Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bugün forvette Cenk Tosun başlamalı.Hazırlık maçlarındaki performansı ile haketti bunu,ayrıca Gomez henüz tam hazır değil.
Saldır Kara Kartalım

@soner34
Hücum hattı iyi ama hala iyi bir defansif orta saha ihtiyacımız var.Liverpool' dan Lucas Leiva kiralanılabilirse veya alınılabilirse çok büyük iş yapmış oluruz.

Yeni sezonun kazasız,belasız,sakatsız,Necipsiz,İsmailsiz geçmesi ümidiyle...:)

İnşallah seneye Mayıs ayında burada şampiyonluk şarkıları söyleriz.İn-şal-lah.

@Enver T.
Cenk Tosun fikrine katılıyorum:harika:Geçen sezon Emenike' nin gol ortalamasını ikiye katlamış bir oyuncudan bahsediyoruz(Çok az oynamasına rağmen)Ben de çok ümitliyim bu sezon Cenk Tosun' dan

Cenk baya hırslı arkadaşlar bugün onunla başlar zaten bence şenol hoca. İkinci yarıda Gomez oyuna girer. Aslında artık çift forvete dönse bu takım sanki iyi mi olur ?

Çift forvete dönebilmesi için defansif orta saha adamının kuvvetli ve iyi bir isim olması gerekiyor ama şimdilik bizde öyle bir adam yok.Atiba çok düz topçu hücuma artısı yok.Atiba yanına ne zaman iyi bir adam gelir o zaman çift forvet oynarız.

Bu arada cehennem sıcağında oynayacağız.Çok bir şey beklememek lazım takımdan.

@Atilla Gobel o calimin hastasiyim senelerdir anlatirim.hatirlayan az. sergenin 10metre geriden topu atip gectigi zamanlari hatirlamak, hatirlasa da kafadaki gobekli sergenden dolayi ruyada gordugunu sanmamak zor tabi.

@soner34 gokhan q7yle anlasir ins ya.hazirlik.maclarinda gokhanda degisik bir hal vardi q7nin hareketlere gicik oluyor gibiydi.tutarsa efsane kanatlar. daha iyi kanatlar hatirlamiorum memlekette

• Beğen
Tepkiler: soner34
Bu digitürk de maçı izlemek için ne yapmak gerekiyor ? Tek maç vermiyorlar arıyorum arıyorum bjk maçını söylemiyor arkadaş

maç mükemmeldi ileri uç çok kalite. sosa gomez oyuna katılacak bir de orta sahada atiba yanına bir adam alırsak off off

• Beğen
Tepkiler: Enver T.
@soner34

şu necip in yerine düşünsene bi nuri şahin.... takım yemin ediyorum makina gibi oynar tıkır tıkır :) bi nuri şahin olmasa da onun bi iki seviye aşağısı bi oyncu lazım :)

sinan engin lucas gelecek diyor atiba yanına gelirse takımı düşünemiyorum.tosic sadece sırıttı maçta kalitesi vasat hatası yüzünden de gol yedik zaten.bu sene diğer transferimiz oğuzhan.böyle oynarsa sosayı aramaz kimse

@soner34 duruma göre tek ön libero oynayıp 4-1-4-1 de mükemmel olur ortada sosa oğuzhan :) bu maç gerçekten oğuzhan ve gökhan ı çok beğendim, ilk maçta bu kadar hırslı ve istekli oynamak... :)

@mzerenoglu 4 büyüklerin tüm maçlarını izledim.beşiktaşım uzak ara önde.kendi sahamızda (bize her yer deplasman ama) tek ön libero rahat oynarız ama uzun vadede bilemiyorum.yalnız gomez her ne kadar büyük topçu olsada fiziken kendini yükseltmezse bu tempoya ayak uyduramaz.top bir q7 de bi gökhanda bi oğuzhanda başım döndü
vala

• Beğen
Quaresma formam oldugu halde endiseleniyorum yine bencil oynayacak diye insallah bole.yapmaz

Ne varsa Türkler'de var. Bugün 7 Türk'le sahaya çıktık ve her asist,gol Türk oyuncularımızdan geldi. Ben bu kadarını beklemiyordum ama klasik defans hatalarımız devam ediyor. Doğru düzgün bir sol bek alamadık.

Quaresma bugün forvet arkası oynadı olmadı, Şenol Hoca direk oyundan aldı, doğru bir tercihti. Olcay'ın performansı iyiydi. Arkasından Oğuzhan'ı konuşacak dilim tutuldu, en son Bergkamp böyle oynamıştı. Slaven Biliç'e selam olsun bu konuda. Gelelim Gökhan'a form tutmamış hali rakiplerini zorluyor, boğa gibisin kardeşim. Adamı ikinci sarıdan oyun dışı bıraktın. Cenk Tosun kuvvetli ve akıllısın maçın hakkını verdin. Andreas Beck sen tam bir Alman'sın arkadaşım, görev adamısın. Atiba %98 pas başarısıyla maçı bitirdin, söylenecek başka ne bıraktın. Rhodolfo ve Ersan zorlanacaksınız özellikle Ersan fazla isyan etme Beşiktaş böyle pozisyonlar verecek. Tosic senin gençliğini bilirim. Öyle aptalca paslar atmazsın sen, son yaptığın hatayı görmezden geliyorum. Kerim Frei senin adın speedy gonzales, senin tecrübeye ihtiyacın var, ama kumaşın kaliteli kardeşim. Tolga kardeşim inşallah aklındaki o problemleri çözmüşsündür ancak sahada istekliydin, sen iyi kalecisin inşallah daha iyi olacaksın.

Şenol Hocam sana saygılarımı sunarım, senin bu dünyaya, futbola bakış açının farklı olduğunu bilirim. İnşallah oyuncuların daha kaliteli işler yapacaklar. Sana bütün Beşiktaş taraftarının güveni tam.

@Atilla Gobel günü özetlemişsin abi :) bi maçlık performans değil tabi olay ama bugünkü performanslara göre anadolu kulüplerine karşı 4-1-4-1 orta saha gökhan quaresma oğuzhan sosa, forvet gomez (yorulunca cenk) ön libero pas canavarı atiba.... bence sakatlık,kırmızı kart vs olmasa yeni stadımızla da beraber çok az puan kaybederiz. avrupada büyük maçlarda 2 ön libero daha garanti olur.

• Beğen
Beşiktaş'ımın hızlı bir stopere, bir adet kuvvetli ön libero (DMC), bir adet genç ve teknik ön liberoya ihtiyacı var. Bunlar alınırsa Şampiyonluğun direk ve kuvvetli adayı oluruz.

• Beğen
Kaleye cok cabuk gidiyoruz,paslasmalar cok iyi ve en onemlisi takim oyununu iyi oynuyoruz.Allah bozmasin ve daim etsin insallah

Ozlemisim Beşiktaş' imi seyretmeyi be:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri