Scudo Sports

Beşiktaş

Bende sarıyerdeyım turlamak isterseniz ulaşın banada watsapp: 05359864515

Scudo
Hoş geldin... Sağlıklı bol pedallımalar dilerim bende

5 aydır aktif değil arkadaş. Lakin bu tarz ufak ve iyi senkron bir grup varsa dahil olabilirim

arkadaşlar bir grup kuralım bence yakın cevreden kım varsa,bu sayede gezi tur düzenleyebiliriz.

irtibat olarak tel verelim uygunmudur ?

eyüp santral ist karşısı

Bağcılardayım bende. Yarın akşam işe gidicem sabah bir tura çıkarım. Bir ihtimal eyüp e de uğrarım. Duruma göre haberleşebiliriz

Yarin ben isteyim kardesim hafta sonu da cenaze var o sebeple ankara gidicem ama 28 mart sabah saat 10 da sariyer meydandan eminonune surucem katilmak istersen hbrleselim kardesim.

Degişim.olmaz ise o gün izinliyim ve beraber pedallarız bnce iyi fikir. Kısmet.diyelim;)

Gurubun son durumu nedir acaba aktifse katılmak isterim

@mertceo Merhabalar. Halen sürüyor musunuz? Katılmak isterim wp grubunuz var mı

Cihangirdeyim . İstediğim bisikleti bulamadım henüz ama bulur bulmaz katılmak :)

Sanırım grup dağılmış veya Whatsapp'a falan kaymış. Facebook'taki en son payaşım geçen yıla ait. Ben de Gayrettepe'deyim bu arada. Haftaiçi Sarıyer'e kadar gidip dönüyorum. Yol fena değil ancak eğim olmaması nedeniyle zorlayıcı değil. Güzel ve eğimi yüksek parkur önerisi olan var mıdır?

Çok bilmiyorum ama Vapurla karşıya Üsküdar Beykoz Anadolu kavağı ve Riva bölgeleri tercih edilebilir gibi

• Beğen
Tepkiler: mehmet97Leak
Selam, beşiktaş-sarıyer arası giden arkadaşlar yol hakkinda genel bilgiler verebilirler mi. Yeni baslayan arkadaslar bu yolu cikarabilir mi, trafik ve güvenlik durumu nedir. Zorluk durumu nasildir.kaç km.dir vs. yeni baslayan arkadaslar icin uygun mudur. Bir de şu sıralar bu rotayi kullanan arkadaşlar varsa birlikte sürebilme olasılığına karşı gün ve saat bilgisi paylasabilirler mi lütfen.

@İkkers Bu yolda sürecekseniz kesinlikle ışıklara dikkat edin. Çok fazla araç ve yaya trafiği var:) Park eden ve yola çıkan araçlar var biraz onlara dikkat etmek lazım. Yol durumu gayet iyi. Yeniköye kadar trafik olduğundan 15-20 km/h tempo ile gidebilirsiniz. Oradan sonra yolun bazı kısımları tek şerit ve açık oluyor yani trafiği engellememeniz için 30lu hızlara çıkmanız gerekebilir. Yolda 2 köprü altı ve 1 adet de İstinye girişi olmak üzere çok hafif denilebilecek 3 rampa var. Yeni başlayanlar için burası ve Bostancı bisiklet yolu(yaklaşık 20 km) ideal denebilir.

@Özhan Akgöğ selam. Saat 06.00 da mecidiyeköy merkez den ciktim 07.30 da sariyerde çayimi iciordum. Kucuk bir de poğça kacamagi da yaptim tabi. Bu benim ilk süruşümdü. Nerdeyse dinlenmeden tamamladim gidisi ve donusu. Bir ara bir benzinciden su almak icin durdum sadece bir de arada kask ayari falan gibi seyler icin ufak bir iki duraklama.dun ilk km ölcerimi de taktim ve su an 52.75 km yi gosteriyor. Yolda cok fazla bisikletli gördum. Selamlasmalar falan hosuma gitti. Bir ara profesyonel gibi gorunen 5 kisilik bir grupla aşık atmaya calistim ama olmadi tabi Bu guzergah oldukca iddiali ve keyifli. Ve cok erken cikilirsa araç trafigi de oldukca az ve guvenli bir yol sayilir. Ha bir de ilk tatli uzun mesafe sürüşümde max.59 km gordugumu de soylemeden gecemiyicem

Dosyalar

• IMG_0954.JPG
    IMG_0954.JPG
    126,9 KB · Okunma: 36
  • IMG_0951.JPG
    IMG_0951.JPG
    139,1 KB · Okunma: 33
Geri