Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Atilla G. Yok oyle demek istememiştim şenol hocayla arası kotuymus cok kotu kavga etmişler e sakatlıktan çıktı bir maç dedik atlatsın hadi oynamasın ikinci maçtada dedik aktif değil yeni iyileşti üç oldu dört oldu en (bence) değerli oyuncumuzu sahada göremez olduk bu durumla ilgili bir bilginiz varmı ? (bence şenol gitsin tolgay kalsın :D)

Scudo
@kutlucan Yalan haber :) Bu kadar kolay inanmayın. Ayrıca kavga olması normaldir. Herkes forma istiyor çok doğal.

senol hoca topcuyla kavga edecek hoca deil. O duruma dusurmez kendini kaldi ki tolgayinda bise yaptigini sanmiyorum. Bildigin totomac haberi :D

@Atilla G.
İnanmakta değilde adamı saklıyomu ne yapıyor acaba bi takım mı ilgileniyorda sakatlanmasın diye oynatmıyor garip bir durum:confused:

@kutlucan

Tolgaydan bu sene bise beklemek yanlis olur. Oynadigi maclarda mac eksigi cok belli oluyor temposu cok dusuk buda cok normal. Garanti maclarda kendine guveni geri gelsin diye oynuna aldi senol hoca yoksa kalite olarak daha dusuk olsa bile mac temposu daha duzgun necip i tercih ediyor hoca. Tolgayi onumuzdeki sezon izlicez insallah.

Tolgay önümüzde ki sezon bazen Sosa'nın bazen de Oğuzhan'ın yerine ilk 11'de forma giyecektir. Ama Veli Kavlak var birde. Adam zaten isabetli pas yapmayı geç öğrendi üzerine sakatlandı. Bence O'nun forma giyemesi Atiba'ba olduğu sürece imkansız gibi. Atiba'nın da yaşı geldi. Önümüzde ki sezon O'na da alternatif bir futbolcu lazım. Geri dörtlünün (İsmail Hariç) tamamen değiştirilmesi gerekir. Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in gelmesini kesinlikle istemem. Takımın kolej havasını bozmaktan başka bir işe yaramaz. Takım için de egolu Q7 ve G7 dışında kimse yok herkes takım için oynuyor. FB'den Kjer'i takımda görmek isterdim. Harika bir adam. Fenerbahçe çok defans konusunda hiç boşa transfer yapmıyor. Takdir ediyorum valla.

@ziyainal

Beşiktaş bu sene şampiyon olursa Fenerbahçe zaten en az üç yıl 4.cü yıldızı unutsun. Bu takım kaleye ve defansa yapılacak takviye ile ligde en az üç yıl şampiyonluğu kaptırmaz.

• Beğen
Tepkiler: asirakgul
Bende 100.yıldaki kadroyla 3~4 sene şampiyonlugu kimseye kaptirmayız diyordum..sonrasında 5 kırmızılı samsun maçı ve üzerimize oynanan oyunlar gerisi malum...

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@sivribey Üzerimize oynanan oyunların en büyüğünü Azize'nin yalakası Sinan ve Tüpçü oynadı maalesef. Yalan, dolan, iftira ve oyunlarla Lucescu'yu gönderip takımın yarısına ayar vermeseler 113. yılımızda belki UEFA ya da Şampiyonlar Ligi kupasını almış, 5-6 defa daha şampiyon olmuş bir takımdık. Bir halt etmedikleri gibi üstüne yüz milyonları borç bırakıp gittiler.

@9magiko aynen kardeşim o tüpçüyü Allah bildigi gibi yapsın..lucenin kurdugu takım makina düzeninde işliyordu...cordaba zago ronaldo gunti deli ibo ilhan mansız tümer....takır takır top oynuyordu takım

Bir zamanlar "Puan farkını 8 yapalım paniklesinler" diyenlere yarın oynayacakları maç öncesi 8 puan fark atıp panikletmemiz dünyanın en güzel kapağıdır. :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Yemeden duramıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/13012754_1403678559658222_6195260686487501535_n.jpg?oh=0cc71f4ec8908e984e82087eb0f72570&oe=57B91C6D

sizlerden futbol sevgisini ve taraftar olmayı öğreniyoruz.
forza BJK

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Bu tolga bizi Avrupa dan etti inşallah şampiyonluktanda etmez[emoji35]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sivribey
Bu 1 puan bize şampiyonlugu getirecek insallah...ama lig bitince iyi bir temizlik şart oldu:mad:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri