Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Leipzig maçı çok zor olacak. Olumsuz demeyin ama Almanlar kazanacak gibi geliyor bana. T.Werner felaket bir topçu. Umarım taktik olarak iyi hazırlanırız.

Leipzig in daha ilk avrupa maçları biz de hatırı sayılır bir tecrübe var kazanırız bence artık özgüven sahibi olmalıyız inşallah gene hakem faciası yaşamayız avrupa da hakemler de Türk takımlarına hiç sevimli bakmıyor

Valla arkadaşlar atanan hakem de fena ufak gerginlikte maçı eksik tamamlıyabiliriz.

Beşiktaş hiç acımadı, armamızdaki TÜRK BAYRAĞIMIZ yeter :) Sistem oyunu böyle oynanır.

Düşündüğüm gibi bir maç oldu şampiyonlar liginde leipzig e göre daha tecrübeli olmamız nedeniyle onları yendik ilk 20 25 dakika baskın basanındır deyip golü de bularak istediğimiz sonucu aldık ikinci yarı fazla geri çekilerek oynadık çok gereksiz bir durumdu daha tecrübeli takımlar bu oyunu cezalandırırdı.aşırı geri çekilme oyununu bırakıp biraz paslaşarak takım oyununu geliştirmemiz lazım

İVAN PALABIYIK olmadığı müddetçe kolay kolay avrupada puan kaybetmeyeceğimizi gösteren bir maçtı, artık bu grupdan lider çıkmanın hesaplarını yapmalıyız. Dün gece abu da 2 tane sallamış adam coşuyor resmen.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Öncelikle bu forumlarda yazan herkesin stadyumda olmasını dilerdim. İnşallah Monaco ve Porto maçlarında stadyumdaki yerinizi alırsınız. Saat gece 1:30'da eve varmış olmama rağmen bu tarz maçlar tarihte bir kez oluyor. En son Liverpool ya da Lyon maçında böyle bir atmosfer vardı.

Leipzig'in 5 numarası başta olmak üzere, almanlar ilk 20 dk. topu ayağında tutamadım.

Maçın oyuncusu 12 numaraydı bu akşam. Işıklar kesilse dahi kimse umutsuzluğa kapılmadı.

Boğazımız patlayana kadar ciğerlerimiz ağrıyana kadar bağırdık, ıslık çaldık çocuklar gibi şendik.

Tolgay değişimi olmuşmuydu hatırlamıyorum ama sahne boşken Tosic çıktı. Medel, Timo'yu kitledi. Pepe kale gibiydi, Quaresma trivelası ile ortası gol oldu... daha ne olsun.
---
Konyaspor maçındaki çekirdekçiler yok, 41903 + 30 kişi sonuna kadar mücadele verdi. Unutulmaz bir geceydi.

@Groims Hocam İstanbul'da olsam maaşımın bir kısmını kesin böylesi önemli maçlara ayırırdım:(

• Beğen
Tepkiler: Groims
(link)

Yoruma gerek yok :D

Şampiyonlar liginde iyiyiz artık lige de asılma zamanı geldi de geçiyor seneye de orada olabilmek için ligde şampiyon yada ikinci olabilmemiz lazım umarım bizimkilerin aklı başına gelir.

@hidromek
Medel'li, Negredo'lu, Lens'li rotasyon kadrosu tutunamadı, asıl problem bu sanırım. İki kulvarda yürümek için bu kadronun da verimli olması gerek.

Quaresma dinlendirilince Lens verim vermiyor.
Cenk'i dinlendirmek istediğinde, verimsiz Lens Negredo ile oynayamıyor.
Oğuzhan ya da Atiba'yı dinlendirince orta sahadaki ahenk yıkılıyor.

Şenol hoca'nın bu sene işi daha zor. Ama Şampiyonlar liginde iyi iş yapıcaz gibi, grup sonrası rakipler çok önemli.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@seomam ben rotasyona katılmıyorum oynayan oyuncular sıradan oyuncu değil Negredo senede 4 milyon euro dan fazla para alıyor bizdeki sıkıntı negredo ve lens in oynayabileceği formatta oyun planı olmamasıdır gençlerbirliği maçında takım ilk yarıda şaşkın şakın sahada dolaştı negredo için gol atamıyor diyorlar adama ceza sahasında gelen top yok ki nasıl atıcak Abubakar diyorlar bu adam geçen sene ilk yarıda bizi az kanser etmedi kale önünden gol kaçırıp duruyordu

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Ömer Ş. Tarihte bunu yapan Türk takımı var mı?

@hidromek Negrodo pivot santrafor ama bize artık tam santrafor lazım. Negrodo da patlayıcı sprint yok. Abuda o özellik vardı. Negrodo derin topların adamı değil duran topların uzun topların adamı

@seomam Lens %90 form tuttu gibi, takımı anlamaya çalışıyor. Babel en büyük destekçisi o yüzden lensi biraz beklemek gerek. Ayrıca Oguzhan dinlenince Tolgay oynamalı.

Negredo yavaş dostlar aynen Demba Ba gibi ancak Ba daha kaliteli bir oyuncu olduğu için işini kendi görüyordu hep. Bize Aboubakar gibi santraforlar lazım,geçen sene biraz becerikli olsaydı gol kralı o olurdu.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri