Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Fabri'nin ayakları çok düzgün. Dikkatliydi ve güven verdi ancak zamanı var. Gökhan biraz aksadı. Maçı tribünlerde izlerken topsuz alanda açma germe yapıyordu. Biraz sıkıntısı var ama daha iyi olacak. Marcelo ön libero gibi oynadı. Riskli bir oyun tercih etti, Şenol hoca böyle istemiş olabilir. Tosic sol stoper olarak ağır kaldı. Daha kuvvetli ve hızlı hücum oyuncuları sıkıntı çıkarabilir o bölgede. Caner namı diğer fişek. İyi gidiyor, kendine güveni var ancak kırmızı kart görebilirdi. Dikkatli olması gerekiyor. Gökhan İnler dinamo, güven abidesi, oyunun yönünü çok iyi değiştirip takımı pozisyona sokuyor. Muhtemelen Benfica maçına 11 de çıkar. Tolgay kendine çok güveniyor, riskli pasları var. Zamana ihtiyacı var. Talisca'nın Sosa ile kesinlikle alakası yok, bambaşka bir futbolcu. Sol ayağı iyi, hiç beklenmedik anlarda şut atabilir. Ömer Şişmanoğlu hızlı, aktif ve gol vuruşu muhteşemdi. Kendinden emin bir şekilde klas bir vuruş yaptı. Cenk Tosun kale gibi, çalışkan, pozisyon kokluyor, başarılıydı ancak yorgun gözüktü biraz. Oğuzhan oyuna girdikten sonra top tutmaya başladı, bildiğiniz Oğuzhan. Adriano oyuna girdikten sonra takıma uyarı verdi. Ciddi pozisyonlarda tepki koydu ve kısa mesafede hızlı bir oyuncu. Olcay ah Olcay, nefesin kadar biraz top tekniğin olsa ne mükemmel olurdu. Aboubakar = Amokachi deyip kenara çekiliyorum.

Scudo
Ben Gökhan İnler in bu kadar teknik oyuncu olduğunu bilmiyordum senelerce orta saha oyuncusu diye keresteleri izlemişiz meğerse ters yöne çok iyi uzun paslar verdi resmen öldürücü paslardı Olcay topla kavga etmese çok iyi olucak enerjisi güzel ama topla kavga etmeyi bırakması lazım :D

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Şimdiye kadar kapalı üst kat, kapalı alt kat ve güney kale arkasında (119 nolu blok) maç izleme fırsatım oldu. Ayrıca kombine sahibiyim.

Bu forumda mutlaka her bloktan veya her kapı girişinden taraftarımız mevcuttur. Burada tribüne girişte kullandıkları (kullanmak zorunda kaldıkları) merdiven basamağı sayısını paylaşmalarını rica edeceğim.

Örneğin kapalı üst taraf için cadde üzerinden yokuşun ortasından girilen kapıdan sonra düz bir şekilde üst kapalı tribüne ulaşmış oluyoruz. Maç çıkışında sokağa çıkmak için ise toplam 2 adet yaklaşık 20'şer merdiven basamağında oluşan mesafeyi aşağıya iniyoruz.

Kapalı alt tribün için ise 4 adet yaklaşık 20'şer merdiven basamağından oluşan mesafeyi aşağıya inmemiz gerekiyor. Maçtan çıkarken de gene toplam 4 adet 20'şer merdiven basamağını yukarı tırmanmamız gerekiyor.

119 no lu güney alt kale arkası için ise maç başında 2 adet yaklaşık 20'şer merdiven basamağı aşağı, maç sonunda ise yine 2 adet yaklaşık 20'şer merdiven basamağını yukarı çıkıyoruz.

Özellikle 123 no lu kale arkası güney blokunu merak etmekteyim. Yol altında kalan kısımdan (numaralı tribüne yakın kale arkası kapısı) henüz stada girmedim. O tarafta durum nasıl, merdiven sayısı 119 ile aynı mı acaba?

@Atilla G. Ebubekir ile amokachi kıyaslaması saçma olmuş. Hiç izlemediğim belli :D Amokachi nin hiç bitiriciligi yoktu. Yinede Ebubekir e göre teknikti. Kanat gibi görev alırdı. Ebubekir in gol vuruşu ve sezgisi müthiş :D bunlar diğerinde hiç yoktu, güç ve hız dışında hic alakaları yok.

Bu gece önemli bir gece, Avrupa futbolunda nerelerdeyiz az çok belli olacak. En azından yıllar sonra devler liginde oynarken önümüzdeki maçlar için elimizde veriler olacak.

Elbette güzel futbol ve alın teri görelim ama umut dolu bir başlangıç için de şans yanımızda olsun.

Keyifli seyirler arkadaşlar...

Bir Tolga zengin klasiği:(
Olumsuz konuşmak istemiyorum ama bu kaçıncı oldu hatırlamıyorum

• Beğen
Resmen ikinci yarı kendi evimizde gibi baskılı oynadık tolga hatasını telafi etti tosic kendini aştı bugün ilk maç 1 puan grubun favori takımından almak çok iyi

• Beğen
Tosic golde takip etmemesi dışında en iyi maçını oynadı. Beckett vasattı,Marceloda ona yakındı,Adriano da öyle. Caner tam o bildiğimiz Caner değil. Gökhan İnler'den nefret ettim ben arkadaş ya,bu kadar yavaş oynanır mı. Atiba kötü başladı iyi bitirdi,Ozi'den yine bir Avrupa faciası,Quaresma,her şey ona yüklenmiş gibiydi,hataları vardı ama istekliydi,Aboubakar şu anda kötü,Cenk'in ara sıra kazmalığı tutar bilirsiniz aynı öyle bir gece yaşadı. Olcay garibim bir şey yapamadı haliyle.

Tolga beraberliği,Talisca maçı kurtardı. Talisca'nın faulden sonraki hareketleri hala aklımda,gitti topu aldı,inanılmaz inanmıştı ve atacağı belliydi,süper oldu.

Çok büyük bir aksilik olmazsa bu 1 puan ya bizi gruptan çıkarır ya da Avrupa kupalarında yolumuza devam etmemizi sağlar, o derece kıymetli bir puandı bence. Tebrikler Beşiktaş...

1 puan çok iyi oldu.

Stadyumla ilgili kimsenin bilgisi yok mu? şu tribüne giriş çıkışlarla ilgili kimsenin paylaşacağı satır yok mu?

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02
Kadrolar açıklandığında çok şaşırdım. Formsuz Oğuzhan, Cenk; her zaman sövdüğümüz Olcay sahada... Talisca neden oynatılmaz? Hadi Cenk neyse de, Olcay ve Oğuzhan neden?

Beraberliği ben şenol hoca ya kesiyorum ilk yarı resmen 9/10 kişi oynadık hazır olan taliska yi ikinci yarı oyuna almanın ne mantığı var maç boyu anlamış değilim oğuzhan olcay kötü demiyorum ama form eksikliği yaşıyorlar derbi harici maçlarda ritim yakalamalari için oynat ama derbide böyle olmamalı

Ilk yarı takım 5 atarız havalarında çıkmıştı sahaya konsantrasyon sıfırdı. Olcay'ın içine Sergen kaçmış aynı o havada oynuyordu ama malesef yetenekleri aynı değil. Olcay daha çok koşmalı. 2 Gol de onun kanadından geldi. Gönül'e destek olmadı.

Bu arada Tribünler tam bir facia, çekirdek çitleden insanlar doluşmuş. 160 TL olunca insan kalitesi değişiyor. Gelir seviyesi düşük yarım tribün GS'liler çok iyi ses çıkardı. İnönüdeyken böyle değildi.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçına kapalı 417 Blok 1. sıradaki kombinemi GİŞE FİYATINA devir edeceğim, buradan gişe fiyatına kapalı 1. sırada oturmak isteyen varsa benimle irtibata geçebilir.

@BarisBJK
satılmıştır.

Devre arasına kadar sabredeceğiz,
Gomez bu takımı şahlandırır.

Takımda ileri alanda yeterince yardımlaşma yok,
gol atma hevesiyle daha müsait pozisyonda olan kişiye pas vermiyorlar.
Yazmıştım Kiev maçları bile çok zor olacak diye,
garanti görmüyordum gruptan çıkmayı,
ama mevcut durumda gruptan 3. çıkmak büyük başarı olacaktır.

Napoli maçlarından iki maçta sıfır puan bekliyorum.

Kiev ile deplasmanda 1 puan,

Benfica ile burada 1 puan.

Toplam 4 puanla 3. olur muyuz, kısmet.

• Beğen
Tepkiler: mrtmrt02 ve Groims
Jose Sosa geri gel kampanyasi yapilmasi gerek. Kiev'e karşı dikine yerden oynayacak bir oyuncumuz yok habire kanatlara habire kanatlara çapraz ve içeri ortalar. Abubakar hava toplarını alamıyor. Adam kaç defa ara pası istedi atacak kalitede oyuncu yok. Atiba bir dikine top attı tehlike oldu.

Tolgay ve Talisca 90 dakika çıkaramıyor. GS maçındaki 11 en iyi 11'di ama Gökhan inler takımın karakteri çok değiştiriyor. (Olumsuz anlamda)

Helal olsun be Adriano :)))

Aboubakar bir maçlık kendini kurtardı ama bu adam çok çok kazma ya. :kötü:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri