Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Gri formaya baktıkça antreman tshirtü gibi geliyor. Gerçi Günlük hayatta da kullanılır gibi

Scudo
Ben bizim gri formaların renk tonunu seviyorum bir yanlış hatırlamıyorsam 2013 te çıkarılan gri formayı almıştım bu sene çıkarılanı da alabilirim :)

Gri formayı sevdim de ben kırmızıyı da seviyordum:(.
Formalar ne pahalılaşmış öyle ben zamanında 80 TL'ye aldığımı hatırlıyorum.

Her sene düzenli olarak 20'şer lira artıyor :kötü:

Maalesef kapitalist düzende her sene ürünler zamlanıcak bu arada kulüp gene 140 milyon dolar kredi almış eski borcu borçla kapatmak için acaba kulubün borçsuz olduğunu kalan ömrümde görebilecekmiyim çok merak ediyorum demirören 8 senede kulubü resmen batırdı

Büyük bir denyoluk örneği... Kusura bakmayın hakaret içeriyor ama televizyonda Adnan Aybaba'dan sonra başka bir showmen gördük.

Ha bir de... bu arkadaş konuyu anlamadığını ifade ediyor, arkadaşlarından yardım alacakmış o zaman anlamadığı bir alanda bir iddiaa atmıyor mu? Saçmalamamamama açıklamaları...

Bilgisayar ve fotoğraf makinesi ile gidecekmiş...

------
Maç Saat 21:00'da Valladoid Hazırlık maçı internette var.

Bu şahsiyet işte trt gibi reyting problemi olmayan kanalda hala programa çıkıyor en çok ona sinir oluyorum.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lens de bitti gibi ne kadar ödediğini çok merak ediyorum lense

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Berke
Lens'in de müthiş bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ben, tam bizim takımın dinamiğine uyum sağlayacak oyuncu, umarım gerçekleşir transferi.

@el_Aksa_1903
Negredo'yu 2.5 milyona bitiren Fikret başkan Lens'i bedavaya bile almış olabilir. :D :D

Lens 5milyon euroya alındıysa fp anlaşması aşılmış demektir, kesin negredo taksitle alındı.:D

Başakşehir e sevilla çıkmış. Elenirler büyük ihtimal. Paralarda size kalır köftehorlar :) helal olsun valla....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri