Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@hidromek Bu konuda anlaşamayacağız. Yazdıklarımın amacı fikrinizi değiştirmek için değil, sadece şarkı türküyü, gerektiğinde Van'daki çocuklar üşümesin diye atkı atmayı çok görmeyecek yeni nesil ve mevcut bisiklet sever Beşiktaşlıların anlaması için yazıyorum. Siz yine ıslığınızı çalın o da bir destek türü.

Futbol'a endüstriyel, kazanma noktalı olarak bakarsanız, içindeki duyguyu şarkı türkü söyleyen insanların deşarj olmak için orayı panayır yerine çevirmek için geldiklerini, Zaten nerdeyse hayatlarının her noktasında mücadeleler içinde geçirdikleri yaşamlarını unutup, sevgiliye, arkadaşlığa, futbola duyulan özlem ile maç boyunca bağardıklarını anlarsınız.
O bağırma, her zaman takım kazansın diye değil, bak biz eğleniyoruz, sağolun siz de keyif alın demek için bazen yeni bir beste patlattığında Optik ya da oradaki gençler tüm türkiye duysun diye, bazen dünyanın farklı yerindeki tezahüratı ilk defa Türkiye'ye getirip diğer takımlar örnek alsın diye bağırmadır.

Ha bu arada kendi deneyimim, tüm stadın katıldığı eğlencelerde 40 bin kişiyi görmek, tanımadığın insanlar ile dostluk kurmak, çekirdek çitletildiğinde değil, üçlü çekildiğinde, tezahürat yapıldığında oluyor. Ha bu arada ben maça gitmeyecek ya da yetişemeyecek olursam yanımdaki arkadaşlar arar sorar. Ön sıramdaki kombineli aile, yanımdaki arkadaşlar ile wassup grubumuz bile var...

Uzar gider. Islık değil, maç kazanmak değil, önemli olan hayattan zevk almak mesele, ha hırsla bağrıldığında futbolcu ateşleniyorsa demeyin keyfime. Tosic'in performansını canlı izleyeceksiniz ki tribünler Tosic diye bağırdığında nasıl topa girdiğini görün...

Ortega'ya korkak tavuk yazısı, takım kazansın diye değil, taraftarlık yaşasın, eğlenilsin diye yazılmıştır.

Scudo
Bugün negredoyu beğendim en kötü zeminLi deplasmandan 3puan aldık şükür.
Malatya yın sahası sanki bunlardan daha güzel zemini

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Groims
Negredo iyi işler yapacaktır aynen. Lens daha açılmadı gibi.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Başta şenol hoca olmak üzere tüm takımı tebrik ediyorum mükemmeldik dün akşam. Babel i iyiki almışız gerçekten adamın katkısı büyük adamı bedava aldık inanılmaz katkısı oldu gerçekten.

Rehavete kapılmadan aynı azim ve kararlılıkla devam etmek lazım. Evimizde lakayd oynuyoruz. Bu da bize pahalıya mal oluyor. İnşallah takım geçen senelerden tecrübelenmiştir. Yoksa zaten kadromuz iyi. Ayrıca Şenol hocanın işi de zor. Bu kadar geçmişi başarıyla dolu olan oyuncuları oynasın oynamasın mental ve fiziksel olarak hazır tutuyor. Oyuna giren çıkan bam bam bam :acpsnr:

Her şey bir yana, şu yaşıma kadar ilk kez, özellikle de deplasmanda harika bir maç yöneten hakem izledim. Kim ne derse desin, dün gecenin en iyisi hakemdi. Doğru kararları ile cesaretlendik, oyundan düşmedik. Keşke geçen seneki, son Dinoma kiev maçında da böyle bir hakem olsaydı diyor insan.

Bu akşam maçımız var. Rakip Konyaspor yer Vodafone Park. Umarım Galip gelir 13 puana çıkarız. Medel oynayacak.

(link)

Çok güzel yazmış Melike Hanım.

Sergen ile antepli günlerini hatırladığım, bu adam olursa Gol kralı olur dediğim Frankfurt doğumlu Cenk artık olmuştur. Tam bir forvettir. Allah utandırmasın.

Arkadaşlar hepimiz insanız ama bu topraklardaki insanlar artık, başarılı insanları yetiştirmekle yükümlüdür. Kuru eleştiri ile gelişemeyeceğimizi anlamak gerek, alın teri dökenleri desteklemek gerek. Olcay'a, Tosic'e kapasitesiz diyen bir taraftar grubuyduk ama artık hepsine güvenmemiz gerekiyor. Çünkü artık alınteri veren karakterdeki futbolcular var. Para alıp yatan değil.

Kenetlenelim ve birbirimizden güç alalım.

Bu arada imkanı olan herkese bu yıl bu takımı canlı gözlerle izlemesini tavsiye ederim.

Dün akşam maçtan sonra kanalları gezerken NTV Spor'da şu yazıyı gördüm "Beşiktaş takibi bırakmıyor" yahu sanki Galatasaray 2-3 puan önde de takibi bırakmıyoruz. Adamlar sadece 3 gol averajla öndeler Beşiktaş takibi bırakmıyor yazmışlar, yazık. Hepsine inat yine şampiyon Beşiktaş yazacağız.

@Berke GS Medya'sı şuan reklam kokan haberler yaptırıyor. Asıl Porto maçından sonra yapılan yorumlar komedi... Fenerbahçe ile oynadığı zaman ki Porto ile kıyaslıyor yorumcular. Artık bunları aştık. Kimin ne renk altına kaçırdığını görüyoruz. Basın Finansal Fair Play'e girecek GS'yi bile eleştirmekten aciz.

Dün gene bir derbi klasiği yaşadık gene hakemlerin gazabına uğradık fenerlilerde gene şişiniyor yok 14 senedir bizi yenemiyorlar diye hiç adil mücadele edemiyoruz ki nasıl yenelim

Akşamki derbi mağlubiyeti yüzünden Beşiktaş'ın dönüm noktasıydı, şampiyonluk kaçtı gibi saçma sapan laflar edenler de var. Sezon sonunda göreceğiz bakalım ne kaçmış ne kaçmamış kim şampiyon olacak. Bu başlıkta yine kutlamayı yapacağız. Bu arada, Beşiktaş maçı olmadı ama ben Galatasaray'ın bu sezon Fenerbahçe'yi evinde mağlup edeceğini düşünüyorum.

[USER=702]@Anonim[/USER] Valla ben inanmıyorum Fenerbahçe resmen hakemler tarafından koruma altına alınıyor Kadıköy de bu kaçıncı böyle kaybedişimiz dünkü maçı bizim kazandığımızı düşünün ve fenerbançe nin 1 gol ve penaltısının verilmediğini Türkiye de yer yerinden oynar hakemin kokartını söküp lisansını yırtarlardı

• Beğen
Tepkiler: seomam
Ne FBliyim Ne BJKli... Açıkçası futboldan da sıkılıyorum artık. Taraftarlar midemi bulandırıyor çoğu zaman. Arada bir maç izlerim, o kadar. Dünkü maçı da izledim. Caner Erkin'e edilen küfürler, Lens'e olan tepki vs...
Bu nedir yahu? Futbol taraftarı neden bu kadar çirkin? Ya benimsin ya kara toprağın diyen bir kafa bu.
Bakalım dünkü maçın ardından FB'ye saha kapatma cezası verilecek mi? Sahaya atılan maddelerden 1, edilen küfürlerden de 1 olmak üzere en az 2 maç saha kapatma cezası almalı.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Bjknin görebildiğim 2 penaltısı verilmemiş. q7nin gördüğü kartlar doğruydu. sakin olabilse maçı alırdı bjk. fakat genel itibariyle düşünürsek yine bu sezon en güçlü adaylardan biri bjk o yüzden puan kaybetmesi güzel oldu bizim açımızdan.

• Beğen
Tepkiler: seomam
Tek bir fotoğraf ile maçın özetini anlatabilirim.

nJAvB1.jpg

Bu pozisyondaki gol verilse skor 1-1 olacak maçın kaderi tamamen değişecekti...

Fenerbahçe stadında hakemlerin gözüne perde iniyor resmen ikinci yarı beşiktaş feneri resmen kendi sahasına hapsetti gol attı hakem vermedi penaltı oldu görmesine rağmen vermedi en sonunda şenol güneşin atıldığı pozisyonda pepe ye faul uydurup şenol güneşi çıldırtarak sahadan attırdı bu hengameden de fener soluklandı resmen çünkü beşiktaş pozisyonlara girmeye başlamıştı hakemler mi desem federasyon mu desem yayıncı kuruluş mu desem fener yenilecek diye ödleri kopuyor bi bıraksalar su akar yolunu bulur illa dışardan müdahale edicekler

• Beğen
Tepkiler: Hulki
Evet arkadaşlar yine fenerin evinde bir derbi klasiği izledik ama maçı izleyen herkes gördü fenerin vardara neden elendiğini. O değilde video hakem uygulamasına geçilirse ki hazırlıklar tamamlanıyor geçilecek o zaman ne yapacak bu hakem bozuntusu muhtemelen onu da göremiyecek. Gerçekten iyiki BÜYÜK BEŞİKTAŞ taraftarıyım.

• Beğen
Tepkiler: Akın1984
@07yusuf

Valla bizde futbol sever olarak bıktık. %100 katılıyorum. Okumuş adamlarda koyun güder gibi bindiriyor sürüleri öfke trenine ve oradan nemalanıyorlar. M.Uslu (FB), F.Orman (BJK), N.Demir (TS), GS Basın sözcüsü, Antalyaspor Başkanı, Bursaspor başkanı, Konyaspor başkanı... TFF başkanı... A.Turan, Milli formaya yakışmayacak paragöz cahil futbolcular..., Spor kanallarında çıkan kulüpler tarafından iş bulunan, para verilen, kongre üyesi yanlı yorum yapan eski futbolcular... yani sistem sadece taraftar olarak değil toptan kirli ve yanlış...

Eski Fenerli şuanki Saffet (Milletvekili) defalarca konuyu mecliste gündeme getirdi ama...

Bunu düzenlemek isteyen bir kitle var, alın teri kazansın ülke kazansın diyenler var ama en tepe istemedikten sonra... Ayaklar akılsız başın cezasını çekiyor ya da ayak olmayı bırakıyorlar...

-----------
Fener maçına gelecek olursak eğer... Turgay Demir'in cesur yorumunu dinledikten sonra ortada gezen düdüklü arkadaş ile bazı olayların olabileceğini tahmin etmiştim o yüzden bana kararlar süpriz gelmedi. FB'liler de maça gider ve dekoder satar artık beyin(siz) tv...

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri