Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
Scudo
@sertacr88

En canlı grup ama!! nedense Beşiktaş-Sarıyer idmanlarıma daha henüz katılan olmadı.:) Gelin bu idmanlarda ısınırsınız, bostancı grubuylada canlanırsınız.

M. İçdağ

@gios

cuma günleri süper haliçten sarıyere olan bi turumuz var. ama 2 haftadır yapamıyoruz. Oynak:D başımız eksik.

Şaka bi yana bekliyoruz sizleri , sonra da bizler geliriz.
Sizleri bir havaalanına çıkaralım oradan da İstanbul Park yapar , tekrar Tuzla üstünden Bostancıya döneriz bu bizim klasik turumuzdur.

@Bibendum

İyi güzelde bunu nasıl yapıcazki. bizde mtb var sizde yol ?

bizim burdan katılan olacağını pek sanmıoyrum ama katılım bayağı olursa bende gelirim :D

@sertacr88

valla artık bilmem kaç kere söylendi bilmiyorum ama ''alemsin sertaç'' :D

sertaç kardeş beşiktaş ekibini bi toparlayalım haliç pedalcılarının arkasından zaten herkes bizim turlara gelecek.arada gideriz ziyaretlerine,saolsunlar

@sertacr88

Mtb veya Yol bisikleti birşey fark etmiyor. Bizim grupta MTB li arkadaşlarda oluyor.
Ayrıca Zuhal de birçok kez katıldı bizlere amaç birlikte olmaksa bence herkes gelir.
Şöyle bir Pazar sabahı kalabalık gelsenizde asfaltı beraber ağlatsak ...

tamam o zaman bu pazar erkenden bi plan yapalım Em®e.
cumartesi günü yağmur yağmaz ve belgrada gidersk orda konuşuruz.

.Sabah en geç 08.00 de beşiktaş başlangıçlı turumuzun bu hafta sonu güzergahı:
beşiktaş-ortaköy-bebek-emirgan-baltalimanı-istinye-çayırbaşı->belgrad yada
>sarıyer-rumelifeneri

Ben aşağıda 2 liste yaptım hangi gün gelebilirseniz o güne isminize artı koyun yada isminiz yoksa ekleyin,tabi katılcağınız yeri de belirtirseniz süper olur

Pazar sabah 08:00 da Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa meydanından,boğaza...
İsmini listeye eklemek isteyen var mı?

1.emre (maskesiz) +
2.serkan (dejavuu) +
3.sertaç (sertacr88) +
3.emre (pugtdeem) +
4.başar (başarist) ?
5.ahu (ahusenem) ?
6.cem (cem) +
7.okronos (zeliha)

pazar günü saat 8:00 de, barbaros hayrettn paşa heykelinin önünde mi buluşuyoruz?

@maskesiz

tamam canım ctesi sabah 9 da beşiktaş meydandayım.her ne kadar ctesi sabahı nöbetten çıkacaksam da....çok ciddi bir terslik olur da gelemezsem tlf ederim.

pazar günü de katılmak isterdm ama tam gün toplantıdayım. o yüzden pazar listesindeki yanındaki soru işareti ile birlikte adımı kaldırıyorum:(

ctesi görüşmek üzere...

Ahu ,c.tesi görüşürüz

Sertaç,karşı yakayı şimdilik unut derim

OKronos,pazar günü saat 8:00 de, barbaros hayrettn paşa heykelinin önünde buluşuyoruz

• Beğen
Tepkiler: Okronos
Hangi gün gelebilirseniz o güne isminizi artı koyarak ekleyin lütfen,tabi katılcağınız yeri de belirtirseniz süper olur

Pazar sabah 08:00 da Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa meydanından,boğaza...

1.emre (maskesiz) +
2.serkan (dejavuu) +
3.sertaç (sertacr88) +
3.emre (pugtdeem) +
4.başar (başarist) +
5.ahu (ahusenem) -
6.cem (cem) ?
7.zeliha (okronos) +
8. ...

Cumartesi sabah 09:00 da Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa meydanından,belgrad ormanına...

1.emre (maskesiz) +
2.serkan (dejavuu) ?
3.sertaç (sertacr88) +
3.emre (pugtdeem) -
4.başar (başarist) -
5.ahu (ahusenem) +
6.cem (cem) ?
7. ...

Katılımın artmasını bekliyorum heyecanla
Cep tel : 0 536 564 00 54

Bayramda yaptığımız 3 günlük edirne-erikli turu nun fotolarınada burdan bakarsınız die düşündüm benim live space e bi tıklayın,güzel fotolar var gerçekten.Link aşağıda :

(link)

Arkadaşlar söz vermemekle birlikte hava ve benim durumuma göre gezilere katılabilirim... Beşiktaş gibi güzel merkezi ve bana yakın bir oluşum yapıldığı için de teşekkür ederim ;)

Haftasonları senide aramızda görmekten mutluluk duyarız,görüşmek üzere :)

selamlar katılmak isterim özellikle cumartesi yaptıgınız organizasyona. saat kaç gibi dönüyorsunuz? maalesef çalışıyorum cumartesileri

@maskesiz

hava bulutlu zaten anladım demek istediğni.

dönüş saati ve nereye kadar gidileceği katılacak arkadaşlarla ortak karar verilir.yani herkesin fikri alınır :) kesin olmamakla birlikte öğleden sonra 2 de beşiktaş a dönmüş oluruz sanırım.Katılmak isterseniz isminizi c.tesi listesine ekleyebilirsiniz.görüşmek üzere

üzgünüm sizlere kat1lamayac1m hepinize keyifli pedallar diliyorum görüsmek üzere. sanirim Yildiz parkinda olacagim

Geri