Scudo Sports

Beşiktaş

Merhaba, ben de Beşiktaş'da yaşıyorum. Antrenman yapmak isteyen arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.

Uzun zamandır bisiklet kullanıyorum ama yazlık site içerisinde 100er metrelik 3 sokakta dönüp durmaya kullanmak denirse tabii :p Anlayacağınız, trafiğe açık yolda ilk deneyimlerim ve eğimli yollara alışmaya çalışıyorum.;)

Okulların açılmasından (eylülün son haftası) itibaren hafta içi saat 16:00 ve sonrası pedal çevirmeye hazırım Hafta sonu dershane olduğundan kesin bir saat veremiyorum.

Scudo
Devamli olarak Bike out doorda Beşiktaştaki bisikletçide buluşup bisiklete biniyoruz.Orada tanima imkani olur cem sevin

bende cihangir'de oturuyorum ama bende yol bisikleti var.Aslında annadığım kadarıyla herkesin farklı bir bisikleti var mozaik açısında çok güzel aslında... herkes kendi bisikletine biner böylelikle mozaik daha da keyifli olur... :D tur org. yapılacaksa ben seve seve gelirim...

Arkadaşlar Beşiktaş yakasinda oturan tanişmak isteyen herkesin genç yaşli farketmez amaç bisiklete binmek ve sesimizi duyurmak ve tanişmak . Bizde trafikte variz demek. Tanişma olayi sadece lafta kaliyor. SONUÇ YOK CEP 0537694 07 77

bizde extrem kullanan arkadaşlar olarak tanışmak isteriz yolda bazen rast geliyor yol bisikleti veya normal mtb kullanan arkadaşlar ama selam bile vermiyorlar selamımızıda almıyorlar yani serseri değiliz bişe değiliz sadece biraz fazla hopluyor zıplıyoruz :) ama genede bi merhaba demek hoş olur yani yeni insanlara.

• Beğen
Tepkiler: metin1973
arkadaşlar 22 eylül salı günü adaturumuz wardır gidiş saatleri 08.00 beşiktaşdaki bıke outdoor mağazasının önünde buluşacağız lafta jkalmasın amacımız trafikte bizde warız demek tel.0506 830 34 26

selam tolga abi yarın ada turumuz wardır gelmek istersen mesajımı oku telefon numarası war ama ben yine de yazyım 0506 830 34 26 amacımız trafikte bizde warız demek:)

merhaba
ben de beşiktaş ıhlamurda oturuyorum arasıra tek başıma beşiktaş sarıyer turu yapiyorum bağzen de belgrada gidiyorum ama tek başıma sıkıcı oluyor eğer bir tur planlarsanız katılmaktan memnuniyet duyarım

• Beğen
slm arkadaşlar ben de dün katıldım aranıza,

hafta sonları sabah bisiklete biniyorum genelde gaziosmanpaşa dan istinye yapıyorum.eminönünden yada taksim zincirlikuyu istikametinden.Arada da kemerburgaz ve belgrad ormanı. Programınız yaptığınızda aranızda yer var ise katılmak isterim gelmek isteyen olursa beklerim.

selam arkadaşlar.. ben bu tanışma mesajını yazdıktan sonra baya bi müddet sahipsiz kalmıştı başlık.bende sonradan hiç uğramadım.. dilerseniz Beşiktaş merkezli bir grup oluşturalım. Beşiktaş-> sarıyer yada zeytinburnu istikametinde düz yol antrenman gezi ya da Yıldız korusu toprak ve rampa antrenmanlarının organizasyonunu bu başlık altından gerçekleştirelim... Ben iş icabı şehir dışında olmadığım zamanlarda her akşam çıkıyorum. bu başlık altından dilerseniz konuşup beraber turlarız tanışırız kaynaşırız.
Grup adı: Beşiktaş Pedal Grubu :) (BPG) hayırlısı diyelim

İlk buluşmamızı ayarlayalım,

Tarih:16/10/2009 Cuma

Buluşma Yeri:Barbaros Bulvarı.

Saat: 19:00 (Hareket 20:00)

İstikamet: Sarıyer

Plan: Grubun isteğine göre molalar yeme içme yerleri belirlenir.

(cuma akşamları sabitlenebilir zamanla)

gerekli malzemeler: Her hangi bir bisiklet ve kask :)

saygılar...

kalabalık bir grup halinde bisiklet ile dolaşmanın hayali bile süper ama hafta içi akşam olmasa o saatlerde ben hala iste oluyorum :( neyse artık inşallah başka bir gün katılmak dileği ile.

kalabalık bir grup halinde bisiklet ile dolaşmanın hayali bile süper ama hafta içi akşam olmasa o saatlerde ben hala iste oluyorum :( neyse artık inşallah başka bir gün katılmak dileği ile.

• Beğen
Geri