Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2017/2018

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Söylentiler doğru ise Adriano Çin'e satılıp, gingaç veya abu alınmalı. Diego costa ya kulüp bul denmiş ama bence o kadar iyi forvet değil. Ayrıca PEPE de açıkladı bizim "come to BEŞİKTAŞ" tayfası gerçekten bu transferde etki gösterdi helal olsun diyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
Adriano bence takımda kalmalı adamın her yerinde tecrübe akıyor baskılı anlarda topu nasıl kullanacağını çok iyi biliyor o kadar sene kimseyi boşuna barça da tutmazlar

Çıldırmamak elde değil. Hala Burak diyorlar...

(link)

Bu paraları napıyorlar ben anlamıyorum ya!

Yeni formalar bugün açıklandı.
1 haftadır sosyal medyada dolaşan formalar.
Ekstra bir tasarım yine yok maalesef.

forma1.JPG forma2.JPG forma3.JPG

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G. ve Groims
Gri güzel, çubuklu güzel Beyaz ise Fener'in büyük üçgenine benzememek için küçük üçgenler kullanmışlar. Tasarımdan anlamayan adamlar bile bunu tasarlar ama Gri Kırmızı kombinasyonu güzel.

upload_2017-7-11_12-16-16.png

aha buda adidas. 3. forma

Juventusun ambleme bakın

upload_2017-7-11_12-24-51.png

Formalar yine hüsran.
Ben şu formanın üstüne forma tanımıyorum:

1600X1200_1966586159542204.jpg

Adidas'ın bize bir garezi var sanırım. Tasarım olarak beyaz forma hadi bir nebze, çubuklu forma çok kötü, griye değinmek bile istemiyorum. Sonuçta arma mızı taşıyor bu formalar, yine de yönetimin bu konu da daha hassas ve seçici olması gerekiyor. Adidas bu işi beceremiyor açık ve net, anlaşma biter bitmez kurtulmak lazım.

Bence çok değişiklik iyi değildir düşünsenize bir zamanlar gs nın somon rengi ve mor formaları vardı inşallah bizde öyle renkli forma yapmaya kalkmazlar :)

forma satmak istedikleri taraftarlara yani bizlere soran yok emri vaki şekilde vizyonsuz tasarımları her sene önümüze koyuyolar tasarımcılar da ayrıca zevksiz beceriksiz bana göre

• Beğen
Tepkiler: Berke
fikstür açıklandı hayırlı olsun

1.HAFTA
BEŞİKTAŞ - ANTALYASPOR

2.HAFTA
KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ

3.HAFTA
BEŞİKTAŞ - BURSASPOR

4.HAFTA
KARABÜKSPOR - BEŞİKTAŞ

5.HAFTA
BEŞİKTAŞ - KONYASPOR

6.HAFTA
FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ

7.HAFTA
BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR

8.HAFTA
GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ

9.HAFTA
BEŞİKAŞ - BAŞAKŞEHİR

10.HAFTA
ALANYASPOR - BEŞİKTAŞ

11.HAFTA
GÖZTEPE - BEŞİKTAŞ

12.HAFTA
BEŞİKTAŞ - AKHİSAR BELEDİYE

13.HAFTA
YENİ MALATYASPOR - BEŞİKTAŞ

14.HAFTA
BEŞİKTAŞ - GALATASARAY

15.HAFTA
KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ

16. HAFTA
BEŞİKTAŞ - OSMANLISPOR

17. HAFTA
SİVASSPOR - BEŞİKTAŞ

Hayırlı olsun Fikstür. Sezonun son maçı inönüde.

Bu arada Juventus'un 3. forması taraftarlarca tasarlanan formalardan birtanesiymiş. Adidas Türkiye'ye .... Selam ve sevgiler.... anıyoruz...

Forma tanıtım şekline de aldan mayın bakın dünyanın farklı yerinde yine aynı konsept...

upload_2017-7-11_19-33-5.png

Gerçek Dizayn ne adidas ne nike... Puma ...(link)

• Beğen
Evet iyi bir kar ile sattık marcelo'yu ama yıllardır banko stoper arıyoruz tam oturdu derken defans, yine bir arayış içine gireceğiz mitroviç umarım patlama yapar diye ümit etmek istiyorum.:( Artık iyi bir PİVOT forvet almanın tam zamanı.:harika:

• Beğen
Uefa kupası yine yalan oldu :D

Bu yıl da bize çeyrek final maksimum yarı final yolları gözüktü :D

• Beğen
Aboubakar gelsin. O Mitroviç artık ya oynasın yada satılsın. Yada gidip Vida'yı alsınlar. Benim başkana güvenim tam. Lakin stoper alırken ayağı düzgün ve iyi pas yapan birini alırlarsa memnun olurum.

• Beğen
Bence Ocak ayına kadar böyle idare edip sonra Vida'yı bedava alacaklar.
Parayı santrafor ve kanat oyuncusuna vereceğiz herhalde.

• Beğen
@Atilla G.
Aboubakar Porto'da abi adam antrenmana bile çıktı. :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri