Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Takımın form tutmadığı ortada, şenol hoca da bunu söyledi zaten. Milli araya kadar takım ritmini bulur ama takım kötü olunca kalecinin ön plana çıkması lazım ikinci golde yenilmeyecek golü yedi.Kasım paşa iki şutla puan al neredeyse.

Scudo
@Berke Olcay a bir sürü dengesiz sallıyordu adam topu ayağına aldımı direk karşı kaleye yaldır yaldır gidiyordu şimdi bekle ki q7 toptan ayrılıcak önce bir etrafında dönücek sonra kendine çalım atıcak bütün rakip defans oyuncular yerine yerleşicek sonra topu ceza sahasına şişiricek Sosa Olcay töre üçlüsü gerçekten çok hızlı oynuyordu inşallah bir punduna getirip Sosa yı geri alırlar hele bu aralar Selçuk filan diyorlar tüylerim diken diken oluyor o da gelirse artık takım yarı sahayı 1 saatte geçemez Allah yazdıysa bozsun

• Beğen
Tepkiler: Berke
Fabri hiç güven vermiyor evet takım yaşlı,çokta formda değiller ama sonuçta süperlig burası premier lig değil,bence kalecini acil değişmesi lazım hemde baya acil her şut gol oluyo nerdeyse bi muslera lazım bize.

Bence Fabri alabileceğimiz iyi kalecilerden biri forma girdimi sorun yok biz Tolga yı görmüş taraftarız Fabri ona göre neuer gibi kalıyor resmen :)

Yav daha iki maç oynandı nereye alıyor ligi yazı var kışı var sakatlığı var kaldı ki biz varız sadece berabere kaldık kasımpaşa pozisyona bile giremedi sadece 2 şut çekti onlarda gol oldu bizdeki sıkıntı hılı hucüm yapmayı bıraktılar hızlansalar işler yoluna girer

Gs alamaz ligi patlar bence bu sene şans görmüyorum en büyük rakip Başakşehir

GS Sezonu erken açtığı için ve oluk oluk para yatırdığı için şuan formda. Asıl Gelecek yıl futbolcu alamayınca ne olacak.

Eveeet, Geldik kura gününe. Geyiğin büyüğü ve heyecanın doruk noktası hep kura günleri olmuştur benim için bu yüzden bakalım bisikletsever Beşiktaşlılar olarak hangi takımları istiyoruz. :)

1. TORBA
REAL MADRID
BAYERN MÜNIH
CHELSEA
JUVENTUS
BENFICA
MONACO
S.MOSKOVA
SHAKHTAR
2. TORBA
BARCELONA
ATL. MADRID
PARIS SG
B.DORTMUND
SEVILLA
MAN.CITY
PORTO
MAN. UNITED
3. TORBA
NAPOLI
TOTTENHAM
BASEL
OLYMPIAKOS
ANDERLECHT
LIVERPOOL
ROMA
BEŞİKTAŞ
4. TORBA
CELTIC
FEYENOORD
MARIBOR
LEIPZIG
SPORTING
KARABAĞ
CSKA
APOEL

Hayalimdeki, istediğim grup:

Benfica
B.DORTMUND
BEŞİKTAŞ
Karabağ

Sıçtığımızın resmi olan:
Real Madrid
Paris SG
BEŞİKTAŞ
Sporting

......

Umarım Başakşehir Avrupa ligin de finallere kadar gider, elenirlerse eyvah ki ne eyvah. Gs-Fb-Ts bu sene geçen seneden farkları yok. Gs nin bir iki sarsılma ile yeniden krize gireceğini düşünüyorum, yönetim ve Tudor'un krizi atlatabilecek kredileri yok. Fb de Gs gibi, Aykut Kocaman ile olmayacağını bile bile takımın başına getirdiler, ilk sarsıntı da Fb de krize girer, orada Aziz Yıldırım faktörü var, takım başarısız olur, Aykut Kocaman gider ama Yıldırım kalır. Ts de inişli çıkışlı sonuçlar alır, nefesi ligin sonunu getirmeye yetmez. Kısaca Başakşehir bu sene geçen senden çok daha tehlikeli,Avrupa da devam etmeli ki yorulsun.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Milli maç arası tüm takımlara iyi gelecektir. Şahsi kanaatim bizim grup şöyle olsa keyifli olur:
1-Real madrid
2-Porto
3-Beşiktaş
4-Celtic

• Beğen
Tepkiler: Groims
Real
PSG
BJK
Feyenoord

@MuratHan FB ile Biz şuan daha form tutamadık. Bu yıl takımlar eşit şartta. Beşiktaş'ın kadrosu inanılmaz zengin ama kritik olan bizim Derbiler.

TS, FB, GS derbileri ve İBB'den puan almak çok önemli. TS'nin futbolunu beğeniyorum. FB forvet alamadı alamaz ise ilerleyemez.

GS doğruya doğru iyi takım kurdu. Gomis kalp hastası ama zeki futbolcu bence yılın transferi listesinde. Tabi ki Pepe 1. sırada.

Bizim Medel'den ümidim var. Atiba'yı yedekledik. Biraz takıma ısınırsa çok şahane olacak. Antalya maçında Tosic'in Cenk'e attığı derin topta şahaneydi. Bize dikine oynayacak adam lazım. Gomezli Sosalı takım dikine çok iyi top atıyordu.

Keşke Vida ve Sosa gelse. Pedro Mitrovic Aras Boyko da elden çıkmalı.

Bakalım, lig Bursa maçı ile başlıyor.

1- Chelsea
2- Sevilla
3- BJK
4-Celtic

diyorum ben de...

Yani şimdi birinci torbadan Real, ikinciden Barça gelme ihtimali mi var :krktm:

@07yusuf Barcelona gelsin, 2-1 İnönü'de gömdük yine gömeriz! Barselona eski gücünde değil. Keşke gelse.

• Beğen
Tepkiler: 07yusuf
@Groims
Bir zamanlar da Noumalı kadro 5-0 yenmişti yanılmıyorsam. Yoksa 3-2 miydi?
3-2 yenip, orda 5-0 mı yenilmişti?

Yok hocam Barcelona ne olursa olsun, her zaman final adayıdır.

Totti çekiyor, bize italyan gelecek, Juventus :D

monaco porto leipzig. uefa ya bile kalmanız zor , çok dengeli gurup. yine de başarılar.....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri