Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@BarisBJK başka bi maçtan van persie formasını düzeltiyor.. nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz

Dosyalar

• C37tdvwXUAAHE2W.jpg
    C37tdvwXUAAHE2W.jpg
    32,7 KB · Okunma: 30
Scudo
@BarisBJK Aynen dostum hatta biraz daha maç ritmi olsa bir pozisyonda babel yerine volkanı avlayabilirdi bende beğendim mitrovici

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Arkadaşlar bir şey dikkatinizi çektimi bilmiyorum ben bu senaryoyu 2004 te de görmüştüm o senede ilk yarıda herşey iyi giderken bu fenerliler yaygara yapıyordu hakemler beşiktaşı kolluyor diye sonra ikinci yarıdaki ilk maç samsunda başımıza gelenler ve sonraki 5 maçta bizi patates etmişlerdi dünkü maçta da 5. dk da penaltımız verilmedi yediğimiz ilk golde hem faul var hem ofsayt var inşallah takım çabucak ayağa kalkıp şampiyon olduğunu hatırlar yoksa burnuma pis kokular gelmeye başladı fener medyası gene başladı q7 kırmızı görmedi diye herifler kendi oyuncularının kırmızı kartlarını hiç görmüyorlar

Aynen benim dile getireceklerimi aynen yazmışsın hocam @hidromek aziz tff ye ayarı verdi ilk istifa geldi farkettiyseniz. Futbolun sahada kazanılacağı gerçeğini yitirmeye başlıyorum.
Düşünüyorum da bizim takım kötü oynasa bile ki dün için kötü diyebiliriz bu halde bile hakem hatası olmasın ssl de bizi zirveden indiremeyekler, ama oyun oynanmaya başladı Beşiktaş üzerinden.

• Beğen
1-2 maç kaybetmeye başladıktan sonra hemen oyun oynanmaya başladı beşiktaş üzerinden diyorsunuz

@Javerno Aziz yıldırım ve tayfası haftalardır hakemler beşiktaş ı kolluyor yalanını atıyor ve her hafta hakemler bizim aleyhimize skoru etkileyen hatalar yapıyor fenerbahçe maçı ortada dünkü maç ortada fenerbahçe iki senedir berbat top oynuyor iki senedir hakem de hakem diyor kendi beceriksizliklerini sürekli başka şeylerde arıyor beşiktaşı da aşağı çekmek için her şeyi yapıyor 2004 te yapılanları unutmadık açık ara şampiyon olacağımız sene federasyon tarafından operasyona uğradık resmen

@hidromek 2004 te size yapıldı diye şimdide diğer takımlara mı yapılması gerekiyor fenerbahçe trabzonspor gs nin alacağı puanları hakemler kendi elleriyle dağıtıyor şuan iyi veya kötü top oynamaktan bahsetmiyorum yapılan hatalardan bahsediyorum, fenerbahçenin bugün kollandığını söylüyorlar kırmızı kart doğru penaltı doğru hakem kendince adalet sağlamak için penaltı verdi bugün bi takımın taraftarın kaderiyle oynanmaz böyle kardeşim o penaltı olmasa belkide şampiyon olacağız iyi veya kötü oynamak farketmiyor kötü oynayan nice takımlar şampiyon oldu fenerbahçede gsde trabzonda büyük kulüpler herkesin bir olup dur demesi lazım artık beşiktaş yönetiminin yaptığı şey bariz ortada bana dokunmuyosan diğerlerine istediğini yap bana dokunursan heryeri ateşe veririm gibi bi algı var ortada melo ceza almıyor persieye rahat rahat ceza veriyorlar falan yani tarafsız bakmak gerekiyor kendi başına gelince gözleri dolan insanların neden başkasının acısından zevk aldıklarını anlamak cidden zor trabzonspordan en nefret eden insanlardan biriyimdir ama gayet net söyleyebiliyorum haklarının yenildiğini lafım sanada değil hala fenerasyon şike diyen insanlara herkese

@seko28 Hakemlerden canı yanan takımları sıralamaya koyarsak en mağduru beşiktaş tır ama en az sesi çıkan da beşiktaş tır 2004 senesini örnek vermemin sebebi o senede Aziz Yıldırım beşiktaş kollanıyor diye diye ikinci devre resmen federasyon tarafından bize operasyon yapıldı samsun maçı hala aklımda o maçta da Samsun lu oyuncular bizim oyunculara arkadan sert girip faul lü oynuyorlardı hakem bu oyuna göz yumup bizim oyuncuları çıldırtmıştı bizim oyuncuların en ufak müdahalesine faul verip kartları çıkartmaya başlayınca bizimkiler iyice kontrolden çıkmıştı sonra bilerek kırmızı kovalamaya başladılar sonraki maçlarda attığımız nizmi golleri vermediler yada penaltıları vermediler 5 yada 6 haftada takımı bitirdiler sonra başımıza demirören geldi oda bizi 10 sene geriye götürdü dünyanın borcuna soktu kulübü Demirören 5 senedir federasyon başkanı biz sadece bir sene şampiyon olduk 2015 te hakemler yüzünden şampiyon olamadık nasıl bizim kolluyorlar anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Groims
8b3f2f54c799a154659590543f48cc73.jpg

Galaxy S7 Edge cihazımdan gönderildi

@Bartu Bilgi Birde size verilen penaltı pozisyonu ile Karabük maçında bize verilmeyen penaltı pozisyonunun görüntüsünü paylaşma objektifliğini gösterseydiniz.

@seko28 rvp ye geldiği ligde aynı pozisyonda 8 maç ceza verildi burada hiç ceza almaması mı gerekiyor ki 2maç a indi cezası kollanma konusunda fb nin ağzını açmaması gerekiyor.

• Beğen
@zlatan_1903 O pozisyon penaltı aynı zamanda kırmızı kart çünkü Dany kaleye giden topu elle kesiyor karabük 80 dk 10 kişi oynuyucak nedense bunu kimse söylemiyor

• Beğen
Bu başlık Beşiktaş 2016/2017 başlığı,
dolayısıyla şimdiye kadar yazan arkadaşlar Beşiktaşlı idi. Son 1-2 maçtır durum değişmiş gibi.

Bizim yorumlarımız taraflı olabilir, normaldir.
başka takım taraftarına / görüşüne tabiki saygım sonsuz,
ancak burda başka takım taraftarı ile .. yarıştırmaya gerek görmüyorum. Her takımın taraftarı için kendi takımı haklıdır.

Bu nedenle diğer takım taraftarları ile polemiğe girmemeyi tercih ediyorum. Bana hitaben yazılan yazıya da cevap vermiyorum bu yüzden.

Biz kendimizi yazalım derim.

Diğer takım taraftarları da burada yazmasın,
sonuçta herkesin kendi takımı kendisi için özeldir. Yeri gelince takımımızı zaten eleştiriyoruz, biz bize yeteriz bu konuda.

Empatik yaklaşalım lütfen. Biz burada yazarken diğer takım taraftarına yazmıyoruz, kendi kendimize yazıyoruz sonuçta.

Diğer takımlar da kendi başlıklarını açsınlar, herkes kendi takımını kendi başlığında övsün eleştirsin.

Benim görüşüm bu şekildedir.

Araz Özbiliz, yedek olduğu halde sahaya dalıyor, tartışma yaratıyor ve rakibine temas ile müdahele ediyor. NEREDE CEZA?

856aae5ba65f1369b87a35a8691a7fb4.jpg

Kırmızı kart gören, sahada futbolcularımıza saldıran, başkasının akreditasyon kartını takan Tosic 4 maç ceza aldı.
fe4ee32b507a72a18552c9c72359d06a.jpg

V.perise dil çıkardı diyorsunuz
Ama o tarafsız ve memnun olduğunuz Tff
De Jong Bursaspor taraftarlarına " kafa kesme " hareketi yaptı, bırakın cezayı PFDK'ya sevk bile edilmemişti!

Ama Van Persie " dil çıkardı " 3 maç ceza aldı
f710af56670fcc4452577b91c9432b09.jpg

da942c47c765715d712af40d6240f3e8.jpg

@Bartu Bilgi Nouma ya tombala çekti diye 7 ay vermişlerdi RVP bu maçta hem dil çıkardı hem tombala çekti hemde tosiç e kırmızı kartlık hareket yaptı sadece 3 maç ceza aldı aras zaten maçta sarı kartla cezalandırıldı tosiç RVP ye tombala hareketinden sonra saldırdı görüntüleri izlediyseniz görürdünüz Şenol Güneş mevzusunda da gene görüntüyü izleseydiniz Kajer Şenol Güneşe doğru hareket ediyor anlık olarak birbirlerine temasları var fotoğrafı o karede dondurup Şenol Güneş boğaz sıktı demek ne kadar doğru kaldı ki Şenol Güneş in sakin kalıp oraya hiç gitmemesi lazım dı siz hiç kendi oyuncularınızın yaptığı yanlışı görmüyorsunuz Tosiç in en büyük hatası RVP nin faulunden sonra gereksiz yere RVP nin üstüne gitmesiydi orda da RVP oscarlık oyun sergileyip sanki kurşunla vurulmuş gibi kendini yere atıp kırmızı kart göstertti RVP bunu yapınca profesyonellik oluyor batsın böyle profesyonellik melo konusu beni ilgilendirmez kendisinden bizde hiç hazzetmezdik zaten

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Dil çıkarma hareketini daha önce bir sürü oyuncu yaptı herhangi bir ceza almadı.Ayrıca rvp içindeki taytı düzeltiyor izlediysen birçok maçında var
4f93564c8a1f74909c3ce2526309cb17.jpg
6b05870fed23adbde14cd2025758b558.jpg
fc5b6b57936122a4bc5df7882828367e.jpg

@Bartu Bilgi Arkadaşım, tombala fotoğraflarını lütfen Fenerbahçe başlığı altında paylaşırsan seviniriz. Forma düzeltiyor diye kılıflamayalım.

upload_2017-2-13_9-44-19.png
Pascal da burada, sporcu şortlarında olan içliğini düzeltiyor.

Lütfen polemik yaratmadan ilgili başlıklara giderseniz seviniriz. Üslüp kaymaları olmasın rica ediyorum. Yazılacak çok şey var ama Beşiktaş'ın Şanlı Mazisi ile Gurur Duyuyoruz, Şerefli ikinciliklerin takımıyız dersem yeterli olacaktır.

BU arada Pascal tombala hareketini bizim yöneticilere yaptığını açıklamıştı yani seyirciye değil maçtan önce bizim yöneticiler çıkın erkek gibi top oynayın diyince Pascal tepki olarak o hareketi bizim yöneticilere yapmış :) Sonrası malum federasyon 6 ay ceza veriyor ama o zaman ki değerli yöneticilerimiz Pascal a para ödememek için federasyona başvurup cezayı 7 ay a çıkarttırıyorlar ama gerçeklerin illa bir şekilde ortay açıkmak gibi bir huyu vardır nitekim yöneticilerin bu sahtekarlığıda çıkıyor ortaya

• Beğen
Tepkiler: Groims ve BarisBJK
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri