Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@BarisBJK

yenilgimiz icin kimseyi suclamak istemem fakat hakemin de bunda pay sahibi oldugu benim kanaatimce asikar, bir mac icin birakmayiz takimimizi. Tebrikler kartallarim

Scudo
abubakarın !!!!!!!!!!!!

amatör kümede böyle hata yapılmaz ya!.
abubakar yaza yaza ...

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02
Aklıma sergenin sözleri geliyor gidemezsin kardeşim gidemezsin keserler önünü avrupa da bir kez daha doğrulandi sözleri

İkinci İvan Bebek katliamı. Geçen sene FB ye bu sene BJK ye. Kulüpler taraftarlar birleşip ses çıkarmadığı sürece Avrupa'da doğranan ne ilk ne de son Türk takımı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Craig Thompson ve yardımcı hakem müsfettesi Kevin Clancy..İvan Bebek,çakır,şu bu bitmez arkadaşlar..Beşiktaş'lının Beşiktaş'lıdan başka dostu da düşmanı da olamaz unutmayın..Bize karşı yapılan art niyetli eylemi her kim olursa olsun hangi hakem gelirse gelsin onları da yenmesini bilip buralara gelen takımdır Beşiktaş!..Biz diğerleri gibi iyi gün takımı da taraftarı da değiliz (sözüm hadsiz taraftar bozuntularına),bunu da bütün dünyaya gösterdik..Anlama zorluğu yaşayan arkadaşlar olabilir,sıkılmayın anlatın..Sonuçta yazık onlara anlayamıyorlar onlarda öyle oluşmuş dışlamayalım..Bir şekilde önümüzü keseceklerdi zaten ki yine beni haklı çıkarttılar,bu hususta ki istikrarlarını dehşetle ve ibretle izlemeye devam ediyorum bunların..Her şerde bir hayır vardır deyip kelimelerimi sonlandırıyorum önümüzde daha çok maç var arkadaşlar,her zaman yan yana,omuz omuza ve ayaktayız,çünkü biz BEŞİKTAŞ'ız!!

Dip Not:Senin de hesabını göreceğimiz gün gelir elbet iskoçyalı,ahımız seninle!!

Fener maçında iyi savunma yapıp rölantide oynayan takımdan çok şey bekledim. O kadar yorgun o kadar kafaları dolu değildi. Ama...

Benfica maçında da sıkıntı var. Maçı izlemedim ama özette futbolcuları gördüm. Yıllardır Olcay'ı desteklerim ama ciddi anlamda motivasyon çöküntüsü ve tembellik yaşıyor. Üstünden bir an önce atması gerek. Atmıyorsa orta sırada bir takıma gidebilir.
Marcelo gol yedikten sonra rakı sofrası kursan 1 büyük devirir modunda. Ona bakan Tosic'de demoralize oluyor. Atiba koşuyor ama bir kişi ile olmaz. Takım maçı bırakıyor yazık.

Benfica maçı taraftarındır. Kiev maçı ise Benfica'nın nerdeyse aynısı. 3-0'dan sonra maçı bırakan bir takım değildir Beşiktaş ama sanırım futbolcular yıllık izinlerini düşünmeye başlamışlar.

Bursa'ya yenilirsek şaşırmayalım ama her şey Şenol Güneş'in elinde futbola aç, diri, canını dişine takacak Ömer, Kerim, Cenk ilk 11 başlamalı mutlaka.
Taraftar maç kazandırıyor Vodafone'da ilk mağlubiyet Bursa'ya değil en azından Avrupa'nın en iyi takımına karşı olsun.

Hakeme lafım yok ne söylesek boş. Türk takımına pastadan para vermediler yine. Maçın kritik noktalarında ki hataları çok sorun yarattı.

Avrupa futbol tarihine kara bir sayfa daha eklendi kanımca...
Hakem maalesef maçın önüne geçti ve bu olayın aktörlerinden olan BJK futbolcuları ve taraftarları adına
(ki bende bir BJK sempatizanıyım) çok üzülüyorum...
Hakemi ve Avrupa hıristiyan klubünü tarışmayı gereksiz görüyorum çünkü...( malumunuz...)
Peki BJK yöneticileri nerede hata yaptı...
Şenol hoca ve yönetim çok iyi bir takım oluşturdu ancak bazı gerçekleri göz ardı ederek yola devam etmeye karar verdiler belki bütçe belki de başka sebeplerle...
Takımın stoperi yok...Defans oyuncuları maalesef bu seviyede maçlar için yeterli değil...Tosiç, Marcello, Beck mecburen alternatifi olmadığı için ilk 11 soyunan oyuncular ve takımı da yaktılar...Özellikle Tosiç çok sırıtıyor...
2 yıl kaleci arayışı İle geçti nihayet yakışan bir file bekçisi bulduk derken defans için bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz...
Ama bu işler böyle oluyor iyi bir takım önce bütçe sonra sabır ve emekle oluşturuluyor...
Umarım yönetim gerekli dersleri bir an önce çıkarır...
Üzülme kartalım sen bizim gönüllerimizin şampiyonusun şimdi hedef UEFA kupası ve lig şampiyonluğu...

2011 'den bu yana Uefa Şampiyonlar ligi ve Uefa kupasında üst tura çıkacak olan Türk takımlarının maçlarına en alt klasman hakem verilmesi normal midir ? Çok açık yüreklilikle belirtmek isterim ki Uefa bizi üst turda görmek istememiştir. Biz takım olarak bireysel hatalar yapabiliriz ve yaptık. Ancak dışarıdan müdahale ile maç kaybedilmez.

Bu noktada siyaset var artık. Bizi sevmiyorlar, istemiyorlar. Al biraz oyalan diyorlar. Irkçılık yapmayın diyenler, ırkçılık yapıyor. Oynanan tam bir komedi.

Taraftara sözüm sakın futbolcu ayırt etmeyin, onlara kızmayın tepki göstermeyin. Bu çözülme yaratır. Biz Beşiktaş'ız böyle şerefsizliklere alışığız.

Bu arada Türkiye'de üç büyük kulubün başkanlarından bir tanesi şike sürecinde Uefa'ya referans mektubu yazarak ilgili kulüplerin ceza alması için canla, başla müdahale etmiştir. Şerefsizliktir alenen beyan ediyorum.

Hepimiz Türk'üz, biz kendi içimizde kavga ederiz, ancak Avrupa sahnesinde bizim kendimizden başka dostumuz yok.

Kabul edilsin veya edilmesin, Beşiktaş bu sene çok kötü. En azından 3 büyük içindeki en kötü takım şuanda BJK.
Süper ligde 3. olması bile çok zor.

@BarisBJK hocam avrupadan eleniyorsun, Bursa maçı çok önemli diyorsun :D Neyi önemli yahu Bursa maçı' nın ?
avrupa da bir şey yapamadıktan sonra, lig de yapsan ne olur ki ?

@Volks ŞL'den elendikten sonra asıl Lig daha önemli. Uefa kupası ŞL gibi para yağdırmıyor daha çok prestij gibi. Tabi ki Kupayı almak şahane olur ama Lig olmadan ŞL'ye gidemeyiz. Bursa yine önemli bir maç ama Futbolcular artık motive olamıyorlar sanırım. Sıkıntı orada.

Tosic sakatlanıp geri geldikten sonra form düşüklüğü yaşıyor. Devre arası Sağlam, Ersan gibi hızlı Kjaer gibi esnek yapılı bir adam lazım.

Vodafone arenada taraftar olarak çok desteklememiz gerek. Bursa maçını taraftar ile kazanmamız gerek.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri