Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
760a4e48-5130-42e3-af9e-eee0432deae2.jpg

Gerisi hikaye...

Türk bayrağımız hep oradaydı, Kulüp olarak, sporcusuyla, taraftarıyla bu bayrağa layık şekilde, hak yemeden şampiyon oluyoruz ya en önemlisi budur.

18/19 sezonunda hedef Avrupa, inşallah o da olacak. Birbirimize kenetlendik mi kimse yıkamaz bizi.

Scudo
Caddede en rahat bisiklet sürdüğüm an diyebilirim.Çalınan kornaları ilk defa üstüme alınmadan rahatça yolda turlayıp kutlamamı yaptım.Bir gün herkes bisikletle şampiyonluk turuna çıkacak :)

• Beğen
Tepkiler: Groims ve BarisBJK
Fenerbahçe'li biri olarak Beşiktaş'ı kutluyorum. Efendi ve saygılı bir başkan ve teknik adama sahip oldukları için de onlara çok imreniyorum. Yapacak birşey yok. Bu yaştan sonra takım değiştirecek te değiliz yani.

TFF bence kabiliyetlerinin ötesinde bir karara imza atarak. Osmanlı maçını insancıl bir saat olan 17:00'a koydu. Şahane bir karar Cumartesi günü tüm aile, çoluk çocuk herkes eğlenecek, maça gidecek.

Sorum herkesedir:

Osmanlıspor maçı öncesi, ister istanbul'da beşiktaş'ta ya da farklı semtte olun ya da farklı ilde olun,

Maç öncesi ve maç sonrası ne yapacaksınız?

• Beğen
Tepkiler: Berke
Kupayı Konya nın almasına sevindim çünkü Fenerbahçe ve Galatasaray Haziran ayında kampa başlıyıcaklar bu da bize önümüzdeki sezon avantaj sağlıyıcak :)

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Groims

Maç öncesi elimdeki kombine koltuğumu satmaya çalışacağım :)

Kapalı üst 417 Blok en ön sıradaki yerimi isteyen varsa özelden mesaj atabilir:)

Eğer satılmazsa girer tribüne izlerim efendi edendi.

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Groims
@Groims
Valla ayda bir gün mesaideyiz, mesaide maç gününe denk geldi :D saat 4te çıkıyorum ama patrondan erken izin istiyecem. İşyeri ortaköyde gerçi ama yolun kapalı olacağını göz önüne alırsak 3 gibi çıksam inşallah maça yetişebilirim.

Sezon sonu itibariyle takım geçen seneden daha başarılı olmuştur benim gözümde. Geçen sene takır takır oynayan bir takım ve erken elenmenin getirdiği rahatlık vardı. Bu sene ise Talisca, Caner sakatlığı, sene başındaki ayrılan futbolcuların verdiği boşluk falan derken kıyaslama yapılınca Şenol hocanın daha büyük bir iş yaptığını anlamış oluyoruz. İnşallah böyle devam ederiz.

@ceycey84

Ortaköy'de nerede çalışıyorsunuz, ben de Ortaköy'de oturuyorum da. :)

@further178

Yine boğaz turu olacak mı karşıdan başlamamış mıydı o geçen sene?

• Beğen
Tepkiler: Groims ve BarisBJK
@further178 kesin olacak mı? Birçok Beşiktaş sayfası takip ediyorum bu organizasyonla ilgili bir yazı görmedim.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri