turuncu, semih ise kırmızı ve beyaz kullanıyoruz :) çok güzel oluyor. 2 liraya tüm kablolar kaplanıyor ayrıca.

@Tarık Kalkan

Evet motor freni gibi olmuş:D Makaron bulmayı deneyin daha hoş bir görüntü olacağı kesin..

Halil.İ.Öztürk'ün paylaştığı bir bilgi ;) Beyaz kablo ve aksessuarlar bisiklete ayrı bir hava katıyor , paylaşım için teşekkürler :)

yapıştırıcı vs kullanmıyorum:rolleyes: evet banada kalın geldi arka freninkini yaparken daha incesini kullanacağım:Devet hatırladım İ.Öztürk'e selamlar:)iyi forumlar

Kötü durduğunu söyleyemem, sonuçta zevk meselesi tabii ama yağmurda ve çamurlu yollarda, bu kablolar çok fazla su ve çamur tutabilirler.

@İsaAlp

ben de bundan korkuyordum ama ilginç bir şekilde tertemiz duruyor benimkiler.

zaten güzel yanı kirlenince rahat çıkıyor olması(tabi ön fren olduğu için) o yüzden sabunla yıkıyorum.

Geri