Scudo Sports

Beşiktaş

Kabataş tarafında aşırı dikkatli olun. Hem gidişte hem gelişte. Özellikle İETT araçlarına ve taksilere dikkat.

Scudo
Ben bu güzergahı gece katetmeyi çok seviyorum. Gece 2-3 arası Bakırköy'den yola çıkıyorum, Sarıyer'e vardığımda saat 05:00 falan oluyor. Bu saat aralığında Bakırköy-Sirkeci sahil yolu da, Sirkeci-Beşiktaş hattı da, Beşiktaş-Sarıyer hattı da bomboş. Saatte 15-20 araç anca geçiyor. Hele Emirgan'ı geçtikten sonra, Yeniköy'de falan araç trafiği iyice durma noktasına geliyor o saatlerde. Mükemmel bir sessizlik ve boşluk hissi. Sanki İstanbul'da değilsiniz gibi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Gündüz vakti ise bu hat boyunca trafik tam anlamıyla kaos. Otobüsü, apaçisi eksik olmaz. Aklı olan gündüz vakti oraya gitmesin. Zaten hava da sıcak. Gece serin serin gezin. :)

@Birhan K. Selam. Bakirköy-sarıyer arasi kaç km. Bu yolu yaklasik 2,3 saatte geliosaniz helall Ortlama hiziniz kac civari oluyor. Gunduzleri calisiyor olmasaydim ben de o saatleri denemek isterdim. Bu arada sabah cok erken cikinca da oldukca sakin oluyor, denemeye değer

• Beğen
Tepkiler: cool mehmet
Gayet güzel bir rota, ben sahilden yani parklardan geze geze gidip geliyorum bazenleri.

• Beğen
Tepkiler: İkkers
@İkkers
Hayır, sadece gitmek 2-3 saat sürüyor :)) Toplamda eve dönüşüm molalarımla beraber 5-6 saat sürüyor.

Bakırköy'den Sarıyer'e gidiş geliş aşağı-yukarı 80 km.

Yoldaki cam kırıklarına dikkat edilmesi gereken bir güzergah :mad:

Gunduz apacisi, taksicisi, halk otobusu boldur. Gece de sarhoşu, yolu hiz pistine cevireni coktur.
En guzeli 05-07 arasidir..
Bir de hafta sonu (ozellikle pazar) saat 10dan sonraya kalmamaya calisin. Kahvalticilar geliyor (cekirge surusu)
Ve o kahvalticilarin araclarini ceken valeler var ki sormayin. Zart diye donenler, bir anda kapiyi acanlar, yolun ortasinda agac gibi dikilenler..
Ne var bu bogazda kahvalti etme olayinda arkadas, anlamadim gitti..

@Kuzey Ege Cidden öyle.. Boğaz'da kahvaltı, tam bir keriz aktivitesi bence. İlla boğazda kahvaltı etmek isteyen varsa sabah gün doğarken (5:30 suları) İstinye taraflarında denize sıfır (hatta yer yer piknik masaları da var) güzel bir yer kapıp güzel güzel takılabilir. Masa bulamazsa, dekatlondan alsın portatif bi masa, onunla takılsın. Bir gölgelik illa ki bulunur. Bizim halkımız müsrifliği seviyor, yapacak bi şey yok. İlla reçele tereyağına kişi başı 50-60 lira bayılacaklar. Sonra mekandan çıkarken de valeye para atacaklar. Ulan bu kadar zahmete ve masrafa katlanacaksan atla arabana, Kilyos'a, Riva'ya falan git, piknik yap temiz temiz. Ben cidden bu milleti çözemiyorum. Gösteriş merakı mıdır, başka bi şey mi.. Anlamak çok güç.

Arkadaşlar merhaba. Bu güzergahta (beşiktaş-sarıyer) özellikle hafta sonlari erken saatlerde (6.30-7.00 gibi) yalniz sürüş yapiyorum. Burada Birlikte sürebileceğimiz 4,5 kisilik bir grup meydana getirebilirsek çok daha keyifli ve tempolu bir suruş deneyimi olur diye dusunuyorm. Ya da hafta sonlari bu guzergahta katilabilecegim bir surus grubu önerisi olan varsa, bu da beni mutlu eder. Amacim sürüşleri birazcik daha ciddi tempolu ve Keyifli hale getirmek.ve bu gazla belki istikameti garipçeye kadar ve belki daha da fazlasi yavaştan uzatmak vs.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
Sabah KASIMPAŞA'dan ETD 0700, Sarıyer ETA 0810

Her sabah gayet güzel trafik yoğunluğunda zevkli

Selamlar Arkadaşlar,

Pazar sabahı 06.30-07.00 gibi esenyurt saadet dere metrobüs durağından yola çıkıp metrobüs le zincirlikuyu ya geçip ordan sahile salınıp sahilden orta tempolu esenyurt dönucem. Katılmak isteyen olursa mesaj atarsanız iletişime geçeriz.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@suatgecer
Kazasız belasız sürüşler dilerim. Esenyurt spor kulübü olarak yaptığımız turlara, kulübümüze etkinliklerimize bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: suatgecer
@soneryenTeşekkürler hocam denk gelirse katılmaktan memnun olurum...

@suatgecer
Her zaman bekleriz

• Beğen
Tepkiler: suatgecer
Yalniz saadetdere mah avcilara giriyor esenyurta degil lutfen :D

@etkiliadamTam sınırdayiz [emoji3]

Geri