Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Biliçe söven emreyi hakem görmemişti. formayı çıkartıp sahayı maç esnasında terk eden emenike yi de hakem görmedim diye yazdı. kRabük maçınca 22 cm ofsayttan gol yeniliyor medya sus pus. quresma her maç 5 tekme yiyor kimsede ses yok. quresma sarı kart görmüyor diyen kulup başkanı quresma her maç 5 tekme yerken rakibi kart görmezken sesini çıkartmıyor. Persi taraftara dil atıyor , şortuna elini atıyor oğuzhanın önünde manalı şekilde ki herkes o hareketin ne olduğunu bilir kayak yapıyor klupleri bunu alıp formaya basıyor. Neresinden tutarsan elinde kalıyor. Beşiktaş a karşı rakipleri 3 kat hırsla oynuyor ve o sertlikle. Beşiktaş ağlamıyor. Dik duruyor savaşıyor şampiyon oluyor. Veli kavlak rakibi kırmızı kart görünce bana dokunmadı diyerek gidip o kartı iptal ettirmişti. Persiye dokunmadan kendini yere attı rakibini attırdı.

Scudo
14 şubat hayal ürünüdür. Tek gerçek Beşiktaş tribünüdür.

Günün anlam ve önemine bi beste bırakayım ;

dün gece sevgilim aradı birden
ayrılalım dedi hayır yok senden
beşiktaşı daha çok sevdin benden
bitti gitti dersin soran olursa

üzgünüm sevgilim anlaşamadık
siyah beyaz aşkı paylaşamadık
işte böyle bir şey beşiktaşlılık
deplasmanda dersin soran olursa ...

Sevemez kimse seni ..

@BarisBJK

Sevemez kimse seni, benim sevdiğim kadar.
Beşiktaş sen olmasan, yaşamak neye yarar.
Her an seni düşünür, her an seni yaşarım.
Seni sevmekten değil, kaybetmekten korkarım.

Yav bu Tosiç le napıcaz adamın her maç bir bombası var ve bu bombalar hep golle sonuçlanıyor bu herifle birde sözleşme uzattılar

Akhisar-Hapoel-Gsaray
Haydi bu 3 maçı alalım.

Ölümüne Ölümüne Ölümüne Karakartalll

@zlatan_1903 Valla ben kendi adıma sözleşmesi bitiyor diye seviniyordum sonra bir gün sözleşmesinin uzatıldığını okuyunca dünyam başıma yıkıldı herife birde %50 yakın zam yapmışlar bizim yöneticilerde sapıttı bakmayın şaka maka bizi şampiyon yapan ekibi dağıttılar Olcay ı neden yolladılar hala anlamadım O yapıştırıcı gibi bir oyuncuydu adam gitti Trabzon'u birbirine kaynaştırdı hızlı oynatmaya başladı bizimkilerde yan yop hastalığına yakalandı 80 tane pas yapıyorlar hala santra dalar doğru düzgün ileriye doğru pas yapmıyorlar bu sene dün çok sıkıldım maçta kaleye 5 şut çektiler 3 ü gol oldu biri direkten biride kaleciden döndü böyle oyunu sevmedim ben geçen sene gümbür gümbür oynuyorduk

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@hidromek Aynen öyle eğerki sezon sonu trabzon bize bahsedilen rakamı ödemezse sadece söylenti olarak kalırsa yönetim büyük hata yapmış olur buda Fikret'e bir eksi daha demek.

KURA ÇEKİMİ BAŞLIYOR İNŞALLAH GENK ÇIKAR:)

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Kopenhag ya da Genk diyorum. Apoel 3. tercihim.

Ülke puanı açısından genk iyi olur

apoel gitti anderlete

güzel roma lyon eşleşmesi

Beşiktaş olimpiyakos HAYIRLI OLSUN

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK ve Groims
Şu videoyu şuraya atayım, Helal olsun Beşiktaş taraftarına. 100 taraftarla koskoca stadı inletmişler. İzmir marşları, Atatürk'ün askerleriyiz sloganları. Harika ya :D Tabi trt kardeş Atatürk kelimesini duyduğu an her zamanki gibi ses kısma olayına girmiş korkusundan...

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Helal olsun hepsine!

Moral bozmak gibi olmasın ama,

ligin üst bölgesindeki bütün rakipler (TS dahil) forma girmiş gözüküyor.

Puan kaybetmeyecekler gibi sanki hiç.

Beşiktaş'ın bir an evvel kendini toparlaması lazım.

Cenk, Talisca, Babel, Quaresma.. Bunların daha yırtıcı olmaları şart.

Taraftar şampiyonluk çok yakın diye erken havaya girdi ne yazıkki.

Ancak benim gözümde Başakşehir ile şu anda şanslar eşit.

Arkadaşlar, Başakşehir yeni form tutmaya başladı. Asıl sıkıntı politik oyunlar olacak.

Takım şuan gaza basarsa maçı alıyor gazdan ayağını çekerse berabere kalıyor.

Kayseri maçına odaklanmamak gerek. Sonuçta Sergen 1 puan aldıysa yine mutlu olurum. Sergen'in başarısı Beşiktaş'ın başarısı demektir. Genel istikrar olarak gayet iyi bir durumdayız.

Olimpiyakos maçını da alıp bir üst tura çıkacağız.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ses kısma olayı falan olmadı hocam. Atatürk kelimesinden korkacak tek türk yok bu ülkede. Herkes gururla Atatürk der Türk kanalı da rahatlıkla yayınlar siyasi söylemlere girmeyelim lütfen

Tebrikler Beşiktaşlı dostlarıma. Galatasaraylıyım ama Beşiktaş'ı izlerken çok keyif alıyorum. Abubakar'ın yaptığı gibi acemice hatalar yapılmazsa bu takımın final oynaması hiç de zor değil :harika:

@Ahmet.KOÇ
Abubakar da nazar boncuğu oldu hocam. Şayet sonuç bu olmasaydı Abubakar hakkındaki yorumları düşünemiyorum...:D

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Themaner Şahsen yine de kızıyorum Abubakar'a. Bu maç çok güzel atlatıldı evet, ama direkt kırmızıdan ötürü en az 2 maç takımda olamayacak. Son dönemde çok formdaydı, çeyrek final maçlarında eksikliği hissedilmez inşallah.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri