Scudo Sports

Best Of ÜMİT :) :) Yorumlarınızı Bekliyorum

İdda konusu olacak bir durum :) :)

Scudo
Cok güzel bisiklet olmus. Kadroyu da begendim. Sadece ümit yazısı kötü gösterior die düşünüyorum. Yoksa durus sekil olarakta ben begendim kadroyuda donanımıda.

Eline saglık.

bence,

abdullah kardeşimiz bu bisikleti sıkça kullandığının yanında fazladan bulunsun ama onunda kendi içinde bir havası olsun diye böyle donatmış. donatmasında sakınca yok tabi keyfi bilir ama eğer kullanmayı düşünüyorsa muhtemelen bu malzemeyi hak eden bir kadro çok geçmeden alınıp ümit' in yerine takılır.

ya da sıkı bir bisiklet hazırlığına girmiş ama sıra daha kadroya gelmemiş

nacizane yorumumdur ancak bisiklet sporu uğruna harcanan her kuruş bu sporu biraz daha yukarı çıkaracaktır bence

Binmekten zevk alıyorsak, bu bizim için bisiklete verdiğimiz değerin ifadesidir. Best of Ümit olmuş. Ama önemli olan parça değil, bisiklet değil, içimizdeki sevgi, istek, arzu ve zevk almadır. Onun dışında kalitesi çokta önemli değil. Her zaman sağlık sıhhat yerinde olsun yeter. Selamlar.

yeni kadro yeni jant seti ve yeni fren setiyle resimleri çok yakında yükleyeceğim :)

Üstad güzel ama kadro aykırıyor bırak beni diye.... :D PARÇALAR sanki bir arada birkaç markayı çağırıyor...SCOTT,GIANT, MARN,MERIDA diyor...

bu gördüğüm en kaliteli ve en güzel ümit hayırlı olsun güle güle kullan

Kompanentler müthiş sana yakışır birde kadro lazım bol pedallı günler. Güzel çalışma ;)

Bence kadro filan alma.O kadroya o donanım olunca daha şekil oluyo.Bırakta millet biraz daha şaşırsın:D
Kadro'nun ümit marka görünmesini istemiyorsan bence fırın boya yaptır.Rengi siyah olsun üstüne birde disk fren olsun bisiklet on numara olur;)

Geri