Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Atilla Gobel, Quaresma, zaten egolarından kurtulduğuna dair olumlu sinyalleri verdi. Ben 7 numarada ısrar eder diyordum ancak 77' ye razı oldu ve basına yansıdığı kadarıyla antrenmanlarda çok neşeli ve takımda herkesle iletişim halinde olduğu söyleniyor. Rekabet her zaman başarı çıtasını yükseltir. Ayrıca bu tip yıldız oyuncuların başarılı olmasını her Türk futbolsever istemeli çünkü onlar aslında birer marka değeri ve tanıtım yüzü. Dün çok sevdiğim ve hasta boyutta Galatasaray taraftarı olan bir arkadaşım Van Persie forması alıp hatıra olarak saklamak istediğini söyledi. Demek ki yavaş yavaş bazı tabuları yıkıyoruz. Fenerbahçe'nin acilen bir stopere ve sağlam iki yönlü bir merkez orta saha oyuncusuna ihtiyacı var.

@tugrulboraerkil görüntü çok erotik :D

Scudo
Eurosport 2'de de Atinç'ın maçı ardı iyi güzel ama saatli bomba gibi hala geriliyorum onu izlerken.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
@kivilcimb Sanırım fedarasyon yeni bir karar almış ve tribün kapatma cezası verilmeyecekmiş, 3 maç ekle sen bence hesaba :) Vodafone hattı olup 1-3-5tl lik destek kampanyasına kaç kişi katıldı acaba onu da merak ediyorum, Beşiktaş taraftarı renklilerin taraftarlarına göre malesef biraz daha pinti mi, gariban mı anlamadım. 2003-2006 arası istanbul da çalışırken maçlara giderdim, fener taraftarının 5 yaşındaki bebesinin bile üzerinde yeni sezon orjinal forma şort takım olurdu, bizim maçlarda eski sezon orjinal formalı bile nadir olurdu. Stadın yarısı para vermeden izlerdi maçı, ondan sonra stad da bitmiyor tabi.

@S.Koca ben de izledim o maci hatta idda oynadigim macti atinc sayesinde kaybettik o ayri :) iki golde de onun hatasi var

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
@Yusuf G. Buram buram Bağdat Caddesi kokuyor mesajın.fener taraftarı "Rıza Efendi iki ekmek bir süt" pankartı yapabilecek kafada insanların sayıca çok olduğu bir taraftar gurubu ama Beşiktaş halktır.Halkın içindendir.Semt takımıdır.Bu yüzden üzerlerinde orjinal forma görememen normal.

Dipnot: 4-3' lük maçtan sonra bu burjuvazi kokan pankarta "Ekmek süt kalmamış.2 yumurta 1 sucuk bıraktım" şeklinde cevap vermiştik.

Şenol Güneş farkıyla bu senenin şampiyonu BJK olacak. (bjkli değilim)

@Matiz
Başlıkta değildim. Benden bahsettiğine dair uyarı gelince tekrar geldim başlığa.

Bence stat konusunda yönetime haksızlık yapılıyor birincisi biz stadımızı kendi paramızla yapıyoruz ikincisi bizim stadın konumu şehrin içi orada kafana göra kamyon dolaştıramıyorsun bunun sonucu gecikme olması normaldir birde hatırlarsanız stad inşaatı başladığı sıralarda gezi olayları patlayınca o süreçde gecikmelere sebeb oldu hem zaman hemde bürokrasi açısından ! yönetimin bence bir hatası var o da sabit bir stat kiralayamaması bence ondada bir sürü zorluk çıkardılar beşiktaşa Koca istanbul da beşiktaşa stat bulunamadı ( stat sahipleri vermedi ) verilen olimpiyat stadıda bir sene önce orda oynayan İBB nin kiraladığı değerin 3 katına kiralanabildi

Bu sezon çok umutluyum.Uzun yıllar sonra ihtiyaca yönelik oyuncular alındı ve maliyet olarak değerlendirirsek büyük bir başarıdan söz edebiliriz.Orta sahaya yapılacak Gökhan Inler takviyesi bizi şampiyonluğun en büyük adayı yapacak kanaatindeyim.Iş biraz da bizlere düşüyor. Istanbul'da yaşayan ve imkanı olan herkes kombine almalı geçen yıl 13 bin civarında olan sayı bugün ancak 20 bine ulaşmış durumda.Geçen sezon Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçlara giriş ücretsizdi,Başakşehir stadında ise bilet alındıktan sonra ücret iadesi söz konusuydu. Stadımızın açıldığı tarihten itibaren bir sene geçerliliği var kombinemizin.Forumdaki arkadaslar maçlara organizasyon da yapabiliriz.
Son söz de basketbol ile ilgili.Gecen sezon play off yapamadık ve hayal kırıklığı dolu bir sezon oldu
Bu yıl Akatlar'da değil Sinan Erdem'de oynayacağız maçlarımızı.Yapilan hamleler şimdilik fena değil Engin Atsür ve en önemlisi Broekhoff takımda kaldı. Umarım her branşta sezona damga vurduğumuz bir yıl olur.

@Atilla Gobel
Gecen sene vefat ettiginin akabininde yapilmisti bu beste

Remzin Kartallar gibi manileri yen, aş; Layıktır bu vasıflar sana ey şanlı Beşiktaş.

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
Gökkuşağına da karşıyız.cimbom gibi renkli, fener gibi yuvarlak...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri