Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Yahu biraz sakin olalım, Quaresma yanlış yaptı. Yalnız maçın başından beri hakem birçok faulü futbol oynatacam diye es geçti. İlk dakikalardan itibaren futbolcularımız agresifleşti. Yıllardır sistemlice Beşiktaşın hakkı yenir bu ülkede, kısacası hakem maçı taşıyamadı. Bana sorarsanız Beşiktaş bu lig için çok şerefli ve haysiyetli bir takımdır bunu kimse görmezden gelemez. Fakat bu ülkede kurallar uygulanacaksa herkese uygulanacak. Öyle sana, bana, ona farklı davranılmayacak. Quaresma'nın yaptığı disiplinsizlik takımı bu hale getirmedi veya Gökhan'ın gole çeviremediği pozisyon yüzünden yenilmedik. Bu iş takım işidir ve gereği yapılır. Kişiler üzerinden Beşiktaş yıpratılamaz. Kimse Quaresma'nın yaptığını savunmuyor, bizim bu tavrımız bize yıllardır yapılanlardan ötürü oluşmuş bir tavırdır. Kimse kusura bakmasın. Bugünde, yarında mesele Quaresma olmayacaktır. Normal bir durumda Quaresma'yı Beşiktaş taraftarı yerden yere vurmasını da çok çok iyi bilir.

İyi niyetli tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Aramızda birbirimizi üzecek kelimelerden ve tavırlardan da uzak duralım. Bu hiçbirimize yakışmaz.

Scudo
@Atilla Gobel Kardesim ne guzel yazmissin,benim isyanim da buna zaten.Gelmis buraya yok putlastirmayin,yok rezillik vs.Mikserlik yapmaya girmis buraya.Sinirlendirdi beni sabah sabah:mad:

@Schwarzeagle
Beşiktaş ima her sey yakisiyor.Yenildigi zaman daha cok seviyorum Beşiktaş imi.Ona sarilip teselli edesim geliyor.

@tugrulboraerkil valla Beşiktaş'a ben de yakıştırıyorum her şeyi. Hatta benim kadar seven yoktur. Hayatımın en güzel zamanlarını geçirdim o tribünlerde, ama artık o yılların karşılığı olarak güzel futbol ve şampiyonluk da istiyorum yani kimse kusura bakmasın

Hikmet Karaman hocamın Kweuke'ye dediği gibi " Bu ülkeye gelen yabancılar adam olmasını bilecek "

• Beğen
Tepkiler: taner07
Beşiktaş takımı güzel oynuyor fakat yine Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalacak, Trabzon ve Bursa ile Uefaya gitme mücadelesi vereceğini düşünüyorum. Fakat başarıya aç taraftarı da mutlu etmesi gerekiyor. Her sezon 5-10 haftalık Bjk rüzgarı bu yıl erken dindi.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Atılgan
@1dost @tugrulboraerkil

Beyler, seviyeli bir şekilde tartışın fakat yorumlarınızı hakaret seviyesine getirmeyin lütfen. Konuyu kilitlemek istemiyorum, yapılan tüm iyi ve kötü yorumla çöpe gidiyor, kuru'nun yanında yaş'ta yanıyor.
Sinirliyseniz, kendinize hakim olamıyorsanız basın engeli geçin.

@cumali55 İşte ben de hep bunu söylüyorum, BJK futbolcuları için değil türk veya yabancı tüm oyuncular için. Askerlik nedir bilmezler, sırf şov için asker selamı verirler.Sen önce o aldığın milyonların hakkını adam gibi oynayarak ver.Askerimizin onurlu selamını vermek sana düşmez

@tugrulboraerkil
Ben çok fanatik bir Beşiktaş'lı olarak yazıyorum şu an sonuna kadar haksızsınız ve hala "febe, gese, renkli" vs. gibi kelimelerle karşı tarafı tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Konu kilitlenirse sebebi siz olacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
ya abiler o değil de 25 yaşını aşıp da hala futbol takımı tutanları anlamıyorum ben. hadi tutsunlar da fanatiklik seviyesinde tutanları hiç anlamıyorum.

adamlar 1 maçta bizim 1 yılda kazanamayacağımız paraları alırlar, biz de onları savunmanın derdine düşeriz :D

Buraya Quaresma'nın kırmızı kartının arkasından gelip "işte ben haklı çıktım" tavrı takınanlar. Futbol yüzünden birbirlerine haklı çıkmak için " benim babam, senin babanı döver " ruh halinde takılanlar. Bu başlıkta Beşiktaş'ı alakasız konularla yıpratmaya çalışanlar olursa çok sert tavrım olacaktır. Ben fanatik Beşiktaş'lıyım. Ve şunuda belirtmeliyi, sizin için fanatikliğin tanımını yapacak kadar futbolun içinde pisliklere şahit oldum. Bazılarınız kısa donla gezerken ben Fatih-Dolmabahçe arası yürüyüp maçlara giderdim. Burada salak salak konuşup benim sinirlerimi zıplatmayın ve haddinizi bilin. Adam gibi eleştirinizi, objektif gözlerle yapın, yok eğer takım tutmak adına konuşacaksanız çenenizi kapalı tutun. Kendinize ait başlık açıp orada ne derdiniz var ise anlatın birbirinize. Buraya gelip boş boş trollük yapmayın.

@Onur YCL

Öncelikle merhaba biz aklı başında beşiktaşlılar olarak quaresma nın yaptığının yanlış olduğunu biliyoruz ve onu savunmuyoruz zaten bizim en büyük derdimiz ve bir türlü kimseye anlatamadığımız konu Türkiye de ki hakem camiasının kuralları beşiktaş a ayrı gs ve fb ye ayrı ayrı uygulamasıdır son 10 seneye bakarsanız 3 büyükler arasında oynanan maçların öncesinde ve maç sırasında beşiktaş a gösterilen ve diğer takımlara gösterilmeyen kırmızı kartlar açıkça ortaya çıkar ayrıca maçlar sırasında beşiktaşı dilim dilim doğramalarını saymıyorum bile geçen seneki fenerbahçe maçları aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor ve ne yazık ki o hakemler o maçlardan süper maç yönetti diye not aldı

Bu arada maçta Trabzon bizden daha iyiydi bizim oyuncular biraz havalanmış gibi geldi bu sert tokat umarım bizimkileri kendine getirir birilerinin Töre ye basit oynamayı iyice anlatması lazım Şenol Güneş e bu konuda güveniyorum

Uefa Avrupa Ligi grup kuralarında muhtemel rakiplerimiz.

1. TORBA: Schalke, Dortmund, Basel, Napoli, Tottenham, Ajax, Villarreal, Rubin Kazan, Athletic Bilbao, Sporting Lizbon, Marsilya, Dnipro

3. TORBA: Monaco, Sparta Prag, Legia Varşova, Bordeaux, Lokomotiv Moskova, Lech Poznan, St Etienne, Slovan Liberec, Augsburg, Rapid Wien, Krasnodar

4. TORBA: Partizan, Asteras, Rosenborg, Karabağ, Dinamo Minsk, Molde, Midtylland, Groningen, Sion, Skenderbeu, Qabala, Belenenses

• Beğen
@Berke laf atmak gibi olmasın ama gs'nin şligi grubundan daha zor bir gruba düşeriz muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Bilbao - Prag - Groningen şeklinde garip bir tahmin yapayım. :D

• Beğen
Tutmaz Berke, sende biliyorsun bizim kura şansımız hiç yoktur.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Türkiye'de bu konuların berberlerde kahvelerde sidik yarıșı haline getirilip sözlü satașmaya dönemsi ve kavgaların çıkması bence bize yakıșmaya bir durum.
Bir beșiktașlı olarak neden burada konușulduğuna anlam veremedim. Konuyu açan abimizinde belirttiğim amaçla açmadığını düșünüyorum. Ayrıca diğer takımlı arkadașlarında galatasaray fenerbahce trabzonspor yeni sezon diye konu açıp kendi gruplarında kendi takımlarını konușmalarını tavsiye ederim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri