Scudo Sports

Beşiktaş

Scudo
@Ayhan Yıldız

ben kafama estikçe haftada 1-2-3 belli olmuyo (fatih hırkai şerifte oturuyorum bu arada) fatihten basıp sarıyere gidip geliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: mekatroni
Merhaba

Adım Sidar İnan Erçelik
Kuruçeşmede oturuyorum
Sedona 321 tur bisikletim var.
yeni başladım diyebilirim. fakat öncesinde neredeyse bisikletle uyuyan biriydim.
İstanbul içi ve dışı turlara katılmak istiyorum.

görüşmek ve yüzyüze tanışmak dileğiyle.

Sidar.

Aramıza hoş geldin, bence havalar soğumadan en yakın Garipçe gezisini değerlendirmelisin. Sizin oralara yakın en güzel yerlerden biri. Geçen hafta Belgrad Ormanları vardı, haberli miydin?

Selamlar , hoşgeldin...

Bende beşiktaş'tayım.Akşamları veya hafta sonları turlayabiliriz.Sahilde yada belgrad ormanı....

Yada önerisi olan...!?

bisikleti bakımını yaptırıyım arnavutköy turuna cıkıyorum arnavutköy iskelede balık tutup aynen geri dönüyorum darüşşafaka maslak

3-5 kişide olsa varmış işte Beşiktaş civarında..Hadi bir akşam turu yapalım yaw...

Keyif turu olur , fenamı olur :)

facebookta ufak bi grup kurmuştuk. beşiktaş bisiklet grubu. ordan bulmanız daha kolay olabilir.

Merhabalar,

İstanbul Beşiktaş'ta ikamet ediyorum arkadaşlar, yeni başlayan arkadaşlar varsa takılalım? Zaten iş güç binemiyorum, satmayı düşünüyorum ama toplu gruplar olursa devam edebilirim. :)

Satma , sonra pişman olma :) AYPG konu sayfasını takip et.Bizde Beşiktaş'tayız...2-3 kişi Bakırköy tarafına turlara gidiyoruz.İstersen katılabilirsin...

beşiktaş seninle ölmeye geldik beşiktaşşş
adı geçince gaza geliyorum bazen siz bana bakmayın iyi forumlar :D

Geri