Scudo Sports

beyaz duke race&2006 xtr frenvites kolları.

aa sen Sakarya daymışsın şimdi dikkat ettim:eek: Neyse yinede biraz araştırıyim;)

Scudo
amortisörün fiyatı 250 ytl olmuştur.bu arada saatlarce pazarlık yapıp istediği fiyatı aldıktan sonra ben sana birazdan haber vericem deyip ortalıktan kaybolan arkadaşlar lütfen mesaj atmasınlar.benim zamanım değerli.bikeandoutdor daki arama beni sorarsan bozuk mal satmayacğımı söler sana.sen yinede araştırmaya devam et...

xtr kolları kaliteli jant seti-19inc kadro (1600gr civarı) -xt yada trıvativ (175mm) aynakolla takas edebilirim..üzerine fark verilir yada alınır.anlaşırız.:)

sevgili dawes fiyatı neden arttırdın ? :)

@giant

kampanya vardı ama bitti :) herkes fiyat iyi olunca bişey arıyo altında. o açıdan.dik açı yani :) sevgili giant birine kızmadım yani. maşa öle fazlalık kenarda bekliyo.niye ucuza satiim ki diye düşündüm sonradan.

güncel olup xtr kollar takas tekliflerine açıktır

duke amotisör forumdan bi arkdaşın 3 hafta boyunca hergün kesin alıcam alıcam deyip söz verdiği günde vazgeçtim demesi sonucu(bende gençtir sporcudur deyip bekledim yardım için..) krdnz ereğliden bir arkadaşa satılmıştır.iyi günlerde kullansın.

XTR KOLLAR TEKLİFLERE AÇIKTIR (ahlaksız olması lütfen) :)

xtr kollar 230 ytlye düşmüştür. kutusunda göstergeleriyle birlikte sorunsuz.

Geri