Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
oğuzhan bu takımda kimin patron olduğunu kanıtladı. Dilimizde tüy bitti geçen sene oynatsana kardeşim oğuzhan'ı diye. çocuk kendini buldu inşallah bozulmaz böyle devam eder.

Scudo
Allah nazarlardan saklasin Beşiktaş' imi.Bu arada kulaklarin cinlasin Bilic.Iyi adamdin; adam gibi adamdin vesselam, ama iyi hoca degildin.

Biliç'in oyuna müdahale yeteneği yoktu. Birde güvendiği adamlarda ısrar ediyordu.

• Beğen
Tepkiler: Enver T.
Bu hafta Trabzon'u alır mıyız acaba?

Mbia Trabzonspor için iyi transfer onu durdurmak lazım. Akıllı bir oyunla 3 farklı skoru elde edebiliriz.

Siz fanatik bir yaklaşımla yazarken ben objektif oluyorum.Q7 hakkında görüş belirtince burda beni topa tutmuştunuz. Q7 iyi olmaz dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi?

• Beğen
Tepkiler: Özgür Atılgan
Arkadaşım aynı hakem aynı kuraldan FB li veya gsli bir oyuncuyu atabilsin gel ondan sonra bu başlığa yazacağını yaz. Gelip burada haklılık savaşı veriyorsun bunun anlamı yok. Eğer derdin haklı çıkmakta sadece egonu oksarsin. Lütfen biraz daha dikkat.

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
İnceden doğradılar işte.

Bu yozlasmis,kokusmus ve her tarafindan pislik akan ulkede sadece federasyonun temiz oldiguna inanan var mi acaba?
Neredeyse bir asirdan beri sarisin kiz kardeslerin sampiyonluk sayilarinin bile at basi tutulmasi da mi tesaduf?
Bu ulkede senelerdir hakemlerin yanli yonetimlerine maruz kalan hep Beşiktaş im olmustur ama ISTE BIZ BU YUZDEN BEŞİKTAŞ LIYIZ.ŞEREFIMIZLE OYNAR, HAKKIMIZLA KAZANIRIZ

Lacivertin yanındaki "gerçek" sarışın olarak konuya yazmak istedim. Gerçek sıfatının bir gereği olarak dün nasıl bahsi geçen Emenike vb. bir futbolcunun yaptığı şımarıklığı savunmadıysam, bugün Q7'nin yaptığı şımarıklığı da hiçbir zaman savunmam. Siyah beyaza gönül veren arkadaşların da bu gerçekliğe dahil olması gerekir. Zira gerçek bir tanedir arkadaşlar. Lig maçlarının hepsini kaçırmadan izleyen bir futbol sever olarak geçen sezon Emenike denilen hadsizin yaptığı hareket sonucu bu adam oyundan atılmalı ayrıca para cezası verilip kadro dışı bırakılmalı diyen benim. Bu sebeple vicdanım rahat. Bu topiğin başında yazdığım bir mesajla Q7'nin bir futbol sihirbazı olduğunu vurgulayan da bendim ve bu görüşümün halen de arkasındayım. Ancak bu ne egoistliktir arkadaş!!! derler ve atarlar adamı hiç kusura bakmayın. Eyyamcı hakemlere, kokuşmuş federasyona laf atarken, kendi futbolcunuzun yaptığı hareketleri de eleştirin. Gördüğü sarı kartlara haksız diyen bir arkadaş varsa bu saatten sonra bence futbol izlemeyi bıraksın Eurosport'ta rugby felan izlesin. İlk pozisyonda sen dalga geçerken adam kaç metre arkandan gelip top alıyor ve seni çalımlarken çift dalıyorsun. İkinci pozisyonda hakem aleni bir biçimde düdüğümü bekle diyor, hiçe sayarak beklemiyorsun. Bu rezilliği bizlere yaşatan sadece Q7 değil, Emre'si, Volkan'ı, Melo'su...Milyonlarca Euro veriyorsun ve gelip senin takımının emeğini hiçe sayıyorlar ve dipte olan ülke futbolunu daha da aşağılıyorlar. Orada 10 tane kaliteli adamın emeğini hiçe sayıyorsan bunun elbet bir yaptırımı olmalı... Kendi teknik direktörünüz saygı duyduğum ender futbol adamlarından Şenol Güneş maç sonunda neyi vurguladı ? Q7'nin futboluna şapka çıkarırız ancak öncelik her zaman "takım"dır.... Ancak hala Beşiktaş'ın bu sene Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışını başa baş götüreceği iddiasındayım.

@Onur YCL
Kimse Quaresma ya hakli demiyor.erkan zengine verilmesi gereken 2.sari kart ve akabininde kirmizi karti vermeyen eyyamciya benim tepkim.Ayrica Quaresma bize herhangi bir rezillik yasatmamistir.Sen kendi topcularinin yasattigi rezilligi yazmissin zaten.Bizde, bize senelerdir rezillik yasatan oyuncu yok.Cok sukur BEŞİKTAŞ liyim.

Quaresma'nın bugün yaşattığı olay Beşiktaş adına bir rezilliktir. Çünkü Gökhan'ın, Tolga'nın, Oğuzhan'nın, Olcay'ın, Atiba'nın ve sayamadığım rezillik çıkarmayan, adam gibi mücadele eden tüm Beşiktaş'lı futbolcu arkadaşların emeğini hiçe saymıştır. Şahsi fikrim ister benimsersin ister benimsemezsin. Putlaştırmayın adamı

@tugrulboraerkil

@Berke
o değil de ikisi de askerlik yapmamış. böyle selam mı verilir :D

@Onur YCL ve göreceksiniz şenol güneş bir daha kolay kolay oynatmayacak Q7'yi

@cumali55 Oynatmaması kesinlikle yanlış bir karar olur. Birileri Q7'ye takımını yok yere yüzüstü bırakmanın bu gibi sonuçlara yol açtığını ve Türk futbolunu aşağılamaması gerektiğini anlatmalı. Çözüm bu kadar basit

Edit: Ben bu adamı kırmızı kart cezalısı olarak ya da kadro dışı görmek istemiyorum :) oynasın izleyelim.. haftasonumuzu bu adamlara ayırıyoruz

@tugrulboraerkil ben sizinle muhatap olmayı bir önceki mesajda bıraktım. Köpürmüş bir zihniyetle uğraşacak kadar terapist ruhlu değilim. Allah c.c ibadetlerinizi kabul etsin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri