Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2016/2017 Sezonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.162
Bisiklet
Salcano
http://megaicons.net/static/img/icons_sizes/252/611/128/besiktas-icon.png

Beşiktaş'ımız hakkında 2016-2017 sezonundaki her türlü transfer haberini, maçlarını ve diğer gelişmelerini bu konuda konuşmaya devam edebiliriz.

Umarım 2016-2017 sezonunda da sezon sonu bu konuda şampiyonluğu kutlarız!

13221565_1427529577272981_4433686896584168337_n.jpg

13226871_1432768370082435_5593943604802022558_n.jpg

Scudo
@Berke Cordoba efsaneydi ondan sonra kaleci göremedik benim diyen orta saha oyuncusundan daha iyi kullanıyordu ayağını tolga nın topu ayakla oyuna sokuşunu hatırladıkça içim kararıyor

Ne kadar sorunlu, depresyonda kaleci varsa bize geliyor, nasıl çekiyorsak artık psikopatları, akıllı adama hasret kaldık.

@hidromek
Gerçekten öyle ya. :)
Defans Tolga'ya geri pas atınca Tolga topu dikebilecek mi diye heyecandan kalp atışım hızlanıyor.

@hidromek
Tolga o topu nasıl ıskaladı halen aklım almıyor. :)

Birde bizimkilerin iki tane çok sağlam stoper alması lazım rodolfo da gelicek o zaman iyi takım oluruz tabii gomez in kalması lazım Robben falan diyorlar açıkçası ben gelmesini istemem bizde onun yerinde oynayan çok adam var dünyanın parasını vermemek lazım ona

@Berke
Ben o pozisyonda kendimden geçtim resmen annem çok korkmuştu yav :) sağlam saydırmıştım delgado yla tolga ya :)

Zamanında alsaydık ospinayi uzun yıllar kale güvende idi şimdi her transfer döneminde önce kaleci değişmeli diyoruz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç ayrılmadık ki seninle,
Sevenler ayrılır mı söyle ?

Şu konuyu görünce aklıma çok güzel şeyler geliyor.Öncelikle @Berke aferin, devamlılık sağlamışsın yeni konuyu açarak. @Anonim eski konuya 2015-2016 sezonu Şampiyonu Beşiktaş yazar mısın sende ? Ayrıca yeni sezon başı olduğu için konuşuyorum, buraya gelip yok şu kötü futbolcu, yok şu tü kaka gibi benzetmeler yapmayın ( diğer takım taraftarları için geçerli bu sözüm ). Daha önce bunu yapanlar oldu çünkü. Biz burada polemiklerin değil, Beşiktaş'ın peşindeyiz.

@sinobjk @Soner Közen @Berke @Anonim @Anonim @chnkrmz @zlatan_1903 @hidromek @Yavuz S. @ÖmerMurat @Tolga Çelebi @Groims @Kadirhan @Baris Celik @ahmetkya @Matiz @tugrulboraerkil @Enver T. @Schwarzeagle @mzerenoglu

Gururlan Burası Beşiktaş

@Atilla G. Şu görüntüleri izlerken bile aklımdan geçen tek şey; bu kadar yetenekli/hırslı adamın nasıl bir araya geldiği. Hangi birini sayacaksın; Gomez'i mi Sosa'yı mı, Oğuzhan'ı mı, Quresma'yı mı, Olcay'ı mı, Töre'yi mi yoksa Atiba'yı mı, Kerim'i mi, Cenk'i mi, yoksa nereye koyulursa koyulsun canla başla elinden geleni yapmaya çalışan Necip'i mi? Şu kadroyu bozmadan defansa yapılacak transferlerle bu yıl da aynı mutlu sonu görürüz umarım, darısı Avrupa maçlarına.

SOSA bu hırsı ile ozzi üstüne bir tık daha koyarak tabi adam akıllı rofoldo ya ayak uyduracak bir stoper birde olursa ospina kalede avrupada ileriye gitmek için engel görmüyorum.GURURLUYUZ ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞ'LIYIZ.

Süper bir başlık. Sizler söylemişsiniz zaten, defans kurgusunu geliştirmemiz gerek.

Ospina'nın menajeri kim onu merak ediyorum her yıl adamın adını bizle anıyorlar. Fransa'da oynarken alamadık, istediği ücret ve kulübünün istediği bonservis çok yüksekti. Aslında bize uyar, fena kaleci değil. Yönetimin İspanya'da da kaleci baktığı dedikoduları dolanıyor. Oscar Cordoba'nın gelmesi daha erken olabilirdi ama olsun bunda da bir hayır var. Sambade'de bu takıma çok şey kattı, temel kalecilik bilgisini verdi.

Asıl stoper için Torino'lu Kamil'in adı geçiyor. Polonya milli takımının kaptanı. Sağlam stoper. Heyecanlandırdı beni. İtalya'dan defans almak her zaman mantıklı bknz. Zago, Giunti (Ön libero), Zapo, Sivok, Amaral (Ön libero).

Hakkımızda hayırlısı, 15 gün sonra Avrupa şampiyonasında asıl tüm gözler olacak. Bakalım kimler bizi şaşırtacak.

----
Bir de ek, Almanya doğumlu, Arnavut asıllı tekniği yüksek bir futbolcuyu Istanbul'a getirmiş yönetim. Çocuğun videosu iyiydi. Oğuzhan'ın satılma ihtimaline karşı alınabilir. Sadece karakteri Stoch'a benziyor gibi gençken eğebiliriz belki :)

Arkadaşlar Gökhan Gönül ciddi ciddi bize gelicek gibi açıkçası o yaşta oyuncuya bu paraların verilmesini doğru bulmuyorum siz ne düşünüyorsunuz .

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri