Scudo Sports

Beşiktaş Pedal Grubu

selam arkadaşlar yapalım artık bu pazar bir şeyler yagmur felan dinlemeyelim saygılar

Scudo
@Mehmet Akif MALKOÇ
İnşallah mehmet, grup otursun zamanla,konuşup buluşup beraberde bişiler yaparız. Özellikle kış sonrası güzel geziler olur.

@metin1973
evet metin bencede artık bişiler yapalım.katılım azda olsa gitmek lazım..bişiler planlayalım.

• Beğen
Tepkiler: metin1973
Evet arkadaşlar, yağmurlu geçirdiğimiz son birkaç günden sonra,güneş yüzünü gösterdi ben bu akşam iş çıkışı şöle sahilden orta tempo bi antrenman turu yapmayı planlıyorum.tanışmak ve gelmek isteyen arkadaşlar varsa beklerim...

Başlangıç Noktası: Beşiktaş Merkez (Barbaros BLv olabilir.)
Saat: 18:30
Gerekli malzemeler:
Her ihtimale karşı ince bi yağmurluk,
Eldiven,Kask
Her türlü 2 teker.
az biraz cep harçlığı
lastik patlama ihtimaline karşı ekipman.

saygı ve sevgiyle.

• Beğen
hava durumu: Hala cillop gibi,artık yağmaz. Gelecek olan?

Monster yazını çok geç gördüm kusura bakma, metin daha önceden kararlaştırmık olsaydık koordine olup sende sonradan katılırdın. Neyse yavaş yavaş toplanıcaz inşallah :)

selamlar

• Beğen
meraba levent pazar günü gelebilecek arkadaşlarla hem tanışıp hemde bir organizasyon yapabiliriz buluşma yeri bugün akşama kadar ayarlanabilir teşekkürler

sevgili metin biraz rahatsızım bu haftasonu bisiklet tepesinde olamayacağım :(

tolga geçmiş olsun başka zaman organize oluruz ve grup olarak birşey yaparız

arkadaşlar ben pazar günü ortaköy _barbarosbulvarı_belgratormanı__dönüşte sarıyer sahilden geri geldim çok güzeldi ama hep beraber birşeyler planlayıp yapmayı çok isterim selamlar

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Gruba Çekmeköy'den yeni bir üye kazandırarak Beşiktaş'lı pedalşör arkadaşlarımızı artık aramızda görmek istiyoruz. Bu hafta sonu bisiklet değişikliği yapıcağımdan dolayı Ondan sonraki hafta büyük bi hızla gezilere başlamak istiyoruz.. Kartalın kanadında buluşmak dileği ile..

@metin1973

Selam Metin, ben aynı güzergahı, Cumartesi günü gittim.
Emirgan, Beşiktaş, Maslak, Belgrat ormanı, Sarıyer merkez ve geri ye...

Bu güzergah gerçekten çok güzel. Tekrarlarsan ve haber verirsen, beraber
pedallarız.

Sağlıacakla kal

Pazar günü çekmeköydeki yarışa katılacak arkadaşlar.. (ben yarışıcam yine, iyi yada kötü o atmosferi solumak çok keyifli. kendinizi deneyin derim. ) Beşiktaştan beraber Üsküdara geçelim.. Yarıştan sonrada beraber pedallayarak döneriz.. İsteyen olursa özel mesaj yoluyla irtibata geçeriz.

• Beğen
Tepkiler: Y.Toygar
Geri