Scudo Sports

Beşiktaş

Ben katılabilirim gruba. Genç tayfanın düzenli bir grubu olmalı. Yaza kadar kaynaşırsak iyi 1-2 günlük kampta yaparık :D

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
Scudo
Gurubumuz toplamda 9 kişi olmuştur.

Direkt kayıt olma durumu zaten olamaz. Şöyle bir durum olacak. Katılmak isteyenler bana haber edecek, irtibat halinde olacağız. Güzel bir günde grubu toplayıp çay-kahve içmeye gideceğiz. Orada daha detaylı görüşeceğiz, bizimle yola devam etmek isteyenlerle devam edeceğiz.

Genelde tüm guruplar Anadolu yakasında. Neden Avrupa yakasınında güzel bir grubu olmasın? Tek tük avrupa yakasında var ancak bir tanede biz olalım istiyoruz. Katılmak isteyenler iletişim kursun lütfen benimle.

Forma, sticker türevi şeyleri de düşünüyoruz konuda belirttiğim gibi. Gruplaşma konusunda düşünen arkadaşlarımız yok mu?
+10 kişi olduk.
Toplamda 20 kişi olmayı hedefliyoruz sonrası zaten biraz zor ve sıkıntı olabilir diye düşünüyoruz...

Sizi de aramızda görmek isteriz??

Merhaba, Şişli/Okmeydanında oturuyorum. Düzenli olarak antrenman yapacak teknik bilgisi kuvvetli takım arkadaşları arıyorum.

Antrenman için Şişli-Kemerburgaz-Sarıyer rotasını öneririm. Çok daha randımanlı olur. Benzer güzergahı ben de yapıyorum ancak düzenli değilim. Kafam estiğinde basıyorum pedala.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@mücahid yapıcı

Kesinlikle çok keyifli bir rota. Hatta Pirinççi Köyü'nden geçerseniz daha da keyifli olur.

Merhaba bizde iki arkadaş turlmaya yeni başladık arkadaşım sizin orada yani okmeydanın şark kahvesinde ikimaet etmekte akşamları sarıyer yapıyoruz size katılmayı isteriz

0546 400 34 81 ( whatsappdan ulaşabilirsiniz odamda çekmeyebiliyor telefonum )

saglıklı pedallar

Merhaba sayın forum üyeleri her akşam 6 dan sonra arkadaşımla birlikte levent ortaköy yenikapı yada ortaköy sarı yer istikametinde gidiyoruz

Farklı güzergahlara acıgız birilikte pedal atmak için sizlerle tanışmak isteriz

0546 400 34 81 ( telefonum bazen odamda çekmeyebiliyor whatsappdan yazarsanız daha saglıklı olur )

saglıklı pedallar

Benim ofis akatlarda levent bölgesini iyi tanırım, yollar zordur ,kolay gelsin.

Dört Kişilik Gruptan oluşmaktayız (Trial(mtb),FlatlandBMX,StreetBMX) branşlarımız bunlardır, eğitim almak veya vermek , bazı konularda bilgi sahibi olmak, merak ettiği bir konuyu sormak ve grubumuza dahil olmak isteyenlere kapımız açıktır.. İyi Sürüşler

Herkese merhaba bende yeni katıldım aranıza ismim sercan yaşım 21 Beşiktaş ta oturuyorum surekli bisiklete binen birisiyim :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Hoşgeldiniz :) bisikletinizin türü nedir? Dag,şehir,yol,katlanır?

Geri