Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@alterno1903 Ikinci devresi var daha. Bi anda yuklenmek olmaz :)

Beinsports'ta 7 dakikalık özet nadir bulunus :D

@etkiliadam bu sezon 2,5 dk lık pozisyonsuz fener maçları vardı. Maç basında 10 sn seramoni 5 sn baslama vurusu ve faul pozisyonları ve son dudukle bitiyor. :) Türkiyenin gözü doyuyor futbola. Aman Nazar Değmesin.

@alterno1903 Cumartesi oturdum hesapladım, eskiden sadece derbileri ve avrupa maçlarını izlemeye kafeye giderdik. Maç başı 10-15tl para. Beşiktaş artık ziraat maçını bile izleten bi takım oldu. Direk gittim 80 liraya 6 aylık ip tv aldım. Değer yani
(Neden ip tv aldın derseniz, avrupa maçları da beinsports'da olsa beinsports alırdım. Ama parça parça hepsini almaya kalksam devasa rakam çıkıyordu. Ben de Tüm kanallar olsun diye ip tv aldım)

@jazzpub

Atsaydı keşke 2/1 oynamıştım :D Biz ikinci yarı illa ki alırmışız zaten.

• Beğen
Tepkiler: etkiliadam
@alterno1903 Derbiye üst oynadık... :D

Vel hasıl... Leipzig'i yenip yenilgisiz çıkmamız gerek gruptan. Almanların 17 maçlık yenilmezlik serileri varmış...

4-3 Fener maçı geliyor aklıma...

Zor maç ama beraberlik bile şahane olur.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Groims Bu motivasyonla mükemmel bi oyun koyarlar sahaya. Tek endişen hava şartları çok kötü diyorlar, baya soğuk oluyormuş. Bi de taraftar avantajının çok olacağını sanmıyorum Leipzig gibi bi takımda, en azından puan alırız

1 puan şampiyonlar ligi rekorunda fenerbahce adinin bizimle birlikte anilmamasi demek . O yuzden önem verilecektir bu maça.

umarım bu maçtaki ciddiyet hep olur ama bu sene niyeyse pek ümitli değilim...

@etkiliadam
Taraftar konusunda lafımı geri alıyorum, ortalama 40k diyor
SFugk8KVQI6bP6QTff3ohA.png

@etkiliadam Hocam almanya da seyirci kapasitesi düşük maç oynandığını hatırlamıyorum ama ne kadar takımlarına itici güç orası tartışılır.:)

Mustafa es kaza bir gol atsa ne güzel olur :)

-Grubu lider tamamlayan ilk Türk takımı.
-En çok puan toplayan Türk takımı.
-Grupta yenilgi görmeyen ilk Türk takımı.
-En çok gol atan Türk takımı.
-En çok galibiyet alan Türk takımı.
-En iyi averaj ile gruptan çıkan Türk takımı
-3 deplasmanda da kazanan ilk Türk takımı
-Deplasmanda en çok gol atan TÜRK takımı

Tolga'nın içine buffon kaçmış gibiydi dün :) geniş kadronun faydasını gördük dün inşallah ligi daha ciddiye alıp bu seneyi de şampiyon bitiririz.

Real madrid gelecek gibi bir his var içimde :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri