Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Yavuz S. Ama benim Focus'u beğenme sebebim renklermiş (daha doğrusu olmayan renkler). :)

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Scudo
@menderes26
Okuldu sınavdı derken ankaradaki bir öğrenci nasıl gidecek 120 tllik türübüne bu bir ikincisi taa nerden tv ile destekleyenler şampiyon olmamış mı Olcak şimdi onu da geçtim burdaki kimse holigan değil futbol olunca sitede sitenin limonu mu fazla geldi tuzu mu eksik geldi hayır onu da geçtim çekemiyorsanız kendi Ortamınızda çekemeyin be kardeşim.

@9magiko Gerçekte Siyahtan nefret ederim. Bisiklet alırken gerçekten tek baltığım Siyah olmasın başlığı altındaydı :) :) Beşiktaşa gelirsek; 1 Gri kalan bütün Beşiktaş formalarımda Kırmızı :) Farklı olmayı sevişimden herhalde :) Bu sene Almamıştım Şampiyon olursak Söz Bu sefer Çubuklu Forma alacam :)

• Beğen
Tepkiler: 9magiko
@Yavuz S. Asıl bisiklet forması yapsalar da ondan alsak. :)

Neyse bu meseleler bitmez. Tekrar Beşiktaş'ımı ve buradaki tüm Beşiktaş'lı arkadaşları tebrik ederim, herkese iyi geceler. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
'Fener Ağlama' başlıklı konumun silinmesi üzerine bir iki şey söyleme hakkım var sanırım.
Birincisi futbolu sevmem.Galatasaraylı olma sebebim babadan kalma.
İkincisi Türkiye'de oynana futbolun sporun çok ötesinde rant pazarına dönüşmüş durumda olduğunu herkes çok iyi biliyor.Sporu konuşuyo değiliz.
Üçüncüsü ben asla bu zamana kadar futbol yüzünden ya da fener gs bjk her neyse takım üzerinden kimseyle tartışmış biri değilim.
Başlıktaki ibare geçen seneki şampiyonlukta sneijderin statta taraftara söylediği bir sözden ibaret.
Ben bu sözü başlık dikkat çeksin diye yazdım.Herhangi bir art niyetim asla yoktur.Olsaydı konun içine çok başka şeyler yazardım.

Benim başlığımı eleştirip de orda burda paylaşılan capsleri beğenen arkadaşların olduğunu da çok iyi biliyorum.
Böyle kardeşlik timsali gözüküpte bulduğunuz bi açıkta başkalarına yüklenerek tartışmaya sebebiyet veren sizlersiniz.
Yarın okulda iş yerinde sokakta gördüğünüz arkadaşınıza takılırken kalkıp burda şov yapmayın.Biraz samimi olun yeter.

GSliyim ama ne olursa olsun fener şampiyon olmasın diyen bir gsli de değilim!

Daha öncede belirttiğim gibi futbol insanin bastirmis oldugu toplum icinde disa vuramadigi duygulari(ofke,sinir,anarsi,kufur,holiganizm) dile getirmesine en cok olanak saglayan spor oldugu icin bugun dunya da bir numarali spor dalidir.Messi ronaldo olmasa da futbol en cok izlenen spor olucaktir.Futbol icin real barca macina gerek yok. Adana spor adana demir spor maci da izleyicisine ayni hatta yerelde daha fazla hazzi verir..

Bu nedenle bisiklet varken futbolda spor mu gibi iyimser yorumlar yaparken biraz realist olun.
Kaldı ki holiganizm belirli bir spor branşına indirgenmeden de yapılabilir.

Yazımda kırdığım arkadaşlar olursa özür dilerim.Tartışma uzamasın. Başlıkta herhangi bir art niyetim yoktu. Ülke zaten yeteri kadar nefret psikolojisiyle sarılmış durumda.Bunu buraya taşımam istemem. Alınan fenerbahçeli arkadaşlardan da özür diliyorum.

Yaşasın Beşiktaş :)

Beşiktaş JK ve tüm Beşiktaş taraftarlarını kutluyorum.

Bu arada Fenerbahçe'nin işi artık zor. Moral bozukluğu yüzünden sonraki maçlar hem zor hem de keyifsiz olacaktır diye düşünüyorum. Bu sebeple Beşiktaş'ın şampiyonluğu kesin gibi görünüyor. Sonuç olarak her iki takım da bu kulvarda iyi mücadele ettiler ve daha iyisi Beşiktaş oldu. Fenerbahçe'yi de mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Beşiktaş'ın şampiyonluğu hayırlı olsun. Bir sonraki sezon epey çekişmeli geçecek gibi görünüyor ama futbol bu işte, her bir köşesi ayrı ayrı ilginç vakalarla dolu ve eğlenceli. Tekrar tebrikler BEŞİKTAŞ...

yürüyoruz adım adım,
her solukta senin adın,
şampiyonluk inan çok yakın,
haydi bastır Beşiktaşım!!

kupalar gelecek yine,
kartal uçacak göklere,
mermiler atılacak gökyüzüne,
şampiyon olduğun gece !!

süper bir başakşehir izledik ve böylece fransa 2016 yolunda volkan babacan mı volkan demirel mi gayet net görmüş olduk asıl meseleye gelince şampiyonluğa çok çok az kaldı bayrakları hazırlayın millet :):):):):) ayrıca tarihimizde namağlup şampiyonluğumuz vardı artık namabed şampiyonluk da yazacak :harika::harika::harika::harika:

İzmirli Beşiktaşlılara sesleniyorum. Haftaya oynayacağımız Osmanlıspor maçında 1 puan bile alsak şampiyonluğu garantilemiş olacağız. İzmir'de formalarla, bayraklarla şampiyonluk turu atmaya var mısınız ?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Haftalar öncesinden osmanlı macı şampiyonluk macımız olur diyodum dedigim oldu. o macta kapalıda olacagım için cok mutluyum :D

Bu iş bitti artık defans ve kalecimize rağmen şampiyonuz artık :)

Şu Osmanlı ya 3 5 atsak da finali öyle yapsak tadından yenmez. Siyasetçiler yüzünden sevdiğim Osmanlı yı sevmez oldum.

Bence şakanın dozunu kaçırmayacak, başka taraftarları rencide etmeyecek şekilde paylaşımlar yapıp, şu an alt sıralarda yer alan ve Beşiktaş'ın yükselişini hazmedemeyen üyeler ile de polemiğe girmeyip engellemek en mantıklısı. Ayrıca; madem Beşiktaş'ın başarısını hazmedemiyorsun neden başlığı "Beşiktaş 2015-2016 Sezonu" olan bir konuya girip okursun anlamış değilim. Ben Galatasaray veya Fenerbahçe taraftarının sevindiği, dertleştiği, paylaşımlar yaptığı bir konuya girip, mesajları okuyup, birde saçma sapan yorumlar yapmam mesela. Bisiklet forumunda takım ile ilgili konunun olmasında da hiçbir sakınca yoktur, ilgini çekmiyorsa girip okumazsınız olur biter. Sizi etiketleyip konuya çeken mi oldu?

@Atilla G. kapalının tam ortasındayım. büyük ihtimal tff kupayı stada yollucak. uzun ve güzel bir gece olacak :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri