Scudo Sports

Beşiktaş'ta 2 sığırın bana saldırısı (video)

Şahsi kanaatimdir. Buğra kardeşimin trafikte başına iş gelmemesini istiyorsak, videolarını izlemeyin olsun bitsin. Kafasındaki kamera riskli manevralara girmeye bu genci teşvik ediyor. Sonra burada izleyip yorum yapanları gördükçe memnun oluyor ve kısır döngü başlıyor. İlk ve ikinci videosunda oltaya düştüm, artık hiçbir videosunu açmıyorum.

@Bugraacik bak ne güzel Edirne yarışına katılıp çekmişsin ve yayınlamışsın. Çok güzel, başarılı bir video. Seni böyle olumlu videolarınla görmek istiyorum :harika:

Scudo
@Özcan. Düşünmeniz, fikriniz ve hassasiyetiniz için cidden teşekkürler. Fakat, artık su mentaliteden çıkmanız lazım. Herkesin. Tüm forumun. Tüm bisikletçilerin. ''KAFASINA KAMERA TAKAN MILLETE SATAŞIYOR''
Bırakır mısınız artık şunu?
Güzel abilerim kardeşlerim, ben manyak mıyım kendimi öldürtmek isteyeyim?
Aaa bugün video cekemedim hadi kendimi arabanın altına atayım. Kim böyle düşünür? Hangi ruh hastası? Ben zaten o esnada vlog çekiyordum bi konuyla alakali. Edirne yarışı için jel almaya cikacakken basima geldi bunlar.

@Bugraacik

bu arkadaş ben oluyorum sanırım, cevap verme hakkını sabaha kadar kullanabilirsin bu konuda sıkıntı yok, ne cevap verirsen ver ortada değişmeyen tek bir şey var oda aracı süren kişiler karşısında haksız olman. hatanı kabul edebiliyorsan ne mutlu

İstanbul'da bisiklete binmeye korkuyorum artık.

Şöyle konuları görünce içimden hep aynı şey geçiyor; "ne bekliyorsun ki?"
Beklentiniz fazla şu ortama göre. Bu yüzden haksızlığa kadar varıyor kendi durumunuz.

Geri