Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Berke 31 yaşındaki bir oyuncuya 3 yıl için 7.5 m euro verilmesini doğru bulmuyorum ekonomik krizden daha yeni çıkmaya başlamışken takımı sürükleyen oyuncuların bu rakamın çok altında kazanırken Gökhan Gönül'e bu kadar yüksek para ödenmesi takımda sıkıntılara sebeb olabilir bu sefer onlarda Gökhan'a varda bize yokmu diyebilirler ki bence de haklı olurlar

@hidromek
Hocam Atiba 33 yaşında görüyoruz ne biçim oynuyor. Gökhan bu takıma çok faydalı olacaktır geldiği taktirde şimdiden yazıyorum.

Ben Rodolfho'nun takıma katılsa bile katkı sağlayacağını hiç ama hiç sanmıyorum. (Bkz. Veli Kavlak-Tolgay Aslan) Umarım çok daha kaliteli Fenerbahçeli Kajer gibi iki oyuncu alırız ve yine bence Gökhan Gönül takıma katkı sağlar. Fakat uçuk oyuncu maaşları verilmesine karşıyım. Avrupa da başarının gelmesi bu tip oyuncuları kadroya katmaya bağlı. Genç bir takımımız var üzerine koyarak ilerliyor her biri. Fakat Avrupa arenası farklı. Tecrübeli ve kaliteli oyunculara ihtiyacımız var. Bu takım bozulmadığı ve rehavete kapılmadığı takdirde ligi iki üç sene daha şampiyonluklarla geçiririz. Bize Türkiye liglerinde peş peşe gelecek başarılar lazım Avrupa da ise bu lig başarılarının özgüveniyle başarı elde edebiliriz.
İyi bir sağ bek, İsmail'den daha iyi bir sol bek, rodolfho'dan daha iyi iki stoper ve uzun yıllar Kaleci düşündürmeyecek bir kaleci ile muhteşem bir takım oluşturulabilir. Paraysa harcasınlar yeter ki uzun yıllar takımın formasını başarıyla terletsin.
Bunca yıl çalışıp didinip başarıyı yakalığımız takımımızda Oğuzhan, Gökhan Töre, Kerim Frei, Sosa, Olcay gibi oyuncularımızı mutlaka elimizde tutmalıyız.

@Berke Gökhan'ın yaşına itirazım yok alacağı paraya itirazım var Atibanın 1.2 m euro aldığı yerde Gökhan'a 2.5 m euro vermek çılgınlık bana kaldıki Atiba bu yaşında 34 lig maçının 33 ünde 90 dk oynadı avrupa ve kupa maçları hariç gökhan son yıllarda sürekli sakatlanıyor yoksa Fenerbahçe boşuna bırakmaz

Bugün Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 2 büyük golü vardır (elbette Fenerinde bize). 1. Mehmet Topuz 2. Ozan Tufan bu adamlar yüksek bonservis bedelleri ile gittiler. Bize de Ali Güneş...
Gökhan Gönül'ün menajeri de bu haberleri fiyat artırma sebebiyle çıkarıyor olabilir. Fikret Orman'ın Lindens (yanlış yazabilirim, GS'nin sağ beki)'i almak istemesi bile stratejilerini belli ediyor. Gökhan 1-2 yıl daha oynar ama takım dengeleri çok önemli. O paraya daha sağlam bir sağ bek bulunabilir diye düşünüyorum.

Defans'a da Brondby'nin stoperi düşünülüyor. Tek düşüncem hızlı forvetlere karşı Ersan çok iyi bir stoperdi onun yerini bir türlü dolduramadık. Rhodolfo'nun ilk hamleleri ve pozisyon alması şahane, 1. Stoperimiz kesin o olur diyorum. Yanına Marcelo'mu? Soru işaretim var.

Naçizane düşüncelerim. Bu takıma 4 alanda transfer olacak sanırım. Kale, Defans, Sağ Açık (Gökhan satılabilir), Forvet.

İyi geceler abilerim kardeşlerim birşey soracağım ben beşiktaşlı bir bisiklet forması arıyorumda varmıdır hazırda satılan yada yoksan tasarlayıp bastırabilirmiyiz bir yerde şimdiden teşekkürler

31 yaşında eski Fenerbahçeli bir oyuncuya para verme dönemi bitti diye düşünüyorum. Beck bizi biraz daha götürürken altyapıdan bir oyuncu çıkarsak tadından yenmez. Bu kadar zor olmamalı bu iş.

@Berke Daha var. Bence stresse gerek yok. Güzel bir avrupa kupası izlemeye odaklanalım. Defansa iyi transferler yaparsak Gomez kalır diyorum. Kalmaz ise kendi bilir. 26 Golü tek başına atmadı, orta saha attırdı.

Asıl Quaresma, tam yıllanmış şarap gibi. Şahane oynuyor son iki hazırlık maçında.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri