Süper bir başlık. Sizler söylemişsiniz zaten, defans kurgusunu geliştirmemiz gerek.
Ospina'nın menajeri kim onu merak ediyorum her yıl adamın adını bizle anıyorlar. Fransa'da oynarken alamadık, istediği ücret ve kulübünün istediği bonservis çok yüksekti. Aslında bize uyar, fena kaleci değil. Yönetimin İspanya'da da kaleci baktığı dedikoduları dolanıyor. Oscar Cordoba'nın gelmesi daha erken olabilirdi ama olsun bunda da bir hayır var. Sambade'de bu takıma çok şey kattı, temel kalecilik bilgisini verdi.
Asıl stoper için Torino'lu Kamil'in adı geçiyor. Polonya milli takımının kaptanı. Sağlam stoper. Heyecanlandırdı beni. İtalya'dan defans almak her zaman mantıklı bknz. Zago, Giunti (Ön libero), Zapo, Sivok, Amaral (Ön libero).
Hakkımızda hayırlısı, 15 gün sonra Avrupa şampiyonasında asıl tüm gözler olacak. Bakalım kimler bizi şaşırtacak.
----
Bir de ek, Almanya doğumlu, Arnavut asıllı tekniği yüksek bir futbolcuyu Istanbul'a getirmiş yönetim. Çocuğun videosu iyiydi. Oğuzhan'ın satılma ihtimaline karşı alınabilir. Sadece karakteri Stoch'a benziyor gibi gençken eğebiliriz belki