Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Akşama sezonu açıyoruz. :)

Hadi hayırlısı stoper transferi kaldı sadece onu da hallettikmi bizi kimse tutamaz[emoji4]akşam kupa bizim olmalı mutlaka sürprize izin vermeden tolgaydan iyi performans bekliyorum.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O bıçağı atan futbol teröristinin keşke aklını alsalar güzel bir dövseler... Ama 1 saat sonra serbest kalır kesin.

Ben bizimkileri hiç beğenmedim sanki kampta hiç çalışmamışlar ayakta durmaya halleri yok gibi sürekli pas hatası yaptılar

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Berke
Öncesinde onun stada sokulmasına izin verenler cezalandırılmalı.

Sezonu kupayla açmak hem başlangıç hem de moral açısından süper olurdu ama olmadı. Neyse bakalım Konyaspor'u tebrik ediyorum.

Bu sezon çok iyi olacağız inşallah Şenol başkanın en büyük rakibi bu sene Başakşehir bence, akşama göreceğiz #beşiktaşınmaçıvar:):)

Tribünler boş olsa da gidemesek bile kalbimiz Şampiyonla.

Cüneyt'in verdiği penaltıya bak, yazık.

• Beğen
Tepkiler: 07yusuf
@Berke
Sırf bu haksız penaltı yüzünden Beşiktaş haftalar boyu ve belki de sezon boyu laf işitmek zorunda kalacak.

Keşke bu maçta yenilseydi de bu saçma penaltı olmasaydı.

Aynen Cüneyt yanlış karar verdi şimdi sosyal medyada başlar hakemler ve beşiktaşa verilen penaltılar.
Yalnız takım efsane kavgacı dolu pepe,quaresma,medel bu 3 lü fena kapışır Quaresma nasıl bıçak sallıyo gören gördü zaten

Penaltı, Penaltı değil ve bu yıl hakemler felaket başladı. TS maçında Pareria gibi bir adam oyundan atılmadıysa...

(Düzeltme yapıyorum, Cenk çarpma var demiş... (link) )

ve nihayetinde bu yıl yine gergin olaylar bizi bekliyor. Antalya başkanı tam bir tetikçi. Hele ki Eto olayında, Game of thrones izleyenler bilir. Red Wedding ( kanlı düğün) gibi misafirini rezil etti. Hayır adama sorarlar Beşiktaş'la ne alıp veremediğin var !'^!'^!^R^+%^ diye. sonra T.D.'sine bakarsın Beşiktaş'ın eski kaptanları.

(Bir düzeltme daha yapıyorum. Sakin bir açıklama yapmış... (link) Haberleri değerlendirirken Beşiktaş taraftarına yakışır objektiflikte değerlendirmekte fayda var.)

Negredo yine yine ilk 11'de yok bakalım 89'da falan girer herhalde.

Bu FABRİ ile sezon sonu gelmez gibi yediği goller basit geldi.

her kaleci hata yapar ama sorun Fabri değil bizimkiler hucüm etmeyi bıraktı iki senedir topla orta sahada eveleyip geveliyorlar bir türlü karşı kaleye hızlı şekilde gidip atak sonlandırmıyorlar insanı bayıltana kadar yan pas geri pas yapıyorlar dün maçı resmen böyle oynadılar maç boyu sadece bu da kaçarmı diyeceğin iki yada 3 pozisyon oldu kimse kusura bakmasın ama takımın oyunu iki sene önceye göre geri gitmiş hızlı oynamayı bıraktı bizimkiler bence seneye Q7 yi falan yollamaları lazım resmen el freni takımın birde oyundan alınınca surat yapıyor bu böyle gitmez 3 sene önce umut vaad eden nerdeyse bütün Türk oyuncular bizdeyken şimdi takımda ihtiyar yabancılar doldu yerli oyuncularda takımdan gönderildi

@hidromek
Sebebi, Sosa, Olcay ve Töre gibi bir üçlüyle küçük üçgenler kurup ver-kaçlarla ya da bir ara pasla ceza sahasında forveti teke tek bırakmıyoruz. Bıraksak da Gomez gibi bitirici bi oyuncu değil Cenk. Ayrıca bu üçgenlere, ver-kaçlara Oğuzhan desteği lazım ki kendisi defansif orta sahada oynuyor.

Bir sosa nın yokluğu, orta saha hakimiyetini, hücuma hızlı çıkmayı bu kadar mı etkiler. İşin ilginci Sosa dan sonra Oğuzhan da bitti. Atiba'nın olmadığı, Talisca ve Oğuzhan la çıktığımız maçlarda orta saha üstünlüğü rakibe geçiyor, ayrıca Talisca ve Cenk hücum da birbirini tamamlayamıyor. Bu ikisin de, ne pres var ne rakip defansı yıpratacak güç. Abubakar bu yönden iş görüyordu. Negredo yu henüz tam anlamı ile göremedik. Cenk-Negredo Negredeo-Talisca olabilir mi göreceğiz ama Cenk-Talisca olmuyor.

Bu arada kale de büyük problem. Fabri bana güven vermiyor. Karşıdan gelen toplarda çok yetersiz. Ufak tefek yeni transferlerin uyum süreci tamamlandığında giderilebilecek eksiklikler var ama kalemiz büyük problem. Vida da gelirse bu takım şampiyonlar ligin de finalleri büyük olasılıkla görür, uefa ligi içinse şampiyonluğun en büyük favorisi olur. Bizim lig de ise tek favori.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri