Scudo Sports

Besle köpeği al mükafatını

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Mesele,korkularınızı yenmek,

150590 dosyayı görüntüle

Yukardan aşağı doğru 3 köpek diğer köpekleride gaza getirerek saldırıya geçtiler,ha burda bimin reklamını yapmıyoruz,bimden gidin acılı kebap alın tavada hafif kızartın alın size köpek maması
Neyin elektronik cihazı kardeşim,bimin acılı kebabı,çok ucuz,
Gelelim olaya
Hemen bisikletten indim,ve önden 3 köpeğe el bombasını attım,çok sevdiler 3 köpek sustu,diğerlerinede el bombasını attım yani şiş kebapları,neymiş mesele bime gidin acılı kebap alın,o elektronik aletler pahalı benden söylemesi

Işte köpek maması

Scudo
Kudret abi çok doğru diyorsun da üstüne havlayarak gelen köpekleri görünce insan ister istemez ürküyor eli ayağı birbirine dolaşıyor :)

150592 dosyayı görüntüle

Burada 100 köpek vardır hepsi acılı kebap yedi elimdem ne vakit gitsem saldırmazlar köpek asla unutmaz

@hidromek

Korkunu yenecen başka çare yok,yanında yiyecek olduğu vakit zati korkmana gerek yok

Köpek güçlü ve ısırdığı için ona karşı korkum biraz fazla ama ben genel olarak bütün hayvanlardan tedirgin oluyorum. Otururken kedi bile yanımda otursa tedirgin oluyorum. Çünkü hayvanlar çok seri, sinek görse bile o sineğe birden fırlayınca korkuyorum bana bi şey yapacağından değil. Köpektede durum farklı öyle kendi halinde takılan ile problemim yok yanında geçip gidiyorum ama mesela yurda gelip giderken (yürüyerek) gündüz umru olmayan köpek gece havlayarak üstüme geliyor. Aynı köpekten gece vakti korkuyorum. Geçen pazarda gene yürürken biri peşimde takıldı neyse takip ediyo herhalde dedim sallamadım ama gitti iki tane daha buldu ve biri iriydi açıkçası ve dikkatleri dağılmıyor elimle şık şık falan yapıyorum bana odaklanmış burnu dibimde. Böyle olunca 3 köpekle beraber sabahın köründe sokakta insanda yok afedersiniz altıma s*çtım. Markete girdim parayı verirken eller falan titriyodu. Ve bu durum başkalarına ne kadar kolay gelse de bu korkuyla başa çıkılamadı mı çıkılmıyor işte

Böyle sokak köpeklerimi bu şekilde idare edebilirsiniz norrmaldir, Geçen hafta başıma geldi, kendi köyüme gider iken, 7-8 adet Çoban köpeği, hepsi bisiklet boyunda, daha sürmeden kovalamaya başladılar, gelde bu köpeklere sosis , adana , at abi:D Köpek var Köpek var, böyle ufak tepek sokak köpeklerini geçiştirebilirsin, ama şehirn tenha yerlerinde, köy yollarında, bırakılmış veya sahipli çoban köpeklerinin, yiyecekle korkutmak biraz riskli iş....

@Adrenalin26

Izmite giderken coban köpeği karşıdan 4 nala geliyor,bu forumda bu işi yapan varsa onada helal olsun,bisikletten indim,dizlerimin üstüne çöktüm ,sivas kangal idi,kafamı eğdim,suratına bakmadım,çünki ters algılar,karşı durduğumu zanneder,bağırdı ve sonra sustu,ne ayaksin gibilerinden aslan pençesi ayağını omzuma dokundurdu o anda dost olduk,koşa koşa gelen çoban ,ağbi dedi bu köyde kimse duramadı bunun karşısında dedi,bende ,işi bilmiyorlarmis dedim

@Kudret Kurtcebe
Hayvanların içini yakma abi, acayip susatıyor, karnı yakıyor bu kebap. Yanında suda vermek lazım. :)

@Raptor8 @Raptor8

Birinci ve ikinci resimde su vardı ,birinci resimde yukarda barakada yaşayanlar var ve su kapları vardı ,ikinci resim formula orda bir fabrika var orada çalışanlar su kapları koymuşlardı,

@Kunget

Tedirginlik iyi bir durum değil,tabi kendi kendinizin psikiyatrisi olabilir iseniz ne ala zor bir yoldur,buda kafaya hiç bir şey takmamaktir,meditasyon yapın, yanan muma bakın ve hiç bir şey düşünmeyin,bu seansları gece sessizlikte yapın,faydasını gördüm,nötür olmak bu gün ne iyiyim ne kötüyüm deme hali,meditasyon çok yararlıdır

Eğer hayat söz konusu olursa, ortalama bir erkek herhangi bir köpeği alt edebilir. Isırmasından korkmayın. Sizin de ağzınız ve yumruklarınız var. Karşısında durun, korkmayın ve bölgesinden sadece geçip gittiğiniz izlenimini ona verin. Üzerine değil, gittiğiniz yöne ilerlemeye sakin bir biçimde devam edin. Bölgeden çıkana kadar sizi takip edecektir en fazla, sonrasında geri dönecektir. Kudret abi gibi yanınızda yemek de taşıyabilirsiniz, karnını doyurmaya geldiğiniz için yine size saldırmayacak ancak bölgede kalmanızı istemeyecektir çoğu.

@furkantrojka

Doğru çünki bölgesini koruyor ,ama istanbulun tüm civar köylerine gide gele ,o kadar çok besledimki, bıçkıdere 'in köpekleri ilerden tanıyarak koşa koşa geliyorlar, köpek gerçekten unutmuyor,ceza evinin orada bir adet rodfaydırı çok besledim,vallahi tanıyor, hayvanın gözleri şefkat dolu,

Ben konuya cevap yazmayayım herkes biliyor köpeğe karşı önlemimi :islik::islik:

Geri