Scudo Sports

Best Of ÜMİT :) :) Yorumlarınızı Bekliyorum

Abi o ümit yapıştırmalarını sök tamamdır best of No Name olsun bizim olsun yani burda tek karlı çıkan Ümit Bisiklet :D Gören Ümit Bisikelet bu parçalarla satıyo sanar :D :D

Scudo
memleketimin insanı bir garip birileri porsche motorunu kaplumbağaya takar biri ferrari alır gaz takar şaşırtıcı bir durum değilmi değil artık pes diyorum :)

Bence çok güzel bir çalışma olmuş, Kadrodan da memnunsanız öylece kalsın, hem böyle daha dikkat çekici :)

cok guzel olmus. valla umıt bısıklet kadrosuna bu kadar masraf yapan bırısını ılk defa goruyorum. tek kelımeyle tebrıkler. 10 numara olmus.
gule gule kullan. kazasız belasız pedallar...

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Bi düşüneyim bakalım :cool: , adım Ümit olsa böle bişey yapar mıydım? Yoo gene yapmazdım :D şaka bi yana bu "the very best of" olmuş, kadro sana göre sağlamsa iyidir bence, hayırlı olsun tebrikler...

Ümit kadro üzerine bu parçalar tam bir fantezi olmuş :) ...Değişik bir çalışma olmuş.Siz mutluysanız gerisi önemli değil.Güle güle kullanın...

İyi günlerde bolca pedal dilerim, benim de tavsiyem bir kadro almanız, Bisikletin alt çeki boruların çok uzun yaw :)

Çok güzel olmuş en başta bir emek var ortada kadroda da küçümsenecek hiç bir şey yok Oradan sticerları çıkarsaydı herkezin dibi düşerdi :) İyi günlerde kullan kardeşim

@CengizhanTerzi

:in:

Bence bisikleti ÜMİT'e gönderin kargoyada not düşün;
Ümit bey olmamış yapamamışsınız,
Ben düzelttim biraz,buna bakarak yapabilirsiniz.. :)

Neyse geyik bir yana mutluysanız sorun yok bence de...
Bu arada ağırlığı ne kadar toplam?

Bu donanım daha iyi bir kadroyu hakediyor bence... Kazasız belasız bol sürüşler dilerim :)

arkadaşlar kadro ağırlığı 1690 gram 200- 300 gram fazlası var diye küçümsemeyin benim ümitimi :D

• Beğen
Tepkiler: Kamil BULUT
@Abdullah Çalı

200-300 gram da fazlası yokmuş yani..
İyimiş ağırlığı...
Ama söz konusu olan ağırlığı değil sağlamlığı galiba...E bir de kadro şıklığı falan...

Ama ne güzel ya bisikletin kendinden adı var...Ad takmaya gerek yok...

"Ümit Ne haber dostum ?" diyebilirsin yani direkt :D:D:p

bu kadro ya bu ekipman maşallah :D
Daha iyi bir kadro alınabilir diye düşünüyorum
veya buda yeter hiç farketmez
pedala bastınmı gidiyormu gidiyor hiç fark etmez

Geri